Kvällens

Ikväll är det såklart Lets dance som jag är bänkad framför. Dock kom vovve på besök, så jag missade 20 minuter! Han ville ju leka och tittade på mig med sina valpögon. Så jag gav efter  i 20 min för länge.

Efter Lets dance ska jag ut och träffa mitt ex och hans hund som jag inte träffat än. Så vi ska ta en långpromenad med vovvarna. Ska bli skönt!
Köpte nämligen nya skor igår. Boots-aktiga skinnskor från Scorette. Tyvärr hittade jag inte någon bild på deras hemsida och min kamera har pajat. Så ja, visualisera!

+ 70 % choklad och loka snaskas!


Sötaste Erox som ska ut och få leka i snön

Loréal extra volume collagen mascara

Jag varnar er, så som många andra har gjort på forum. Denna mascara är bland dom värsta mascaror jag har testat! Och jag har testat en hel del.
Makeup-artisten som brukar ge mig råd varnade mig för den, men jag köpte den trots allt eftersom jag såg sizen på borsten och hade sett reklamen. Men, lurad.
Fransarna klumpar ihop sig och det ser ut som att du har 4-5 tjocka klumpiga fransar. Borsten är svår att arbeta med och sticks om du kommer åt franskanten pga av dess strån.

Nu var dom så snälla så jag fick byta ut den mot Maxfactor False Lash Effect. Hon rådde mig till den från början, men dumt nog lyssnade jag inte. Den är med gummiborste och ska separera fransarna bra. Återkommer med omdöme när jag har provat den.




VARNING FÖR KLUMPIGA FRANSAR

Whistle necklace

Jag följer Sophie's blogg Sophie and the city på http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/sophie/?menu=3

Hon har designat ett halsband "Whistle Necklace" som säljs på http://mondiablo.se/shop/necklaces-c-3.html

"Varje dygn blir 369 kvinnor slagna i Sverige.

Var sjunde gymnasietjej har vid minst ett tillfälle blivit utsatt för fysisk misshandel.

Nästintill var tredje tjej har varit utsatt för våld vid minst ett tillfälle.

Mer än var sjunde tjej har någon gång blivit våldtagen.

Mer än var tredje tjej har vid något tillfälle blivit utsatt för kränkning genom förnedrande ord.

Roks.se har 5000 kvinnor som arbetar i 100 kvinno och tjejjourer och dagligen tar emot flickor, kvinnor och barn som behöver stöd och skydd från våld.

Sophie Rosensvärd med sin blogg "Sophie and the city" har designat ett halsband genom mondiablo.se. 25 SEK per sålt halsband går oavkortat till Roks.se "  kopierat från http://mondiablo.se/shop/necklaces-c-3.html

Jag tänker själv beställa ett halsband tids nog. Jag tycker ideén bakom halsbandet är grym och så är det användbart med visselpipan. Och enligt min mening, faktiskt snyggt också! Sophie själv kombinerar det snyggt med andra smycken.

Helt klart en tjej att inspieraras av och allra helst stödja genom att beställa ett Whistle Necklace!


Gymdag

Idag ska jag till Forever och köra helkropp på gymmet. Ska bli så skönt! Tränade nämligen aldrig i måndags pga att jag helt enkelt inte kände för det, var rätt trött. Och jag anser att ifall man inte känner för något, då ska man inte göra det. Det är väl vad den fria viljan handlar om?

Senare  ikväll är det även Kostföreläsning på Forever träning&hälsa. Så det ska jag besöka! Första gången jag var på en sån var några månader sedan, och jag fick reda på en del. Så det ska bli lärorikt igen.


Träningsupplägg

  • Uppvärmning 10 min
  • Benpress
  • Ryggdrag
  • Glute/rumpa
  • Bröst/triceps
  • Biceps
  • Axlar
  • Ländrygg
  • Mage
  • Nedvarvning minst 10 min

Sminkning at Kicks

Jag förstår egentligen inte varför det kallas rådgivning eftersom man blir sminkad, inte mycket mer. Fick dock förfrågan om ifall det var något speciellt jag ville prova, var väl nån grej.
Fastnade mycket för Dior. Köpte deras ansiktsvatten och skall köpa make-up rengöringen. Även deras nya foundation Nude är grym.
Dock är det lite dålig kvalité på bilderna med tanke på att blixten är trasig, men det får duga.

