Humor! Kalle...

0-7f8018ef506de8b379e9b06b95313ec2.png

Humor! Kalle anka is the shit när man väntar.


Träningsupplägg med vikter

Jag kör allt på maskiner. Ska sätta igång biceps och axlar på hantlar dock. Jag kör övningarna 8 * 3 just nu. Axlar och biceps ska ersättas med hantlar. Och benpressen ska jag snart byta ut mot lutande då maxvikten på maskinen är på 107kg vilket jag strax är uppe i.

  • Benpress - 100 kg
  • Ryggdrag - 39kg
  • Bröst - 21 kg
  • Biceps - 10-15 kg
  • Axlar - 14 kg
  • Ländrygg - 77kg
  • Mage - 25 kg 

överaskningar

Fick ett förvånande samtal idag. Old one "Prinsen" ringde. Jätte skoj att höra av honom! Babblade lite om jobb, träning, kärlek osv.
Överaskningar är alltid skoj.

Nya övningar

Jag hade möte med medlemstränaren Angelica i torsdags. Jag har äntligen fått ett par hantel-övningar var till biceps och axlar. Det kändes mycket tyngre än på maskinerna, men ändå bättre.
Ska även fokusera lite mer på mage då jag provade bikini i veckan och inte såg det jag skulle i spegeln. Så nu blir det sit-ups på boll.
I och med muskel stepens konditionsträning så är jag snart i den form jag vill. Och det stora pluset är att det är så grymt underbart att träna!
Jag kommer inte lägga av när mitt års-avtal går ut inte. Utan jag ska fortsätta att ta hand om mig själv.

Tänkte om jag skulle skriva ut lite vikter i ett senare inlägg kanske?

Fotosession





Smygtitt får ni på 2 st bilder! En ute och en inne. Sedan kommer en av de 214 att hamna som header på min blogg.
Visst blev det snyggt?

Modell: Jag
Fotograf: Vexy

Fotosession klar!

Idag så fotades jag av Veronica. Jag var lite smått nervös då jag aldrig stått framför en kamera på det sättet tidigare! Men efter några uppvärmningsbilder så lättades stämningen upp lite. Fick kika lite då och då på resultaten och jag blev riktigt överaskad! Duktig var hon trots att hon är sk. hobbyfotograf.

På hennes blogg finns en bild upplagd, så det är bara att kika! Titta även på hennes tidigare sessioner. Duktig är hon.

Total idétorka, HJÄLP!

Jag ska fotograferas på söndag av Vexy och jag har inte en aning om hur jag ska se ut! Detta skapar lite smått förvirring i mitt huvud. Vad för kläder, smink, frisyr? Gah! Jag ska försöka fixa till en bild jag har som idé till header.

Detta är första gången jag ska fotograferas, vilket känns nervöst. Jag har noll erfarenhet av att stå bakom en kamera (förutom mindre seriösa foto-sessioner) och har noll koll på vad som gäller.

Hjälp? Någon?

Muskel Step

Medlemstränaren Angelica på Forever har tjatat ett tag nu på att jag ska prova hennes pass muskel step eftersom jag vill ha upp min kondition och uthållighet.
Idag var jag på ett av hennes pass. Och vilket tempo och vilket flås! Trots att jag inte klarade av att köra non-stop så tror jag nog att jag älskade det! Riktigt bra för konditionen och för styrkan. Har ni provat? Om inte, så gör det!

Har för övrigt beställt hem proteinpulver som jag ska börja dricka som mellanmål. Ska även försöka göra upp en kostplan åt mig själv så att jag får ut maximal effekt av träningen.
Here we go!


Att bli vuxen

Jag var nyss hos en vän till mig. Han är 33 år gammal. När man är 33 år gammal ska man, enligt mig, kunna använda saker och ting i köket. Speciellt en ugn. Han kan inte.
Jag blev misstänksam när han pratade om gradantalet som han ställt på 2000 grader. Hur kunde det vara möjligt?
Jag tittade till slut själv och (vad vi tror) så var det antalet watt som var inställt. Grejen bredvid som han inte vridit på var gradantalet.

Så ja, jag fick mig ett gott skratt. Hur kan man ta så fel? OCH tro att man kan ha ugnen på 2000 grader? Ja, jag fick skratta åtminstonde.
Och jag klagar på mina kunskaper i köket?

de blev...

0-6a12df4b0e79fbbc9568a93957a60595.png

de blev en kvällsfika på tuna park med mor min. Får se om affärerna fått in något kul.


GAH!

