sleeping hours

Okej, huh. Nu är jag utvilad någorlunda. Ligger fortfarande minus några timmar. Men fick fler timma inatt än jag fått under helgen åtminstonde.
Har trots för lite sömn klarat skolan bra. Vill man så kan man.

Idag är jag mest trött och off. Undrar vad som händer på Valborg gör jag också. Jag hade den färdigplanerad, tills det sket sig. Så nu sitter jag och undrar ifall jag vill ha en lugn dag med grillning och umgänge. Eller en mindre lugn dag.
Gah.

got to be kidding

Mitt psyke och jag är inte överens. Jag behöver ungefär 7-8 timmar sömn på en natt för att jag ska kunna vara pigg osv dagen efter.
Klockan är just nu 00:56 och jag ska upp 06:45. Det kommer inte ens upp i 7 timmar. Jag har alldeles för mycket tankar och känslor snurrande känner jag.

Detta känns inte bra:
Fredag natt,  5 timmar sömn efter en utekväll
Lördag natt, 6 timmar sömn
Söndag natt, knappt under 6 timmar
Inatt? Ja, det är hittills ca 6 timmar kvar tills jag ska upp och jag sover inte än.

vadfan?!

Tog mig...

0-64ca079719ba2ae79cd21cbb4d8c02f7.png

Tog mig till strängnäs för lite grilla. Namnam!


lördagkväll

Ikväll är det nyktert för min del. Ska vara chaufför åt en vän och få köra hans Seat cupra. Den är det drag i! Ska träffa några vänner ikväll också och njuta av "sommar"värmen.

Hoppas ni har en underbar kväll!


kass webbkamera som får duga just nu

fångad på bild

Great kväll igår! Startade på Nybron med lite drinkar, dans och pladder. Sen slet Emily mig till Lotus där jag träffade massa bekanta. Hade faktiskt en grym kväll!
Och jag överlevde mina klackar utan att bryta ankeln ;)  Dock sved fötterna efter ca 4-5 timmar rätt rejält. Men snart är dom vana ;)


medlemsfest @ Nybron

Imorgon är det dags för Forever's medlemsfest på Nybron. Den går i stapeln 20:00 och det bjuds på välkomstdrink och tapastallrik. Temat är "charter", men jag är tråkig och skippar det.
Jag tar med mig Emily som sällskap och hoppas på att vi får en grym kväll! Jag ska inviga mina high heels och hoppas på att jag inte knäcker min ankel. Köpte en klänning idag också som får sitta på imorgon.

Ikväll ska håret tonas då det fått lite orange ton. Gillas inte då jag är brunett.

Vad har ni för skoj planer för helgen?

WNT SportMeal

Idag kom mitt efterlängtade kosttillskott. Beställde via Forever där jag tränar, då det kändes enklast att prata med dom där om vad jag behövde.

Så nu sätter jag igång med mitt sportmeal med chokladsmak och hoppas att det ger resultat framöver. Det ska ge ökad prestationsförmåga, återhämtning och muskelmassa.

Go go go!


skinn?

Hmm. Såg en outfit-bild precis. Skinnbyxor, grå lösare t-shirt och en schyst svart jacka. Snyggt var det! Men på mig? Hmm.

back to school

Ska till skolan idag. Första gången på 4 veckor (APU-veckor you know, inte skolk). Woho! Det är nämligen buffertdag. Så idag ska jag fixa mina 2 IGn, som hänger ihop med varandra. Ska in i köket och laga 1 kycklingrätt och 1 fiskrätt (rester sedan årskurs 1 då jag hade kök.) Sedan ska jag göra ett prov om fett. Matfett, smör och olja med andra ord.
När det  är gjort. VIPS, Godkänd i Varmkök och automatiskt VG i Livsmedel. Tack tack. Varför har jag inte gjort det här tidigare?

veckorevyn ego 2009

Jag vill jag vill jag vill. Typ.
Men så var det de här mer att skaffa sig lite större umgänge. För jag är nog den enda som är intresserad av sånt här i min umgängeskrets. Antingen så är folk som så att dom vill inte, kan inte, har inte råd eller är inte intresserade. GAH!