Det som användes var:
Foundation
- Dior "Diorskin nude" nr.30
Puder - Clarins "Powder compact" nr.20 natural beige
Rouge - Dior "Bronze Harmonie" (sunshine blush) nr.1

Mascara - Lancome "Booster XL"
                    Lancome "Amplicils" svart  (tyckte varken hon eller jag speciellt bra om trots att jag ville prova)
Ögonskugga - Nouba "Single eye shadow" 10 + 21 (?)
                           Lancome A50/410

Ögonbryn - Anastasia "medium ash"   (mycket bra)

Läppar - Isadora pump n plump 53



Basic dag-makeup


Ögon make-up som jag var grymt nöjd med

Vinteråkomma?

Jag är sjukt trött nu för tiden på mornarna. Svårt att komma upp och det känns som att jag inte sovit. Igår la jag mig och sov redan kl 22 och vaknade 06:30. Ändå så var jag trött. Känner mig trött nu med. Så frågan är ju vad det beror på? Jag äter ju som vanligt och tränar. Så huh? Nej, dags att börja göra sig i ordning. Fortfarande vardag.

Veckans ToDo


◊ Makeup-rådgivning på Kicks, dagsmakeup
◊ Kostföreläsning
◊ Kroppsanalys på Forever träning&hälsa
+ gå igenom tränings-schemat och prata om mål, eventuellt lägga upp ett nytt schema

Pluggis?

Att införskaffa en mini-laptop innebär både för- och nackdelar.
Fördelen är att jag just nu trots att jag inte gick till skolan, sitter på biblioteket och pluggar lite. Med datorn med dig + det trådlösa internetet så kan du plugga vart du är befinner dig eftersom du har tillgång till det livsnödvändiga Google och Wikipedia.
Det negativa är att du är näst intill beroende av din dator och har den med dig 24/7. Jag menar, tänk om man missar en blogg-update? Ironi. Jag är fast i nördarnas värld. Dock trivs jag. För jag tänker satsa på skolan minsann!

Hm. Måste ta en vända på stan sen, det kliar i mina shopping-nerver. Mjauw.


Varför ser leendet totalt framtvingat ut? Höhö


Visst är halsbandet fint? Kap ifrån Kicks. Love it

Säger pass på måndagen

Idag är en sån dag jag inte ville gå upp ur sängen. Jag har missat 2 lektioner i skolan redan eftersom jag tog frivillig sovmorgon eftersom det blev sent med plugg inatt.
Så nu står jag i valet och kvalet och gå och ligga bort dagen i min säng, som jag har stor lust för. Eller pallra mig till skolan.


Har ni också sånna här dagar ibland?

Ciabatta x matematik = laptop?

Det är det jag roar mig med. Pillar på datorn lite. Pluggar några matte-tal (gav mig själv en läxa till imorgon..) och äter ciabatta med vitlökssmör.


Jag ger er härmed ett par boobs, en tallrik och pararellogram

Benjamin Buttons otroliga liv

Dagen började med lunch på Waynes med en god feta/kyckling-sallad. Kl. 16 var det dags för bio med Josse då vi såg Benjamin Buttons otroliga liv. En vacker, konstig men fascinerande film! Klart värd sina nästan 3 timmar långa sittande.
Den får 4 av 5 poäng av mig!
Både Josse och jag lyckades dreggla lite efter Brad Pitt då han nådde lagom ålder. Mjauw!


Lets dance part 3, slut

BlondinBella åkte ut. Hur kommer det sig? Jag hade sett andra mindre seriösa deltagare åkt ut. Men sen är det ju beroende på mycket om man tittar på underhållning eller dans. Tyckte Bella lyckades rätt bra ikväll.

Mina favoriter ikväll var Laila & Tobias, grym dans(!) samt Morgan & Helena, underhållning rakt igenom!
Tyckte även Elisabeth och Tobias gjorde en graciös tango.

Någon av er som håller med, eller är helt emot?

