Girls night out

Det går åt Gin longdrinks när man är här! Eftersom dessa inte går att få tag på i Sverige så är det nästan det enda jag velat sörpla på här. Och så hittade jag en ny favoritdrink på båten;

2cl Jack Daniels
2cl Contreau
      Citronlemonad
       7up/sprite


Igår kväll hängde vi på uteserveringen på Poro. Vidare till terassen på Onnela. En sväng till Club Marilyn. För att sedan ta oss tillbaka till Onnela.
Jag begav mig mot "hemmet" vid 3, efter att ha först hämtat en kebab-tallrik som smakade väl i natten.


I sällskap av 2 damer i Åbo, Jasmina&Susanna



Susanna blev lite sådär efter några Gin longdrinks



Och så fortsatte kvällen...





Fredag

Blev en sen natt igår. Min brorsdotter och jag hade lite tid tillsammans då vi skrattade och kikade på film. Blev lite chockade då klockan redan hunnit slå 02:30.

Så nu är frukosten avklarad och det är snart dags att lägga sig i solen. Ett par vänner kommer hit också, så denna gång får jag sällskap.

puss!


Adventure on a bike

Nu är jag hemkommen efter att ha varit i Naantali (Nådendal) några timmar med en gammal kompis från Åbo. Inte sett honom på ett tag, så det var läge att ta igen allt skvaller om kärlekliv och för hans del ett familjeliv. Vilket man egentligen kan säga att jag har också.
Så vi satt i solen och drack ett par och snacka skit. Jag tog mig även ett snabbt dopp i havet då det var grymt varmt idag. Vattnet var dock inte det varmaste, vilket inte hjälper min förkylning.

Ikväll blir det lugt. Känner att jag behöver vila lite, så hoppade över att åka in till Åbo och sätta mig på en uteservering.


En öl och en lonkero slank ner


Och vi hade grym utsikt

090625

Här i Åbo är det segt. Händer alldeles för lite för min smak. Blev inget av båtresa igår heller, vilket var lite trist. Men grabbarna kom och tog en öl med oss när dom kommit tillbaka i alla fall.
Lyckades även få feber igår kväll, så sov lagom snurrigt inatt. Mår dock bättre idag förutom en rinnande näsa.
Ska in till stan sen på en kaffe (te för min del.) Ska få åka lite motorcykel, vilket glädjer mig.

Nej, ut i solen igen!

Sunshine in my eyes

Det ser ut att bli bra minsann! Ska precis som idag ligga och njuta av solen. Dock lär jag väl få huvudvärk när jag läser, för jag hade sönder mina läsglasögon idag. Mindre bra. F*uck.


smhi.se


Åbo, Turku - Finland

Äntligen framme i Finland. Båtresan var seg som vanligt, men jag kom åtminstonde fram. Saknar internet på egna datorn just nu dock, men ska se imorgon om jag kan koppla om lite saker.

Nu ska jag njuta av solen som tittat fram och utforska vackra Åbo.
Lyckades få erbjudande om att segla i veckan och gå på 30-års kalas till helgen. Seglingen är av högsta intresse! Alltid händer det något.

Hoppas eran midsommar var bra. Jag var på landet och agerade chaufför. Blev en väldigt lugn midsommar, vilket var skönt även det.

F*CK

Detta förklarar min kväll. GIN Longdrink it is!


Darken

Hur många pojkvänner ställer upp på att kleta i hårfärg på sin flickväns huvud tror ni? Inte många tror jag.
Men min fixade minsann i en mörkare toning i mitt hår igår. Det tackar vi för! 2:a gången han ställer upp på det. Första gången resonerade han bara att jag fick skylla mig själv om det blev tokigt.

Change of planes

Jag är inte så välplanerad ibland. Jag som trodde att folk inte skulle åka en massa båt nu i Juni. Varför skulle dom det? Klart dom gör. För att jag kommer inte iväg till Åbo över midsommar trots allt. Uppbokat ända tills på söndag den 21/6. Trist men sant.
Kikade på flyg,  men det skulle blivit för dyrt. Så jag åker på söndag och får då inte heller en heldag i Stockholm. Men shit happens.
Ska fira midsommar med min älskade, hans dotter och släkt. Det blir bra.


Fynd! Västen jag spana

4d4dd49ce3880c7649430ceac29a6ba4.png

Fynd! Västen jag spanat på ett tag var på rea. Gissa om den fick följa med hem? Absolut;)


freitag

Jag känner inte för att gå utanför dörren alls idag. Det spöregnar ute! Men jag ska nog ta mig i kragen och åtminstonde göra något sen. Kanske ringa min mor för en tur på Tuna Park? Eller nåt.

Nu hade jag önskat mig en schyst varmare jacka (än skinnjackan), Hunter-stövlar och allmän mysklädnad.

Riktigt skönt väder ute nu. Pass

56a53a611dda1056edf09293538b39d2.png

Riktigt skönt väder ute nu. Passar på att njuta en stund innan träningen. Kanon;)


Jeansshorts

Jag är så grymt sugen på ett par schysta jeansshorts! Dock har jag inte hittat några än. Vill ha dom i lite vintage-stuk. Känns som att man kommer hitta lite  smått och gott i Stockholm den 18e.
Någon som vet vart man kan finna schysta short annars?


