just give it a break

Nu är det såhär. Jag är sjukt trött. Helgen var hård och sovtimmarna få. Hade huvudvärk som fan idag så hoppade min eftermiddagslektion och åkte hem. Däckade rätt bra i sängen. Sen vakna till påminnelsen om att man har tvättid. Inte ok.

återkommer.

Nedräkning. Om en halvtimma anländ

0-6677805567de9b8d02ff1f92dee7b67c.png

Nedräkning. Om en halvtimma anländer folket. Pepp!


Tänkte bara dela med mig av min sy

0-2325bed3c808e3672702dbc177dfaaba.png

Tänkte bara dela med mig av min syn i spegeln idag. Rotade i mammas garderob efter något mysigt att ha på sig då jag är trött. Och jag fann en tröja med en ren på! Den är typ söt som fan. Så det kör vi på. En timma kvar, sen är det ännu mer förberedelser för festen ikväll.


Projektarbete kallas det visst.

Ofattbart. Jag har sovit 7 timmar. Om man kan kalla det sova. Vaknat under dessa 7 timmar alldeles för många gånger och enbart drömt om festen ikväll. Vi arbetade 13 timmar igår och min kropp är inte utvilad, alls. Jag vill sova!! Speciellt då jag vet att jag har minst 13 timmar framför mig även ikväll då själva festen äger rum. Igår var bara förberedelser.
Väckarklockan ska inte ringa förän om 2 timmar, men jag har inte kunnat somna om. Min ögon svider och jag mår illa. Hur taggad tror ni jag är? Kl 12 ska vi träffas och fixa sista förberedelserna för festen kl 16. Det är bara det att det fortfarande är väldigt mycket kvar att göra och saker är fortfarande oklara. Jag kan helt enkelt säga att jag är sjukt stressad och har därför inte kunnat sova.
Det här är inte ok.


Det här med fredagsnöje finns det

0-51a6a1cbe5f4ea9c5d163b488bd16882.png

Det här med fredagsnöje finns det delade meningar om. Inne på 3e timman av tvätt och puts av bestick, glas och tallrikar till en fest på 70 gäster. Detta är skolarbete.. Projekt kallas det visst. Hmpf


Ny musikfavorit

 

NYFUNNET. Ebba Forsberg spelas mycket på Spotify i bakrunden just nu. Speciellt albumet "Ebba Forsberg". Skön musik att ha i bakrunden hemma.


Onsdagsmys med pojkvän. Gissa vilk

0-7ebea1dd94cae5ba97496c2a80161663.png

Onsdagsmys med pojkvän. Gissa vilken tallrik som är min? Den med 3 burgare. Och tjejer, att man äter mer än sin kille är inget att skryta om :p Egentligen.


onsdagens göra

Tänkte försöka pigga upp mig själv lite med en runda på stan. Ska köpa lite nödvändigheter tänkte jag, samt sola. Skönt att lägga sig i solariumet när vädret ser ut som det gör.
Nej, dags att börja fixa i ordning sig och röra sig mot stan. Senare, då är det mys-kväll med min andra halva ;)

Vad hände?

Det är inte så konstigt att man känner sig omotiverad och nere. När var det en solig dag sist, någon som minns? Läste någonstans förut att det varit sammanlagt 4 soltimmar på hela November. Förstår ni hur lite det är?! Jag vill gå i ide..

quality

Äntligen lite skolarbete avklarat. Då har jag gjort något vettigt av denna dag åtminstone. Mestadels har jag spenderat min häck på stolen framför datorn. Oskönt. Men what to do?

Imorgon ska jag sova över hos min älskade. För er som inte hängt med, så flyttade vi isär för 1,5 vecka sedan. Fungerar utmärkt. Men vi är båda eniga om att vi saknar att hålla om varandra på kvällarna. Men en sak är säker, de kvällar vi väl får hålla om varandra, dom är guld värda och man uppskattar tiden tillsammans.
Så imorgon väntar hemmagjorda hamburgare, film och massa mys. kärlek


morning news

Hade fått ett sms igår kväll som jag såg imorse när jag vaknade. En människa jag haft kontakt med mycket för 3-4 år sedan har gått bort. Av egen vilja så att säga.
Det kom som en överraskning. Det är ingen människa som stått mig nära så, men fortfarande en människa jag pratat mycket med och umgåtts med för nåt åt sedan. Det känns sjukt. Att människor försvinner ur livet såhär. För alltid.