Jag har bloggat om detta plagg tidigare. Provade plagget på Åhléns i Stockholm och fastnade. Men jag väntade med att köpa den tills jag varit på NK. Kommer tillbaka till Åhléns och min storlek är borta! Katastrofen är ett faktum. Den är så snygg på. Så underbar. Någon som vet vart man kan få tag på läckerheten i strl S?
Hittade plagget på Ellos.se med enbart strl M kvar -muttra-



Jag har...

0eee2f252bfa973964f4959b40d77445.png

Jag har tråkigt! Väntar på min kära vän när hon solar. Jag solade när jag var och tränade, så nu glor jag in i väggen.. woho!


Filippa K

Kammade hem en Filippa K-kofta ifrån Stockholm. Den befann sig i mitt blickfång ett tag. Till slut bestämde jag mig för att prova den. Och jag blev fast! Älskar passformen och längden. Lagom avslappnat och skönt. Fler sådanna koftor! Jag har insett att långt is the shit.

Finnes på NK:s Filippa K-avdelning och kostar 1 500 kr.





katastrofalt

Denna kväll började grymt lyckat med en utgång med älskade Malin! Dock gick det även från heaven straight down to hell.. Jag känner att jag inte orkar. Inte nu, inte sen.

Föda på...

3f8d285fc57408a82c3404f1287db944.png

Föda på hemvägen.. nu är jag halvt slut i kroppen, så fyller på med lite energi. Fick med mig en påse ifrån NK. Innehållet visar jag senare ;)


fredag

Idag är en seg fredag, men vilje. Eftersom vi åker relativt tidigt mot Stockholm imorgon så vill jag hålla mig pigg och fräsch. Ser riktigt mycket fram emot strosande i Stockholm! Förhoppningsvis kommer jag hem med diverse fynd. Lite tröjor och ett par höga klackar skulle sitta fint.

äppelpaj! Jag...

0-6b5e78f3056c57eb729d9eb2cde29cdd.png

äppelpaj! Jag har mina dagar ;) äntligen stillas suget. Till det ätbara blir det att titta på BEDTIME STORIES


nya inköp





Toppen ifrån gina tricot hade dock svarta små nitliknande detaljer på övre rygg och övre framsida. Hittade den dock inte på hemsidan. Vi får hoppas ni ser den på någon dag ;)
Sedan blev det ett par Fred Perry-skor som jag spanat in ett tag nu. 699:- på Scorett på Tuna Park. Grymt sköna och snygga!

lördags-stockholm

Om allt blir som planerat så blir det en tripp till Stockholm med la familia på lördag! Åh, jag längtar tills jag får inhandla massa vårkläder. Jag känner ett stort behov av ett par chinos. Och lite glansiga leggings.
Visst, alla har chinos and I hate it. MEN, vill man ha så vill man. Dom ser ju så sjukt bekväma ut! I'm that kind som hatar att bli sedd i något likadant som någon annan. Inte samma märke, inte samma affär. Make me unique.

Men jag hoppas att jag får spendera lite tusenlappar på underbara vårkläder på lördag. PUSS

sjukafton?

Jag mår lite mindre bra. Känner mig öm i kroppen och kallsvettas. Banne mig om det är viruset som tänkte smitta mig med! Nog för att jag önskade mig ett 3 veckor långt virus så jag slipper praktiken, men nej?:(  Inte såå...

pistolskytte



Koncentrerad Natalia.
Det var mer kraft i pistolen än jag trodde, så jag hade lite chockartat tillstånd ett tag.


För att vara första gången med pistol så låg jag rätt nära mitten trots allt.



Min vän som förblir anonym som var min lärare under tiden. Skoj hade jag! Och tack för möjligheten.

direkt ifrån...

67d91ae8f78df0ad2241bbf0fb4b211d.png

direkt ifrån benpressen (93kg) på gymmet. Nu kör vi!


godmorgon!

Idag startar min APU på Hotell Eskilsgården. Kommer att vara på plats där i 5 veckor. Ärligt talat så ser jag inte sådär jätte mycket fram emot det, då mitt intresse för denna bransch inte är det starkaste. Men jag är glad att vi fick välja våra egna hotell så att jag hamnade på ett ställe där jag känner mig hemma.
Idag ska vi planera upp lite schema för mig. Hoppas ju kunna påverka rätt mycket av mina tider där.
Efter arbetet där så ska jag ta mig iväg för träning.

Bilder ifrån skjutbanan kommer upp senare idag när jag kommit hem.

det var...

3ebaae432746d69c7e2bbd7a8a813f3f.png

det var verkligen vackert väder idag så skinnjackan åkte på. Älskar det! Fick åka och skjuta lite pistol senare också, så himla grymt! Bilder kommer imorgon ;) sov gott sötnosar!