Något sånt. Dessa googlade jag lite snyggt fram :O

Skocraving

Jag har funderingar kring dessa små svarta skor. Tycker dom är lite söta. Schysta vardagsklackar liksom. Men lite beslutsångest har jag.

Vad tycks?


090611

Ännu en dag på lovet. Idag ska den spenderas med att gå till tandläkaren eftersom det ilar i en av mina tänder. Hål? Dont let it be.
16:30 är det Muskelstep-pass som vanligt. Svettas svettas svettas. Behövs efter alla onyttigheter jag stoppade i mig förra veckan! Massa onyttigt + ingen träning = dålig kombo för mig.

Tänkte försöka hinna med att ta en fika med någon mellan tandläkare och träningspass också.

En vecka till Stockholm och Åbo!

Sony Ericsson T700

Idag införskaffade jag mig en ny telefon. Blev en Sony Ericsson T700 efter rekommendation från ONOFF. Den har en passningstid på upp till 370 tim om jag minns rätt. Och taltiden ligger på 9,5 tim vilket är riktigt bra. Och en grym kamera på 3,2 megapixel.


ännu en måndag

Nu är det sommarlov och snart är man lost på vilken veckodag det är. Nedräkningen till Åbo-resan kan börja, woho! Den 18 juni åker jag mot mitt älskade Åbo och alla underbara människor där. Ska bli great!

Idag tog jag en fika med min beloved kusin. Lite snicksnack sådär. Trevligt trevligt.
Jag är inne på att skaffa mig en kavaj (och en jeans-jacka.) Men jag har ännu inte hittat någon. Just nu ångrar jag lite att jag inte köpte den jag provade på Zara i Stockholm för ett par veckor sen. Idiot. Men men, ska ju upp innan båtresan till storstaden, så hoppas på lite shopping.

Köpte dock ett nagellack på MakeUpStore i färgen Elin. Fastade grymt för färgen! Så strax blir det att lacka naglar efter att ha lagat spagetti & köttfärssås, diskat, tvättat.


LG KU990I

Jag letar efter en ny telefon som är i bra prisklass men välfungerande. Har funderingar kring en LG med touchscreen (mina vänner kommer hata mig, haha). Jag hade tidigare en LG KE800 där meny-knapparna var touch och alla blev crazy på dom.

Någon som har en LG KU990I eller vet lite info om hur bra dom är? Prestandan och taltiden är helt ok. Och med en 5 megapixel-kamera.
Frågan är ju om det kommer bli irriterande att skriva SMS på en touchscreen? Antagligen en vanesak.


En fredag med Singstar

Igår hade vi då tjejkväll några timmar. Grymt soft med chips, dipp, alkohol, alkoholfritt, "Jag har aldrig" och Singstar. Jag måste skaffa Singstar i framtiden! Så grymt kul ju. Första gången jag körde igår. Det lät inte vackert, men skoj var det!
Idag är typ alla på olika studenter så jag har Stor brist på saker att göra för tillfället.
Ikväll blir det mys med min underbara pojke i alla fall. Blev en alkoholfri helg för min del, vilket är väldigt skönt ibland.


Fix med håret


Diskussioner


Fotostunder

Tjejkväll

Idag var det skolavslutning. Betygen var jag riktigt nöjd med!
1 MVG
11 VG
7 G
1 IG

Ikväll nalkas tjejkväll hos Malin med sällskapsspel. Ska bli riktigt skoj!


I väntan på kärlek tar man ett bad

Väntar på att min sötnos ska komma hem. Tills dess blir det att ta ett skönt bad, tända ljus och lägga sig framför tv:n.
Pratade med min vän på andra sidan viken (Finland) idag på facebook. Åh vad jag längtar till resan dit den 18 juni! Hon vill dock att jag redan åker på måndag ifrån Stockholm till Åbo med henne. Får se om impulsen slår in.


ledigt = tristess

Ibland tycker jag minsann inte alls om ledighet. Att det inte finns struktur och något fast att göra på dagarna. Var ledig igår, idag och imorgon är det avslutning i skolan. Sen sommarlov!
Jag är dessutom lite sjuk fortfarande, så vågar mig inte på att träna riktigt än. Istället har jag frossat i allt möjligt onyttigt i allt för många dagar. Men jag får också ibland ;)
Har halvt flyttat in hos min pojke, så medans han är på jobbet har jag tagit över hans soffa och TV. Har ni inga tips på vad man kan göra i sin ensamhet så man slipper somna?




update

Sämsta uppdateringen på väldigt länge. Det beror på? Solen såklart! Och att jag halvt bott hos min pojkvän i några dagar, då datorn varit allt annat än intressant. Men vet ni vad? Laptopen åker med dit ikväll, då blir det annat.
Tänkte visa lite i bilder vad som hänt senaste dagarna;



Shoppat
Gladiatorpjucks från Din Sko i skinn


Perfekt sommarklänning på stranden
med öppen rygg, Vila



Ännu en sommarklänning/tunika i tunnt material, Vila


Solat
Fick en snygg vit bikini av min älskling också


och varit onyttig i flera dagar ;)

RSS 2.0