Har åtminstonde Forever's medlemsfest på fredag att se fram emot på Nybron.


blogg-cravings

Det kliar i fingrarna på mig efter en ny design. Jag står mellan att ha en bild ifrån min senaste photoshoot som header och bara det. Eller så ska jag ha det enkelt och stilrent med enbart profilbilden som bild (den ändras i så fall.)  Mycket är det som ska göras om. Typsnitt, kanske byta sida på menyn (?), design osv. Min vän Linus ska hjälpa mig. Gosh, jag vill ha det färdigt gärna NU.


sysselsättning

Jag har insett en sak sedan en tid tillbaka. Jag behöver utöka min umgängeskrets rätt så rejält. Någon att grilla med, någon att sparka boll med, någon att dricka ett glas vin med, någon att chilla med. Ja, allt sånt. Massor med sånna.

Just nu så känns det rätt dött på den fronten. Ikväll var jag sugen på att sitta ute i solen och ta ett glas vin bara. Men de liksom går inte ihop. För jag vill inte sitta ensam. Såklart.

Bra sällskap för sånt åkte ifrån stan idag. Bra sällskap 2 för det, hon jobbar. WTF!

framtidsutsikter

Nu är det klart med skolan. Äntligen lite målmedvetenhet igen!
Jag trivdes ju verkligen inte på min APU-plats och störde mig på att jag var tvungen att göra något som jag inte ville. Men nu är det löst. Sa upp mig ifrån platsen i måndags och gick till skolans studievägledare för att diskutera möjligheterna kring mina mål och min utbildning.
Så nu är jag "ledig" fram tills de andra är klara med sin praktik. Vill säga 1,5 vecka. Under den tiden ska jag fixa mina 3 IG:n som jag har sen första årskursen.
Detta kommer nog sluta bra.


Och om några timmar är det dags för ett svettigt muskel-step pass igen ;)

köpbegär

Skulle ju lägga upp en bild på chinosen jag hittade på Carlings. Och idag kammade jag hem dom eftertraktade Tiamo-skorna ifrån Scorett. Great!


Carlings


Scorett

påsktraditioner och stationer

Ibland hatar jag traditioner. Som igår. Kändes som att alla satt på dessa jäkla påskmiddagar med sina familjer. Så jag hade lite brist på saker att göra. Men samtidigt avundas jag väl lite att dom hade påskmiddag, för det var säkert gott och trevligt. Blev dock medbjuden av en vän, men att sitta hemma hos andras föräldrar kändes lite fel.

Gårdagens roligaste måste varit då en kompis bjöd över mig på fest (som inte var fest till slut alls). Jag hade inget smink men var förberedd med allt i väskan. Så in på tågstation på en toalett och på med sminket! Skrattade för mig själv när jag stod där på en sunkig toalett och kletade på lite smink. Bra blev det dock ;)
Och nej, jag är inte en av dom brudar som står i en timma med sminket. Så mycket behöver jag inte anstränga mig för att det ska se bra ut ;)

Jag är...

0-18cc9965bfad3008a43c1c77c3646657.png

Jag är ett utmärkt brunch-sällskap då de byggs murar kring min efterrättstallrik. Från i söndags I think.


blogg-mania!

Jag följer såklart några bloggar jag med och tänkte då dela med mig av vad jag har för tidsfördriv och roas av.

  • Sophie and the city
    Grymt söt tjej med snygg stil. Mycket outfit-bilder, vilket gillas. Tidigare bodde hon i New York och studerade, vilket gör det värt att bläddra bakåt lite.

  • Anna Hibbs - I en Anna(n) del av stureplan
    Efter att ha kikat in hos Sophie så tar jag en sväng in till Anna Hibbs. Varför? För att hon är så grymt ärlig, rak och öppen! Hon väcker känslor och skäms inte för något. Creeds!

  • Bloggkommentatorerna
    Ypperligt bra sätt att hålla koll i bloggvärlden och även lyckas trilla in på nya bloggar! Välskrivet och ärligt, rätt upp och ned.

  • Tyra Sjöstedt
    En grymt fin tjej som bjuder på sig själv till 100%! Det skriks, det skrattas och det gråts. Ett plus är att hon jobbar som modell, så lite vackra bilder dyker upp då och då. Sedan är ju kategorin "Öka ditt självförtroende" suverän. Titta själv så förstår ni!

  • Kenza
    En av Sveriges storbloggar. En tjej med snygg stil och ett vardagsliv som till viss del kan vara intressant att läsa om. Men vart har alla "dagens outfit"-bilder tagit vägen? Det är vad jag fann som mest intressant.