Ta hand om era nära och kära. Man vet aldrig när
livet tar slut. Vad som helst kan hända vem som
helst.
kärlek gott folk, kärlek.

Biverkningar?

Tog ju som sagt vaccinet igår. Idag har jag varit otroligt trött trots att jag sov bra inatt, och haft huvudvärk. Kunde inte fokusera i skolan, vilket är ovanligt för att vara jag. Så jag gick hem 1,5 lektion tidigare.
I vaccinations-kortet man fick så står biverkningarna, bland mycket vanliga (1 av 10 vaccinationer) finns huvudvärk och trötthet. Jag är inte lite trött heller.. Det ska gå över efter 1-2 dagar. Så får se hur det känns imorgon bitti.
Jag ska duscha och sova nu i alla fall, innan jag slocknar. För mina ögonlock är väldigt tunga.

Shine

lelove

 

Ok, raderade mitt förra inlägg. Nu är det upp med hakan som gäller. Vet inte vad som hänt. Måste vara mörkret och regnet. Om ändå snön kom så det blev ljusare. Jag är beroende av ljuset för att känna mig väl till mods. När solen skiner, då skiner jag.

helgen

Fredagen myste jag som sagt med mig själv framför Idol.
Igår, då var det dags att se New Moon. Jag gillade. Filmerna är väldigt speciella och skapar speciella känslor. Hennes smärta, jag riktigt kände den ända in i hjärtat. Och vargarna, hur coolt? Dom var så vackra.
Idag har jag gått upp halv nio för att köa till vaccinet mot svininfluensan. Inte pga av mig själv, utan min killes dotter. Men både han och jag passade på att ta sprutan samtidigt också då sjuksyster frågade. Så nu är jag immun jag med.

ps. jag är sådär kär just nu så det pirrar i magen. Man kan bli det på nytt va då och då?

Känslosam kväll

Vacker idol-kväll ikväll. Hyllningar. Det blev otroligt känslosamt för mig när Tove uppträdde med Ted Gärdestad - Himlen är oskyldigt blå. Den låten sjöngs på min pappas begravning i april förra året. Tove sjöng den otroligt vackert. Hade jag haft sångröst och möjlighet hade jag hyllat min mamma och min pappa.

Det är jag och mitt flickrum ikväl

79114c8adc722dd1888a7b0a011d2346.png

Det är jag och mitt flickrum ikväll. Idol på tv och opium-ljusen tända. Underbaraste doften ever! Trevlig fredagskväll mina vänner.


nothing to say

Jag har absolut inget vettigt att komma med. Sitter och pluggar för att hinna ifatt ämnet turism. Prov imorgon på Sverige-kartan + Europa-kartan. Och något jag vet är att geografi aldrig varit min grej.
Sedan är det en landskapsuppgift.. Jag har börjat för en stund sedan. Har en paus mellan allt. Tänker bli klar ikväll, för jag måste bli klar ikväll.
pust..


come out come out, wherever you are

Nu har jag ställt in min hjärna en vecka tidigt på vad jag ska leta efter.

* En leopardmönstrad sjal
* Svart polotröja
* Pälsväst

Och ni som hängt med mig senaste tiden vet att jag har big wants för en pälsjacka också. En mörkbrun som slutar nedanför häcken. Men mörkbruna ska tydligen vara svårt att finna.
Dags att fixa i ordning sig. För jag ska iväg för lite kramkalas med pojvkännen min innan min lektion halv 3.