Melodifestivalen 2009

Malena Ernman vann årets Melodifestival med låten La Voix. Visst sjöng kvinnan vackert, men var det någon som urskiljde några ord? Tyvärr ansåg jag att det var för mycket mummel i låten för att jag skulle kunna godkänna den.

Mina 2 personliga favoriter var Sofia med låten Alla. En typisk låt som skulle platsa på Eurovision enligt mig! Dock hade det kanske känts en smula konstigt att Sveriges bidrag skulle varit på grekiska, eller vad säger ni?
Den andra favoriten var H.E.A.T - 1000 miles, underbar låt! Den tänker jag lyssna mer på. Jag hade dock verkligen inte med mig med-tittarna i soffan gällande bästa låt då de var Måns Zelmerlöw-fans. Men smaken är som baken! Jag som har finskt påbrå ser fram emot Finlands bidrag i år. Landet producerar mycket bra musik, så detta ska bli spännande.

Vilka var era favoriter?



Malena Ernman
bild tagen från google bildsök

inte alls som det ska

Helgen sket sig totalt. Sånt som händer...

Jag får i alla fall som jag vill gällande bowling. Tur någon var intresserad av att hitta på något idag! Thanks ;)
Ikväll blir det troligen att mysa framför film. Hoppas du är friskare babe.

Testar mobilblogg...

0-5c449f65e5f73be5833ea194620fb8bc.png

Kolla varifrån!

Testar mobilblogg Kvällen börjar med pärlor i håret. Så nu är jag och den lilla lika i håret ;) snart kommer lite 70% choklad till mig också. Namnam!


Denna helg

Ska spendera hela helgen hos Honom minsann. Han kom med det förslaget då jag ville ha en lugn helg :)
Så ikväll blir det väldigt lugnt eftersom jag varit allt annat än pigg idag. Ibland hatar jag att vara kvinna då denna period i månaden gör mig halvdöd. Så det blir tv-tittande misstänker jag.
Imorgon på dagen hoppas jag på att vi ska bowla. Han, jag och lillen. Kvällen är fortfarande lite osäker kring. Jag hade hoppats på lugnt där också, men det kom förslag i vägen. Så tror vi är på separata ställen på kvällen.
På söndag ska jag träffa "vakten" vilket var ett tag sedan. Vi har nog mycket babbel att ta igen.

Vad ska ni hitta på, lugnt eller helgalet?

en torsdag

En ledig torsdag, som vanligt. Tills på måndag, för då börjar min APU (arbetsplatsförlagd utbildning.) Ska vara på ett hotell och praktisera. Och då är det minsann 5 dagar i veckan.

Har varit lite torrt med inlägg. Kan nog mestadels bero på att jag varit hemma rätt så korta stunder om dagarna då jag mest spenderat tid hos Honom.

Idag då? Långpromenad med hunden står först på schemat. Sen ska mor min och jag till stan och kika lite. Har spanat in lite saker på MQ som ska testas. Bland annat ett par denimtights som jag var så emot i början. Men värt att prova.
Sen är det dags att trimma luggen eftersom den dras med i mina blinkningar, vilket är irriterande.

Tre av varje

Tre jobb jag har haft: Städerska, bartender, (vad heter det när man sorterar bokföring typ?)
Tre platser jag bott på: Berga, Mesta, Hällbybrunn (alla dessa ligger i Eskilstuna
Tre TV-program: Navy CIS, 2 ½men, Gossip girl
Tre favvoplagg; Slappa tee's, långa tröjor och t-shirtar, pyamasbyxor (!)
Tre  favoriträtter: Asiatiskt, kyckling- och feta sallad, finsk laxsoppa
Tre platser där jag helst skulle vara just nu: I värmen och strosa runt bland sevärdheter, Åbo, Stockholm

Hittade detta på Stina-Lee's blogg så jag tänkte att ni skulle få lite snabbfakta om mig. Skojsigt!

Värk&gnäll?

Min rygg mår inte som den ska. Ont. Fick painkillers av min sweets igår när jag pluggade och gnällde över min värk. Detta resulterade i trötthet, men jag fortsatte plugga. Och lagom när vi hade lagt oss i sängen, ja, inte ville jag sova då.
Jag lider av en väldigt irriterande åkomma (för alla andra.) Jag ska nämligen jämt vara social och börja prata när man lagt sig i sängen och motparten förväntar sig att man ska sova. Äsch.
Vi hade dock vettiga diskussioner och det ledde åtminstonde någon vart.

