godmorning sunshines

Jag blev nästan väckt imorse av min kära vän som ringde sprudlande glad och talade om för mig att det var bara att sätta fart, för hon hade satt upp mig på sitt schema som lunch- och fikasällskap. Kan jag stå emot en sprudlande glad vän som kommer med lunch-förslag? ICKE!
Dags att göra sig i ordning och ta cykeln till stan. Great!

pssst, solen skymtar fram bakom molnen då och då

?

Jag undrar bara vart f-n solen tog vägen? Hur många solveckor på 2 månader kan vi ha haft? 3-4 veckor sammanlagt? Jag vill väl typ självdö och vakna när solen är framme igen.
Ååååh vad jag vill till ett sol-land.


Antingen eller

Jag har fått en valmöjlighet. Jag har hittat en svart päls och en svart kavaj som jag fastnat väldigt mycket för. Jag får välja vilken av dom jag vill ha i min garderob, vilket har gett mig beslutsångest. Tänker jag långsiktigt borde väl en päls vara det bästa köpet? Den är dock inte äkta.

     VS

Nyfikenhet

Vilka är ni som läser egentligen? Enligt statistik borde ni vara några stycken ;)

Come out, come out wherever you are!

klätter på väggarna

Jag blir knäpp. Kan skolan ta och sätta igång? Jag har verkligen alldeles för lite att göra just nu och jag antingen bara ligger och stirrar i tv:n, läser, knappar på datorn eller springer runt som en yr höna med för lite att göra och för mycket energi. GAH!
Jag borde skaffat sommarjobb inser jag nu. Hade behövt vara rik just nu. För då hade jag antagligen;

Åkt till Stockholm och spenderat pengar i affärerna
Tagit en halv dag på spa och bjudit en vän på riktigt god mat ute
Bjudit med en vän till kanske, Grönan? Igen
Hyrt en bil och snott med en vän på utflykt i Sverige

Något sånt ja.

pyamasparty

Igår var den roligaste kvällen på länge! Utan alkohol dessutom.
Det skulle varit pyamasparty med massor av tjejer och spel igår, men det slutade med att vi endast var 4 st brudar, vilket var lika roligt det! Vi spelade Cranium (stavning?) och Vilda gester, vilket ledde till en del skratt. Jag har själv aldrig försökt  mig på charader förän igår. Och fy satan vad skoj det var!



Klura på ordlist



Uttryck "Slå klackarna i taket"
Hur tänkte jag där när jag ritade? Lina förstod dock ändå.



Malin kör Uttryck "Platt som en pannkaka"

Kvalitén på fotona är inte den bästa överhuvudtaget, men man urskiljer thank God var det är åtminstonde. Jag vet, jag måste uppdatera mig i digitalkamera-världen.

sunday morning

Okei, det är inte morgon längre. Men jag sitter kvar i min sidenmorgonrock, enbart för att jag kan. Ska lägga mig i soffan en stund och läsa nya ELLE, sedan försöka se ut som folk och lämna tillbaka bilen efter att ha varit chaufför igår.

Ikväll blir det pyamasparty och spel med tjejerna! Det ska minsann bli grymt skoj,


fredags-spontanitet

I fredags vaknade jag för att veta att det var plan på Gröna Lund. Jag vill såklart följa med, så 2 timmar efter uppvaknande satt vi i bilen påväg till Stockholm!
Jag åkte minsann karuseller jag vägrat förut, t.ex Extreme och Katapulten. Dock var det ingen som fick mig att sätta mig i Fritt Fall, no no! Efter att ha skjutits upp och släppts rakt ner 60m i Katapulten så vägrade jag Fritt Fall ännu mer. Uppskjuten är ingen fara, men nedsläppt?! Iiiiik.



Lustiga Huset tog vi oss igenom 2 ggr skrattandes!
Jag hängde som tarzan i trappan påväg upp. För jag fick minsann inte till takten utan hängde i räcket för livet för att ens ta mig upp. De andra fick sig ett gott skratt.