Lets dance part 3

Någon mer som har fastnat för lets dance på  fredagar? Jag ligger bänkad framför  tv:n med en påse naturgodis. Näst ut är Laila. Hon som är så snygg när hon dansar!

Vem är eran favorit?

Once in a lifetime

Okej. Jag är uppspelt. Men lugn till skillnad från vad jag var på svenska-lektionen idag. Mina klasskompisar retade mig nästan för att jag var så ivrig. Våran skola har nämligen fått en så stor möjlighet att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Eller jo, till att googla och plugga en massa! Jag kanske ska berätta vad vi fått för möjlighet?

Min skola har blivit vald till 1 av 10 skolor i Sverige att få delta i ett UNP-projekt (United Nations Pilgrimage for Youth).
Vi kommer att ha en uppsatstävling den 24 februari på temat FN.
Det finns en organisation vid namn Odd Fellows som har en byggnad här i stan (har alltid undrat vad det är för något). Det är ett slutet sällskap med religiösa och politiska inslag.

Så nu har dom anordnat den här tävlingen för de 10 skolor i Sverige att få tävla om en resa i 14 dagar till USA. Man kommer att infinna sig på FN i 7 dagar och träffa diverse stora politiker och få en inblick i det stora hela.
Resterande 7 dagar består av en rundresa till Ottawa, Niagara, Gettysburg, Washington DC, Delaware och Philadelphia. Förstår ni hur coolt det är och vilken möjlighet det är!
Tänk er att träffa alla stora ledare och viktiga människor! Och vet ni? Det finns till och med en liten chans till att träffa Obama i Washington!

Jag har såklart anmält mitt intresse och kommer då att "tävla" mot definitivt mer begåvade personer än jag själv. Jag menar, jag går ett hotell- restaurangprogram medan jag kommer tävla mot folk i Naturpogram, Samhällsprogram och diverse olika mer "intellektuella" elever som läser Svenska och Samhällskunskap på en högre nivå än mig.
Men jag ger mig inte, för det är värt ett försök! Så fram till skrivningen ska jag plugga på om FN och Odd Fellow så mycket så jag drömmer om dom.

Önska mig lycka till!

Nagelvård

Nu är jag trött på att jag alltid ska vara torr runt om naglarna! Och ha  flisiga och spruckna nagelband. Jag som är så rädd om att ha snygga naglar i övrigt gällande att forma dom med fil och nagelsax + alltid ha dom målade.

Så vad kom jag hem med idag om inte ett "Mirakel kit" från Depend innehållande: Nagel- och nagelbandsrengöring, Myrraolja, nagelbandscremé och handcremé.
Det ska jag pyssla med ikväll efter duschen! Älskar välvårdade naglar.

Är naglar viktigt för Er och sköter ni om dom?


Paus

Nu är jag helt slut och ligger i min säng för en stunds vila. Solade innan träningen, så nu har jag fått en fin fräsch färg med hjälp av brun-utan-sol igår + solarium idag.
Träningen gick kanon och det var skönt att varva löpband med cykeln.

Efter träningen åkte jag iväg för att handla. 1,5h nästan i affären! Herregud säger jag. Men nu har vi massa bas-grejer hemma igen och mat för några dagar.

Har ni sett att dom har ett hörn på Hemköp där man kan göra egengjord müsli och välja sina ingredienser? Jag såg det för ett tag sedan, så smet in även dit och blandade ihop diverse fröer, frukt och bovete. Ska bli spännande att smaka imorgon bitti.



En seg Natalia.
Nu har ni ett ansikte på mig också!

Förmiddagsträning

Godmorgon!

Idag är jag ledig. Det är jag varje torsdag. Så skönt så. Trots det så är jag vaken redan, för jag tänkte ta mig iväg till ett pass på gymmet eftersom jag hoppade över det igår. Efter det blir de att storhandla.
Mitt gympass består i regel utav:

- Uppvärmning på löpband 10 min
- Benpress
- Glute/rumpa
- Ryggdrag
- Bröst/triceps
- Axlar
- Biceps
- Ländrygg
- Mage
- Nedvarvning minst 10 min

Varje maskin kör jag just nu 3x12 på. Följer ett schema som föreningens PA (personliga tränare) har lagt upp för mig, utifrån mina mål.
I februari ska jag träffa henne igen för byte eller ändring av schemat.