  • Madelino
    Välskrivet, roande och till viss del galet. Man måste själv läsa för att förstå. Så in och glo!

dagsupdate

Gick åt skogen med att hitta några vårkläder. Jag förbannar denna stad ibland. Så litet utbud.
Jag tar troligen en tripp upp till Stockholm igen i slutet på månaden. Tänkte besöka en av Twist&Tango-butikerna där bl.a då jag fastnad för några plagg ur deras vår- och sommarkollektion.

För övrigt har jag lite cravings för snygga skor. Sen att jag inte hittar sånna, det är en annan sak.

Ibland måste...

3b15c491d97e62b060b1d464ebee6b2b.png

Ibland måste man lyxa till med lite sallad. Efter detta är det stan och jakt på vårkläder som gäller.


where did I go?

Kan jag säga att jag tappat stinget lite? Vistas mer ute i solen än inne vid datorn. Känner att inget vettigt knappas vidare till skärmen just nu. Alla dagar är inte skrivardagar helt enkelt. Samtidigt som jag känner ett behov av minst ett inlägg per dag. Allmänt babbel är vad det blir.


Just nu har jag panik efter lite vårkläder. Mestadelen av min garderob består av svart, lite vitt, och några gråa plagg. Det känns så, trist.
Nu när solen är framme vill man ju fram med fina långa t-shirtar (v-ringade för min del gärna), färgglatt och nästan somrigt.
Jag har fortfarande den blåa Twist&Tango-tröjan/klänningen i huvudet som jag bloggade om tidigare. Fyfan vad jag vill ha den...!

partynight

MMS-bloggandet fungerade visst inte inatt. Min fina bild på en redbull vodka och jack&cola kom visst inte fram. Höhö.

Hade en trevlig kväll igår med Josse. Det började med en flaska vin hos henne för att sedan röra oss mot fest (med en mellanlandning på puben.) Hade riktigt trevligt!

Om en timma nalkas brunch med Robban och gänget. Tänkte försöka återlämna Josses nycklar också som hon råkade lägga i min väska igår.

Hoppas ni hade en trevlig helg!

grilltime!

Ska iväg ikväll och grilla! Så gott så. Nu är det vår! wihooo
Ikväll blir det mys med D. Känner för en lugn hemmakväll och han var på. Lite kramande och pussande blir det allt.

Nu blir jag visst hämtad, tjarrå!


APU

Jag har en irritation gällande APU. Det är inte min favorit heller för övrigt. Jag lyckas alltid hamna på ställen där jag inte lär mig något och enbart används som skit-görare.
Första ställe i årskurs 1 var storkök, då jag hamnade på ett dagis där jag bor. Min främsta arbetsuppgift var att skala och hacka grönsaker. Varje dag. Sen förberedde jag småttingarnas frukostvagnar, vilket var simpelt. Men att laga mat? Icke. Jag fick inget hum om någonting gällande storkök egentligen, trots att jag försökte vara intresserad så fick jag bara luddiga svar.

Denna gång i årskurs 2 så är jag på ett hotell. Ett hotell där jag enbart städar och serverar kaffe. Hotell-städ kan jag sen innan då jag arbetat på hotellet i fråga tidigare. Nu har dom bytt ägare, men den nuvarande vet om att jag varit städerska där tidigare. Vad får jag för främsta arbetsuppgift? Städa.
Nu undrar ju jag spontant. Är det inte meningen att man ska lära sig saker när man är på sin arbetsplatsförlagda utbildning?

Jag ringde och pratade med min lärare som har hand om oss i hotell-kursen och frågade om det inte fanns någon möjlighet att få byta praktikplats. Då jag vet att alla hotell är upptagna av mina klasskamrater så hade jag en turist- eller resebyrå i åtanke då detta är något jag kan tänkas arbeta med efter skolan.
Men icke. Det måste vara ett hotell. Eftersom vi läser turism nästa år så tänkte jag att den slags praktikplatsen kunde vara något. Men nej.

Jag önskar skolorna kunde gå med på att skräddarsy lite saker utifrån det eleven vill och är intresserad av. Inte vara så inrutade.
Jag försökte få tag på våran studievägledare och se vad det innebär ifall jag helt enkelt struntar i att vara städtant sista 2 veckorna. Då hör jag i telefonen av en svarare "hemma pga vård av barn". GAH.
Kompis det går bra nu.

Vår?

Jag såg 2 st fjärilar när jag var ute med Erox idag. Och värmen räckte för enbart linne och skinnjacka. Får jag säga att det är vår nu?

RSS 2.0