Vad mysigt! Julbelysningen verkar

0-2f1994104e81f3acce782cb193488a54.png

Vad mysigt! Julbelysningen verkar komma upp sakta men säkert. Det lyser upp det gråa och trista vädret lite :)


mondays are not my days

Inte denna åtminstone. Sjukanmälde mig idag från skolan då jag inte fått sömn inatt. Det är min inre stress. Men nu har jag nog fått bukt på den. Man måste ta tag i saker för att det ska hända något. Och det är vad jag har gjort. Så nu gott folk, nu ska jag skaffa ny energi och satsa på nytt!

Nya tag. Nu kör vi!

Tankar en söndag.

Känslor spelar spel med mig just nu. Människor spelar spel med mig. Ni kan ju försöka, för det är mitt val. Jag styr. Det jag inte vill ha, det tänker jag inte ta. Just nu är det en karusell som snurrar oavbrutet. Jag tänker hoppa. Ställa mig med stadiga ben på jorden igen. Karusellen gör mig inget väl, för den tänker inte stanna.

Håll i er hårt.

En del lördagar är dimmiga, andra kladdiga



TJEJKVÄLL är underskattat. Varför kladdar man inte med ansiktsmasker, moffar onyttigheter och dregglar över Twilight oftare? Det gjorde jag åtminstone denna lördag. Kanon! Snart ska jag till min mor och tvinga in mig i mitt rum med min säng. Först ska jag såklart mysa med ett stycke hund där hemma.
Trevlig lördag!

Dangerous Beauty

TIPS! En film från 1998 som Matilda tipsade mig om och som vi såg i tisdags, eller var det onsdags? Extremt vacker film. Jag var skeptisk till handlingen när Matilda berättade, men ångrar inte för en sekund att jag såg den. Kärlek och passion.


Fredagen den trettonde

Är det nu man ska gå och vara orolig hela dagen att något dåligt ska hända? Det tänker inte jag. 13 är mitt favoritnummer och jag har aldrig råkat ut för något dumt denna dag.

Ligger just nu och fryser ofantligt mycket. Har morgonrocken, tofflor + 2 filtar över mig men tycker ändå att det är kallt. Frågan är om lägenheten är kall eller om jag är kall.
Somnade alldeles för sent inatt då min tankegång vägrade slappna av, vilket resulterade i att efter 5 tim sömn inatt så gick jag inte på min första lektion. Tänker ta igen det senare idag tänkte jag. Börjar inte min nästa lektion förän vid 1, men ville gå upp så jag sovit lagom 8 timmar ändå.
Nej, slutbabblat.


give me

 

DESIRE. Jag blev sjukt sugen på ett par klassiska stövlar i skinn när jag såg dessa från Scorett. Dock har dom ett lite väl saftigt pris. Men de skulle gärna få flytta in på min skohylla. Typ nu.


Nu börjar de väl gå lite väl långt

4fdcffb401a26262c8060b8b027e6442.png

Nu börjar de väl gå lite väl långt? Eller vad tycker ni?


godmorning world

Jag är ledig idag. Det innebär att jag vaknade för ca en halvtimma sedan. Ibland är det alldeles underbart att få sova ut och inte bry sig om något. Frukost i sängen har jag också unnat mig. Jag har ju inte bråttom någonstans menar jag.
Jag blev glad av att se att ett par positiva kommentarer till middag hade trillat in. Jag känner hopp! Och glädje också för den delen. Jag har fina vänner.

Nej, om man skulle sträcka ut sig som en kissekatt i sängen och peta lite till på tangenterna. Sedan är det dags att ta tag i tvättkorgen som är lite väl full.

ps. Jag fick vg- på min muntliga redovisning om vikingatiden igår. Jag som var så nervös och trodde att jag inte hade något att komma med och för lite info. Jag blev peppad till att fortsätta kämpa kan jag säga! ds.

nya tankar kan innebära nya vanor?

Jag sitter och läser lite bloggar. Många som går ut och äter med sina vänner och umgås. Det vill jag också göra! Gå på en finare restaurang, äta gott och ha trevligt. Ta ett par glas vin och skippa supandet. Jag gillar inte fylla. Jag har riktigt aldrig gjort det. Enbart när jag varit arg eller känt "nej, nu jävlar ska jag känna att jag lever!" och det har enbart blivit total fylla. And I dont like. Jag gillar inte att man vinglar fram bland folk med simmig blick och alldeles för lite kontroll över sin kropp. Är det verkligen så kul?