Perfektion

Vi har grava ungdomsproblem idag av alla dess slag så som anorexia, depressioner, självmordsbenägna osv osv.
Något jag har märkt genom åren är flickors längtan efter perfektion, bekräftelse och kärlek. Dom finns runt omkring dig och du bländas av deras fasad. En vacker fasad fylld utav osäkerhet och fylld utav krav. Men vem mer än du är det som ställer kraven, egentligen? Ingen. Du är din egen.
Visst är det svårt att skrapa bort en porslins-fasad då du en gång byggt upp den. Men det går. Att slipa en diamant.
Du har själv byggt upp din mur, som ett skydd för dig själv. Men vad hjälper det? Varje morgon är en ångest, varje dag en osäkerhet på om du duger. Ska det behöva vara så? "Folk förväntar sig att man hela tiden ska se bra ut", är något jag ofta har hört. Men egentligen, vad händer om du går den där dagen till skolan/arbetet utan smink och med håret i en knut? Folk kommer inte att hata dig för det.

Du ser faktiskt ut som du gör. Det går alltid att bättra på, men det ska inte nå till den punkt då det känns tvingat. Du är skapt för att vara du, en modell. Perfect by nature. Perfect for who you are.
Det är klart man vill kunna fixa håret, sätta på lite mascara för att kanske känna sig  piggare. Inget fel med det. Men när du varenda morgon ständigt undrar om du verkligen duger, om du verkligen kan se ut sådär, då är det dags att se sig själv i spegeln och krossa fasaden.
För jag lovar, du duger som du är.
Vem vill inte slipa en diamant? Komma under den där ytan och blända med innehållet.

Brun utan sol vs. solarium

Jag solade solarium väldigt mycket förut. För att bli brun samt hålla  mig brun. Blev dyrt och tröttsamt i längden. Sen kom jag på att jag skulle prova brun utan sol.
Har varit väldigt tveksam till det då diverse människor fått en orange ton som jag inte ville uppleva. Who wants to look like a carrot? Not me.
Men en urgullig tjej som jag ofta frågar om råd ifrån på Kicks hjälpte mig även gällande detta. Så nu är jag förälskad i Loreáls Sublime Bronze Self tanning gel transparent formula. Funkar kanon! Kan användas i både ansikte och på kroppen.

Dock så märkte jag efter ett tag att man blir (som av alla sådanna produkter) fläckig efter ett tag. Så nu har jag låtit mig bli lite blek igen och satt igång med solarium som jag ska blanda med lite solning på solarium.

Vem tycker inte om att vara fräscht brun på vintern?
Nu ska jag hoppas in i duschen och smörja mig med bus:en!



Skolplikt

Idag har jag hotell hela dagen. Halva dagen har redan gått med läsning om husfru-arbete, spännande spännande.
Snart är det dags för lunch, sedan ska det fortsättas planeras Afternoon Tea som kommer att hållas av oss om ett par veckor.
Jag har satt mig själv i te-gruppen (älskar ju te). Så senare ska jag hitta 2 svarta, 2 gröna och 2 röda teér på Kahl's te & kaffehandel.

Nej, nu är de lunch!

Skönhetssnack

Äntligen sitter jag och knappar på min mini-pc! Den fyller upp min förväntningar och tre-anslutningen gick galant.
Imorgon ska jag fixa med dom större detaljerna så som uppdelning av hårddisk osv.

Höromdagen köpte jag ett nagellack från Kicks för endast 24.50:-. Det var halva rea-priset. Nagellacket kommer från Lumene "Quick & chick nr 24 New world". En gammelrosa färg, perfekt för dig som är som jag och vill ha diskreta men fräscha naglar.
Jag kör normalt sett bara med ljust rosa eller fransk manikyr. Har sällan omålade naglar.

Lumene tycker jag överhuvudtaget har bra produkter. Använder även deras ansiktsrengöring och ansiktsvatten ur Matt Touch-serien, samt deras kroppspeeling. Fungerar bra för mig!

