Min vän har de änglalikaste håret!

0f22bd036b4ba8357053f1452ced66f8.png

Min vän har de änglalikaste håret! Jag är nöjd med lockarna vi fick till. Nu är de min tur.


Nothing can touch me


istiden är kommen

Ni ser va? minusgrader. When the hell did this happen? Och ikväll ska jag ut. Och det kommer vid den tiden vara 3 jävla plusgrader. Förfrysning var hälsad. Klänning och klackar är kvällens plan. Borde väl kanske klara mig om jag kör ulljacka.. Hmm

 


onsdags fix

Dagen kommer bestå av att inte göra något alls, samt att fixa lite allt. Ska ut ikväll och skaka rumpa med Malin. Det är sjukt längesen hon och jag var ute tillsammans, vilket mycket beror på att hon jobbar på helgerna.
Så vid 3 ska jag möta henne på stan för att se till att det finns lite fördricka för kvällen. Blir fixande at her place, vilket jag ser fram emot. Men däremellan ska jag hem och laga middag också.
Annat som skulle behöva göras innan dess är; raka benen och måla om naglarna. Sen läsa lite ur 3e boken i Twilight-serien. Sista momentet är ju såklart mycket viktigt.

Har inte jag en skola att gå till? Nope. Inte denna vecka. Men på måndag sätter min praktik på Evelina-redaktionen igång och då får jag nog allt annat än vila. Men det ska bli så sjukt kul!

Idol-kval

Åter igen följer jag Idol detta år. Kikar jag väl på auditions och får favoriter, då vill jag såklart se hur det går för dom. Ikväll när Mariette uppträdde med Dear Mr.President fick jag rysningar. Hon har en sån musikalitet. Jag fullkomligt älskar hennes röst. Hoppas på en skiva med ett lugnt skönt sound som jag kan avnjuta framöver.
Bland killarna har Jon gjort avtryck.

Vem har varit Er favorit hittills?

för kalla höst och vinterkvällar

Nya koftan. Liknar i mönster lite en kofta från förra året ifrån Dagmar. Jag älskar den i alla fall! Varm och skön. Bra köp.


kvalitet före kvantitet

Jag älskar mina vänner. Jag gör verkligen det. Jag har vänner, men de människorna vet jag verkligen vart jag har. Inget snack om saken.
Jag behöver inte ringa varje dag, träffas hela tiden och tjata ihjäl varandra. För jag vet att om det går 4 månader till och med innan man ses, då är det lugnt. För vi älskar varandra lika mycket för det.

Jag fikade med Matilda idag. Bara satt ute i kylan och pratade. Pratade egentligen om allt och ingenting. Och så gav hon mig tur med shoppingen, som vanligt.
Senare ringde Tanja. Hon ringer verkligen alltid när hon sagt att hon ska ringa. Det är väldigt beundransvärt tycker jag, för jag är själv rätt glömsk eller kanske inte har lust ibland. Men trots att hon jobbat hela dagen och pendlat, ja då ringer hon. Hon och jag har alltid, speciellt i svårare tider, förstått varandra. Hon är även den människan jag har känt längst och fortfarande har kontakt med. Det verkligen klickade direkt första gången vi sågs och insåg att musiksmaken var densamma och klädstilen likaså. Vi fann varandra helt enkelt.

Sen finns det flera såklart, men det är dom som jag pratat med idag. Och jag ska skatta mig lycklig.

måndag - check

Då var dagen avklarad. Äntligen hemma efter några timmar i stan. Min nacke och rygg värker efter att ha burit min väska som uppenbarligen vägde lite för mycket.
Införskaffade en kofta och ett linne idag åtminstonde. Återkommer med bild imorgon! Sen ska jag väl på jakt efter lite till shopping hoppas jag. Blev rätt lamt på den sidan idag.