Idag? Jag har varit bad girl. Skulle infunnit mig på idrotten imorse i badhuset. Sa pass på det. Så jag hoppade till nästa lektion, som vi tydligen inte hade (!!), men det gav mig tid att göra klart ett arbete. Men nu är jag trött, mycket trött.
Och råga på det så ska jag storhandla snart. Men inte får jag sova i tid, för kl 21-23, då har jag tvättid -muttra-


Lagom gnälligt inlägg, men jag tycker om er ändå! puss

Sova sova sova

Jag är väldigt trött efter helgen. Hade behövt sova ett par timmar till. Trots det så har jag ändå lyckats få sovmorgon idag till 09:50 istället för våran vanliga tid som är 08:30. Men jag somnade efter tolv inatt, så jag är smått trött efter dom få timmar sömn i helgen.

Jag hade en grym oplanerad, men väldigt skoj utekväll i lördags! Det är väl dom som sägs vara dom bästa?
Jag fick skratta, dansa och släppa loss med kul sällskap. Det är vad som räknas.

Igår så led jag icke av några konstiga besvär ifrån lördagsnatten, utan var mänsklig och på topp. Blev bjuden på mat hos en tjejkompis och vi uppdaterade oss om senaste skvallret ofcourse. Men bara när det gällde oss själva. För vem orkar hålla koll på precis alla andra?
Kvällen bestod av massa mys med mackor, te och Beck. Vi kom fram till något igår. Natalia dejtar.
Tiden får utvisa vad som sker framöver. Men just nu, då känns det bara bra!

Vad gjorde ni i helgen?

Fredagkväll

Var på yoga kl 17-18 idag, riktigt skönt som vanligt. Dock så märktes det att jag inte hade tränat det på ett tag eftersom ovigheten var tillbaka. Men jag kämpar och sträcker så gott jag kan tills det gör ont. För då händet det nåt!

Har börjat köra kondition som jag stegvis ska trappa upp ju mer jag orkar. Efter mina gym-pass så kör jag 5 minuters intensivt gående på löpbandet, sedan 5 min löpning, sedan 2-5 min nedvarvning. Så kommer jag trappa upp löpnings-delen stegvis ju mer jag orkar. Men från att börja på noll så kan jag helt enkelt inte gå upp till t.ex 30 min på en gång. Men jag ska dit, så snart som möjligt!

Ikväll blir det mys- och filmkväll hos mitt sällskap. Ska bli riktigt skönt att ta det lugnt en dag som denna.

Vad brukar ni göra på fredagar?

Ny design?

Snart dags att försöka engagera sig (eller någon annan) i att skapa en design som är mer jag.
Rosa är fint, läppglans I love. Men, ni som känner mig måste väl hålla med om att det är lite väl Barbie för att vara jag va?
I need a little bit off rock I think. A little bit off my own ego. A little bit of me helt enkelt.

Men så var det den dära stora frågan också. Vad för slags saker speglar egentligen mig?! Ja, som man kan få till i en design då.
Gosh, skulle behöva en stilexpert inom mig själv och design just nu. Känner att jag inte riktigt speglar mig själv just nu med det där rosa.

Förslag, någon?

update från igår;

Vilken underbar film! Men vilka känslor den väckte! Jag ville hoppa in i filmen och slå människor på käften helt enkelt. Helt klart sevärd! Väldigt bra skådespelare och en bra story.

Innan bion var det middag på Akropolis där det blev en Filé Mignon black&white med ett glas rött. Gott och trevligt var det. En date enligt min kära Malin. Oklart säger jag.

Män som hatar kvinnor

Ikväll kl 21 ska jag och se Män som hatar kvinnor. Den har fått väldigt bra kritik i media och i bloggvärlden, så det ska bli spännande att se om jag är utav samma åsikt.
Ska ha med mig manligt sällskap så jag har någon att krama handen ifall det blir spännande.

Någon av Er som sett den och har något att säga om filmen?

Superwoman

Idag var första skoldagen på 3 veckor. Idag var första gym-passet på 3 veckor. Idag har jag på eftermiddagen tvättat, handlat OCH pluggat. Jag är helt slut och inte klar med mitt vitamin-arbete. Men jag orkar inte. Noll, zero, nada. Nu tänker jag tända ljus och lägga mig i sängen. För ont i min rygg har jag också.

puss!

ett varmt välkomnande?

Blev en utgång igår på Nybron trots allt. Jag kom hem, packade upp väskorna, duschade och gjorde mig klar. Heidi och Fredde firade 60 år tillsammans visst. 30 + 30, grattis på er!
Hade en grym kväll igår med syrran som sällskap. Släppte loss riktigt ordentligt utan någon dängfylla. Mot slutet blev det nog roligast då vi fick skaka rumpa riktigt ordentligt. Det ska göras om!


Vimmelbild.
En sån där som jag aldrig lyckas till 100% med. Och varför en sådan närbild?!

RSS 2.0