Vad använder ni för rengöring för ansiktet? Någon serie ni kan rekommendera för blandhy, och tilltäppta porer?


Just the truth

"De flesta kvinnor väljer nattlinne med
större förstånd än de väljer man."

- Coco Chanel (1883 - 1971)

Godmorgon

Snart åker bussen iväg mot sporthallen och det är dags för idrott första timman på morgonen. Jag är ärligt talat inte så förtjust i att röra mig dit idag med tanke på att jag känner av lite värk sen spinningen igår. Men jag tänker minsann åka dit och kämpa ändå.

Dagen bjuder på så mycket roligt som skola, lite till skola och kanske en fika? Återstår att se. Tänkte se om Linda på Tuna hårataljé har någon tid för att tona mitt hår idag. Skulle behövas! Det ser lite halvdött ut och det tycker vi inte om!

Vardagliga ting

Skola idag med heldag.
På svenskan fick jag en bok av Jonas Gardell som hette Jenny som vi ska analysera och diskutera. Började läsa den och den verkar riktigt intressant faktiskt. Ska läsa lite ikväll, just för att jag är nyfiken på vad som händer näst.
Lyckades även komma på imorse att jag hade prov i Samhällskunskap, på privatekonomi. Pluggade på imorse och kom endast 2,5 poäng ifrån MVG, vilket kändes bra.

Vet ni vad jag mer lyckats med? Äntligen bestämt mig för vilken mini-laptop jag ska ha! Så idag beställde jag en ASUS EEE PC 1000H, svart. Den hämtar jag imorgon på Onoff. Äntligen! Nu har jag något att göra när vi åker upp till Sälen v9.
Och såklart så tecknade jag ett abbonemang på tre, för mobilt bredband. Så skönt så!

Och en till spännande sak! Testade spinning idag. 30 min distans. Mina ben höll på att vika sig! Jobbigt var det minsann. Man ska icke underskatta cykling!
Men det var definitivt mitt svettigaste och flåsigaste träningspass hittills. Något säger mig att jag kommer återkomma.

< Min sötnos som jag får hem imorgon.

Tränings-shopping

Jag inhandlade lite tränings-tillbehör häromdagen. En yoga-dvd så att jag kan sätta igång och träna hemma ibland med Ashtanga och Hatha yoga. 3 in 1 med separata träningsprogram för Andning och Rörelse, Stämning och Stretch, samt Styrka och Återhämtning. Fann dvd:n på Akademibokhandeln på rea för endast 99:-.
Så inom snar framtid så ska jag även inhandla en yoga-matta, såklart.

Det andra jag hittade på rean var ett gym-kit från Casall med en vattenflaska och en gym-handduk. Ni vet en sån man torkar eventuell svett med, eller maskinerna efter sig. Kitet betalade jag endast 49:- för istället för 199:-. Perfekt!
Så dom ska invigas imorgon på gym-passet.

Funderar starkt på att prova på spinning. Jag var länge emot spinning av någon konstig anledning och kunde aldrig tänka mig att sätta mig i en grupp på en cykel. Men efter att ha sett denna grupp komma svettiga och flåsiga ut ifrån träningsrummet och stått ut med musik-dunket och den peppande-rösten länge nu, ja, då är det kanske värt att ge det en chans? För jag kommer inte få upp min kondition på löpbandet. Det har jag inte lusten till.

Är det någon som har provat spinning och har någon åsikt om det?

Creepy sunday-tea

Äntligen har jag provat teét som jag pratade om! Att det skulle öppna sig som en blomma. Jag tänkte såklart på en jättevacker lotusblomma eller liknande.
Man släppte alltså ned den lilla bollen i det varma vattnet och väntade ungefär 3 min innan processen var klar. För under dom 3 minuterna så öppnade sig "blomman" allt mer.
Till slut måste jag väl säga att det liknade väl något i stil med en blomma till slut. Riktigt coolt!
Och smaken? Jasmin-te. Gott!