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Igår kväll var jag och såg nya Harry Potter med några vänner på bio. Jag måste nog säga att det var den bästa filmen hittills i serien! Den var mörkare än de andra, men man fick skratta sjukt mycket.
Jag rekommenderar den starkt!


fynd bland lådorna

Har varit hos mor min idag och rensat igenom alla små-lådor jag flera år haft liggandes. Och vad mycket smått plotter man ägt i sitt liv! Totalt onödiga saker. Men bland allt så låg lite smått och gott man bara inte kunde göra sig av med.
Jag samlade bland annat på bokmärken när jag var liten. Små söta, glittriga i gammaldags modell.

Har du samlat på något någon gång, eller kanske gör idag?





no line

Blev ingen runda på stan, inte heller någon garderobs-påfyllning. Det blev istället ett cykel-tur för fika nere på stan med min vän. Lite skitsnack fram och tillbaka, sådant som alltid behövs.

Nu är det duscha, sen lägga sig framför Beck som visst går på 4:an.

morning, oh monday morning

Bloggen har försummats. 6 dagar sedan mitt senaste inlägg är inte okej. Men så blir det när det är  bra väder och man inte känner att man har något vettigt att skriva om.

Har vaknat tidigt idag, trots ledighet. Pojkvännen ligger och sover så djupt så fortfarande, vilket jag tycker är helt ok på semestern. Att jag är uppe sedan över en halvtimma sen, den förstår jag inte.
Idag är jag sugen på att strosa runt efter trevliga ting i affärerna. Känner att jag behöver refill i garderoben. Men det gör man väl alltid?


godmorgon sunshines!

handy girl

Detta har jag roat mig med idag... Damma och olja garderob. Och fyfan för små vrår som man ska nå in till!


to have someone special

Det är inte många pojkvänner som ställer upp på "tjejgrejer". Min har åtminstonde tonat håret på mig. Och i lördags gjorde han något som förvånade mig eftersom jag trodde han skojade när han sa det tidigare. Men icke, utan han målade faktiskt mina naglar! Det blev till och med bra för att vara första gången.
Och nej, han är inte gay utan bara väldigt gullig mot mig ;)


baby, it's a new day

Detta är inte ok. Tredje dagen jag ligger och slöar i soffan! Vart har pigga Natalia tagit vägen? Typ lagt sig i dvala eller nåt.
Dock har jag fått 1 vettig sak gjord idag och det är att ha dammsugit + skurat hela lägenheten. Och nästa vettiga grej är att jag sticker strax ut på joggingrunda! Det var minsann längesen, så det ska bli skönt. Soft väder för det också.

Stockholmgruppen Cosmetics, Caroline Winberg



Jag har sett och hört klingandet av Caroline Winbergs hudvårdsserie lite här och var, vilket såklart gjorde mig nyfiken. Jag själv har väldigt dålig hy och har provat diverse olika rengöringar och krämer. Billiga och dyra. Jag har väl aldrig riktigt varit nöjd.
Beställde i fredags hem Face clenaser & Face moisturizer Oily skin och de hade landat i brevlådan i tisdags (snabbt gick det!)
Så igår kväll provade jag kombon för första gången och fick ett väldigt bra första intryck! Rengöringen var tvålig, vilket kändes skönt och renande. Man blev inte stram i ansiktet utan snarare fräsh och ren.
Även ansiktskrämen var en hit! Eftersom jag har blandad hy, mer åt det feta hållet, så brukar ansiktskrämer tedera till att huden känns fetare trots anpassning för fet hy. Men CW:s ansiktskräm gör ansiktet babylent! Sköna produkter till väldigt bra priser.
Rekommenderas.

Läs mer på: Stockholmsgruppen Cosmetics

rain on a tuesday

Regnet fortsätter att falla. Idag är det dock ösregn och jag känner inte för att sätta min fot utanför dörren alls idag. Så jag har spenderat förmiddagen med att sova, lunchen med en pocketbok och nu framför datorn.
Jag funderar på att rota i pojkvännens dator efter en film och lägga mig lite snyggt i soffan framför den. För vem vill vandra i regn? Inte utan schysta gummistövlar och ett stort paraply! Och nej, finnes icke i min ägo. Tummen ner.