Jag är sugen nu på att istället 1 gång i månaden gå ut och äta på något fint ställe, ta ett par glas vin och prata. Antagligen betraktas jag nu som en kärring, men allvarligt, låter det inte trevligare med god mat och skoj sällskap?
Jag ska försöka styra upp det.


Är detta erat ideal?

Hittade ett bra exempel i en annan blogg på hur sjukt kroppsidealet är idag. Inte undra på att flickor och kvinnor strävar efter perfektion när undernärda modeller pryder reklam-omslag.

Läs här

Tack till mina vänner och familj för ett underbart firande!

dock fattas min mor, styvfar och syster på bilden


ett ord

katastrof.

obviously my birthday

Jaha, då var man 20 år. Jag känner inte ett skit. Hade jag varit hos mor min hade jag fått frukost på sängen och sång för en stund sedan. Trots att jag är "så pass gammal" så tycker jag att det är det mysigaste som finns. Det där lilla extra. För det gör ju att början på dagen känns speciell, vilket den faktiskt är.
Men nu, ja, vanlig fredag. Hmpf

Och till råga på allt har jag bara en lektion idag 08:30-09:30. Sen har jag inget mer då vår projekt-grupp inte behöver träffas och historian har vi gruppredovisningar och jag är inte i dagens grupp.
Så ja, iväg ut i kylan för en timmas turism. Tar nog med datorn under dagen så jag kanske kan få lite plugg gjort i alla fall :)

TITTUT!


closer

Ok, i övermorgon är jag 20 år. Great! Dock så är jag lite snurrig i bollen för att kunna typ känna nåt.
Josse kom ju på idén om knytis, vilket hade varit kanon. Om vi kommit på det lite tidigare. Men jag löser det där med plockmaten, ska väl inte vara så svårt. Ni kanske får en oliv på pinne, hö hö.

Nästa problem ska jag försöka lösa imorgon. Ska ju nämligen ha några kläder på mig också. Jag är sugen på att spexa till det lite med typ kroko-mönstrade leggings, linne och klackar eller nåt. Eller en paljettklänning? Nåt spexigt ska jag försöka hitta. Men lovar inget då mitt shopping-mönster är allt annat än normalt just nu.

det löser sig

sleepy..

Ni vet när man har så mycket i huvudet så att det inte riktigt går att sortera, utan allt bara är ett kaos? Så känner jag nu. Stress. Jag har så mycket att planera, tänka ut, göra osv. Så jag blir snart knäpp.
Kunde inte somna på 2 timmar igår och när jag väl somnade sov jag dåligt. Det resulterade i att jag hade tryckt av alarmet av trötthet imorse. I 2 timmar inatt så snurrade huvudet med andra ord av tankar.

Jag är bland annat stressad över att jag satt mig själv efter i skolarbetet, ska ha bjudning på lördag som jag tänkt göra plockmat till men inte vet om jag känner att jag har ekonomin till det då vi ska ut också på kvällen. Usch.. Jag som hade tänkt fira min 20-års dag med dunder och brak..

addiction

Kan inte annat än älska programmet. Vem mer är bänkad om ett par minuter framför kanal 5?


These sundays

Jag kommer verkligen inte ur min pyamas idag. Jag har duschat, klivit ur sängen, ätit lunch och allt det. Men jag klev i min pyamas, inte kläder. Why?! För att jag kan kanske. Jag har ingenting som stressar mig idag, inget jag måste göra. Så då kan jag lika gärna ligga och skifta mellan datorn och tvn. Min pojkvän kommer garva när han kommer hem igen och ser min klädsel..
Imorgon börjar skolan. Just nu är jag för seg för att vara peppad. Men det kommer bli skönt. Jag gilllar skolan. Nörd-varning tänker ni. Hehe. Nej, rutinen är vad jag gillar. Och jag har en rätt skön klass ändå :)

RSS 2.0