Lördagsnatt/Söndagsmorgon

Blev ingen bild på teét igår/tidigare. Jag var nämligen för stressad för Strängnäs. Jag var ute på BK där mina vaktkompisar jobbar lördagar. Första gången i Strängnäs. Hade ingen förhoppning där runt 10 när jag kom dit och såg folket.
Men vid halv 12-12, då raggade en kille upp mig och förde mig till deras bord. Ja, 2 av dom kom jag att umgås med hela kvällen. Jag dansade, drack och diskuterade! Jag vet inte om ena killen var allvarlig. Men han påstod att han var så uttråkad och impulsiv, så han tyckte vi skulle ta oss till första bästa ställe jag var sugen på. Egypten kanske? sa han. "Vad skulle du säga om att vakna med solen i dina ögon?". "Sol och att se snö" försökte jag med. Mitt försök med att förklara för honom att jag som ensam tjej inte åker någonstans med en okänd kille verkade inte gå in. För han försökte tamejfan hela natten. Men men, charmigt hade det väl varit, om jag hade varit den sorten. Men to bad, du siktade fel.

Nu är det dags att sova efter ringande efter polis för bil på golfbana(?!) + utgång med hund pga av behov. Klockan är herregud halv 6! Jadu, hoppas ni sover gott. Det tänker jag göra minsann!

Kram, N

Kinainspiration

Vaknade imorse relativt tidigt. Hade ställt klockan på halv 11, så att jag inte skulle sova bort hela lördagen. Smidigt va?
Fick mina 8 timmars sömn, vilket är absolut lagom.

Vid 12 ringde "vakten" som jag väljer att kalla honom, och frågade om vi skulle hitta på något. Så vi kikade förbi New China Trading som är en butik med mestadels mat ifrån kina. Åh om jag ändå vore gift med en asiat så jag kunde få god mat dagligen! För lära sig det själv, det kommer ta tid och för det krävs intresse.
Så efter att ha kikat där så var det lunch-dags. Och efter att ha tittat på alla godsaker inne i affären så blev det såklart Ming Palace där jag avnjöt specialstekta nudlar.

Senare ska ni får se något jag själv ser fram emot att se! Ska försöka fånga det hela på bild nämligen. Vad är det då? Jo. Jag fick 2 st bollar(?) som alltså är något slags ihopflätat te. När man lägger dom i hett vatten så vecklar dom ut sig som en blomma. Förstår ni hur coolt det låter? Got to see!
Såklart är dom ifrån Kina eftersom han var där för ett par månader sedan. Man hittar kul saker där. Som svarta pärlor till mig som jag hade bett om. Hell yeah.

Ikväll följer jag med grabbarna till Strängnäs och ger dom lite ljus i tillvaron bland bönderna på krogen i brist på annat. Lär hålla mig nykter. Så skönt så!


Kram, N

Let's dance part 2

Jag började såklart titta förra fredagen på Let's dance med tanke på alla intressanta deltagare, men även för att ha något skoj att bänka mig framför på fredagar efter yogan.

Ikväll var det quick-step och rumba som gällde. Vissa par var såklart bättre än andra. Mina favoriter just nu är Magnus Samuelsson (att karln kan röra sig så!), och Laila Bagge. Vilken snygg kvinna med härliga moves!

Ett par förvånade mig dock! Visst att Jonathan kan dansa, det är ju självklart. Men i första avsnittet så var Isabella "BlondinBella" Löwengrip lite utav bambi på hal is, så som juryn uttryckte det. Dock så har jag såklart full förståelse för att hon aldrig dansat förr och att det då inte blir i världsklass.
Men idag blev jag förvånad! En riktigt bra quick-step tyckte jag att Jonas och Bella lyckades få ihop! Duktigt gjort tjejen!


Magnus Samuelsson med partner Annika



Tobias och Laila


Isabella och Jonathan

Time to start

Nu har jag pillat runt lite i stil- och kodmallar för att försöka få ihop någon vettig blogg-sida. Går väl sisådär. Har mest pillat med småsaker så som ta bort den fula sök-grejen som låg i menyn, samt tagit bort texten på headern.
Jag lyckades även tappa bort min visningsbild i html-djungeln. Men det löser sig nog inom kort.

Man kanske skulle "anställa" någon som fick göra allt det här åt mig? Ett proffs. Återstår att se.
Tills vidare så lär det stå lite halvt still här.


Your beloved, N

RSS 2.0