Såklart vill jag också äga ett par Hunter. Vilket jag ska, inom en snar framtid.
Gummistövlar är ju ändå något nödvändigt, oh yeah

godmorning sunshine

Jag är inte uppe med tuppen, däremot uppe med pojkvännen. Han går upp lagom tid så jag kan gå upp och åka iväg och träna. Då vet jag att det blir gjort ;)  Dock sitter träningvärken i fortfarande efter måndagen, men den får jag helt enkelt stå ut med.


tjing!

när regnet faller och solen skiner

Spenderat dagen med att göra frukost på sängen åt min darling som fyller år idag, för att sedan lägga mig och sova ett par timmar til efter att han åkt till jobbet. Sov för länge dock, vilket enligt mig är till 12. Knatat på stan har jag också gjort och insett att jag behöver lite smått och gott, som tyvärr får vänta. Kom hem med te, alltid nåt.


jag vill också ha en spegeltäckt vägg som MQ's provrum har!

monday, another day

När det inte är sol ute, då hatar jag mitt sommarlov. För vad ska man göra? Shopping-suget har avtagit efter att ha sett vårat minimala uttbud i staden. Vad annars gör man vid dåligt väder än suktar kläder? Okej, jag har förvisso tränat. Kändes inte bra att sista tränings-datumet var 11/6. Men det är förkylning, finlands-resa och solens fel!

Vad gör ni dessa dagar du solen inte står på våran sida? Tips..?


Summer chips

Estrella har kommit med nya "Summer chips" med smak av vårlök. Jag älskar dom! Fullständigt underbar, perfekt smak. Mjaaauw!



Btw. Jag älskar även min boyfriends tavla som synts i bakrunden på några bilder. Föreställer Eiffeltornet, i en lite annorlunda vinkel.

kissekatt

Det enda av nedanstående förhoppningar som jag kom hem med var en till bikini:

Where did the sun go?

Efter att ha fått njuta av sol i ca 1,5 vecka, så måste den såklart  ge sig. Vaknar idag av att det är lite väl mörkt i rummet och inser sedan att himlen är full av moln, Såklart utbryter även en regnskur. Jag går in på smhi.se  för att konstatera att detta väder är vad jag har framför mig tills åtminstonde tisdag. WHAT? Jaha, då var det bara att börja använda bus:en igen då.. För min färg får icke försvinna!

Med tanke på det dåliga vädret så tänker jag bege mig till stan och leta lite smått och gott. Jag är fortfarande ute efter: jeansshorts i modell slapp, en kavaj i modell längre och en till bikini. Wish me shoping-luck ;)


andas svensk sommar

Underbart är det med sommar! Svensk sommar är rätt vacker ändå, faktiskt. Men det är dock enda gången Sverige är vackert. När solstrålarna lyser upp landskapet.
Jag har egentligen inget spännande att berätta om. Jag bara solar, solar, solar och doppar mig i vattnet.
Och så har jag en massa fjärilar i magen också, pga av kärlek. Visst är känslan av att bara prickat rätt för underbar?



soldyrkan

4 dagar sedan senaste inlägg. Inte ok. Men jag har helt enkelt legat och glassat i solen och inte brytt mig så mycket om datorn helt enkelt. Och så krånglar mit mobila bredband, så ingen dator får följa med någonstans heller. Dags att ringa 3Tre imorgon.

Jag är nu hemkommen ifrån Finland efter en veckas vistelse i vackra Åbo. Staden är en sann sommarstad, som jag tyvärr inte njöt av till 100% som jag borde gjort. Men vad gör det? Det kommer fler somrar och fler möjligheter.
Ska njuta av solen hemma i Eskilstuna så gott det går. Närmsta planen framöver är fredag, då det nalkas rosévin och solning på takterass.


Summerfeelings

RSS 2.0