Nu är det dags för matlagning. puss

there's me, and then there's the bonsai - nu ska jag möta måndagen!


plans

Jag sitter och kikar på Hitch på TV3. Inser att jag sett den, men tittar ändå. Den är trots allt bra. I reklampausen insåg jag att jag har dagen planerad imorgon, vilket känns skönt eftersom jag är ledig.
Börjar dagen med att göra Matilda sällskap på lunchen. Sedan kl13 är det möte med min projektgrupp i skolan för att diskutera. Efter det har jag en lucka fram till halv 5 då min historia-lektion börjar, så tänkte strosa på stan. Är i stort behov av utfyllnad i garderoben. För efter garderobsrensningen i våras så är det allt för lite kläder kvar. Så när sommarkläderna packas ner, då återstår alldeles för lite. Så imorgon är det ut på jakt ;)


Jag och min älskade Tanja är och t

3afb64ef865ee0f6b9be797c023e643f.png

Jag och min älskade Tanja är och tittar på lite biljard och ska snart starta ett eget spel ;)


Like magic

Sedär, *poff* så ska jag ut och ta några kalla och spela biljard. That's what great friends are for! Jag är lyckligt lottad.
Dags att dricka upp Norrlands gulden och hitta något att ta på sig för kvällen.

Vad hände?

Det är lördag kväll och jag sitter och bara glor.. Igår, film. Jag gör verkligen ingenting nu för tiden. HJÄLP?! Något oroväckande..
På onsdag ska jag troligen ut med min Malin åtminstonde. Ut och skaka, ut och leva. Jag längtar!

Jag kvävs.

Crash Bandicoot

Det var exakt vad jag roade mig med igår kväll! Ni minns väl spelet? Ååh, blev så glad när min pojkvän gick igenom Playstation Store och första Crash Bandicoot fanns där. Så fick jag frågan "Vill du ha det?". Klart som fan! Och skoj var det garanterat. Förutom alla hundra svordomar som flög ur min mun dom gånger jag dog. Han bara skrattade. Blev som ett barn igen, tihi.

Vem vill spendera någon kväll med mig och spela?


Här är då ett av de nya köpen, skj

5c2d54ce2bebd768743a12964b1fc979.png

Här är då ett av de nya köpen, skjortan vill säga. Fick ingen bättre bild då de var för mörkt framför spegeln. Köpt på JC av alla ställen. Tack Josse för tipset att gå in och titta.


Dagens schema?

Plugga historia, inför prov på Antiken på fredag.

Sen tänkte jag ju försöka träffa Malin också eftersom vi inte setts på evigheter och har alldeles för mycket babbel att ta igen. Det var väl det då.

ajdå

Vad dålig jag är, håller inte vad jag lovar. Blir ingen bild på inköpen idag, för jag fotade aldrig idag och nu är det för mörkt för min stackars mobilkamera. Men det löser sig. Kan berätta att jag införskaffade handdukar, en rutig skjorta, jeans-leggings och en ögonbryns-penna.
Mamma var här tidigare idag också och ville se våra IKEA-inköp, vilka godkändes. För ovanlighetens skull så var min mamma riktigt snyggt klädd och jag önskade både hennes kofta och hennes fejk-ugg's av henne. Mjauw

clean

Så, då har jag spenderat senaste 2 timmarna med att städa. Damma, dammsuga och skura. Så jäkla skönt att det är gjort. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen plugga till provet jag har på fredag om antiken.
Tänkte lägga upp mina fynd ifrån gårdagen också lite senare.

bedroom style

Min andra halva och jag kikade på IKEAs hemsida efter att ha varit där igår på lite smått och gott. Bl.a ska toaletten och badrummet fixas lite mer inbjudande än det är nu. Sovrummet ligger väl egentligen sist i prioriterings-listan, men det gör egentligen ingenting. Allt kan inte göras på en gång.
Kikade dock igenom IKEAs inspirationsrum och både min pojkvän och jag utbrast "Det där!" när vi såg nedanstående. Vilken extrem mys-känsla. Han får sitt mörka och jag får mitt "mörkt med ljusa detaljer". Eller tvärtom. Fullkomligt älskar tapeterna i sovrummet.
Så jag har i uppdrag att gå in på Colorama och kika på tapeter idag. Börjar han bli inredningssugen måtro?



godmorgon

Legat vaken en timma redan i sängen. Lyxat med att äta frukosten i sängen framför datorn, tittandes på intressanta varor på bl.a Nelly.com
Idag är planen att åka och köpa handdukar, titta efter rutiga skjortor och hämta ett stycke barn på dagis. Jag är nämligen ledig kommande 2 veckor pga. att jag inte har någon praktikplats som resten av min klass förän de sista 3 veckorna.

puss

life

Jag är inne i någon period just nu. En period där jag är allt annat än social. Det är inte det att jag ogillar mina vänner eller så, för dom är det bästa jag har, men just nu måste jag bara vara för mig själv. Köra mitt eget race, med mig själv. Jag kommer att komma tillbaka, måste bara försöka laga allt trassligt.
Jag njuter av att kunna göra vad jag vill, när jag vill och om jag vill. Vill inte ha några tvång. Och jag älskar mina vänner för att man inte behöver ses varenda dag, varenda ledig minut utan att tappa greppet om varandra. Jag vet vart jag har er.
Men nu är det min tid, min egna lilla tid. Jag avstår ifrån allt som Ni kallar roligt just nu. Ligger med en bok i soffan istället och njuter av tystnaden och ensamheten totalt.

I will be back, just give me some time.


Då var vi klara för denna gång. Sp

0-13fce7131ea98441f4b95447793d4a4e.png

Då var vi klara för denna gång. Spegeln tog en väldig plats bak. Ser dock mest ut som vi varit på plantagen, haha


Så ska vi visst bli med bonsai. Sk

0-3214c6e3f2fbf8aeada3330e92966400.png

Så ska vi visst bli med bonsai. Skötselrådet är rena mardrömmen! Min pojkvän skoja och sa att om trädet dör så dör förhållandet. Haha


change of plan

Visst låg jag och läste i säkert en timma. Men sedan bar det av till pojkvännens bror + flickvän för en öl och lite spelande. Jag avstod dock spelandet och tog mig bara en öl eftersom jag var totalt sopslut.
Idag naklas det IKEA. Ska bl.a äntligen titta efter en hall-spegel till mig i modell stor. Den spegeln jag fått leva med nu alldeles för länge är en minimal spegel som sitter på ett badrumsskåp. Som om jag sett helskum ut sista tiden så är det väl för att jag inte kunnat spegla mig ordentligt....

Josse tipsa om Chicy.se som jag varit inne och kikat på förut. Man kanske skulle våga prova på näthandel då det går åt skogen för mig på stan?
Tänkte åtminstonde beställa ett par UGG's framöver. Dom ser ju bara för gosiga ut.

Det här är otroligt. Det är lördag

5a0023a917fbe9340e3c68d2f01b0f60.png

Det här är otroligt. Det är lördag kväll och klockan är åtta. Vad gör jag? Ja, inte förbereder mig för fest inte. Är totalt slut och tänkte läsa istället. Verkar som att jag behöver vila..


lördagen avverkad

Jaha, då var Stockholm avverkat för denna gång. Vad kom jag hem med då? En pocketbok, en grytvante och mått... Exakt, enbart det. Hittade tamejfan ingenting alls i min smak idag. Så ja, då blev det ingen shopping trots allt. Sånt som händer. Bättre lycka nästa gång.
Är det någon därute som vet vart man får tag på en "skogshuggar-skjorta", alt. en schyst rutig flanellskjorta. Är grymt sugen på det till mina boots.

Stockholm baby

10:05 går tåget mot Stockholm. Finally! Hade tur och hittade 2 st direkt-tåg så jag slipper byten. Så jag är i Stockholm ca 11:22 och har väl ca 5,5 tim att spendera i storstaden, vilket inte blir något problem. Hoppas bara att jag hittar det jag ska. Något som känns solklart är att jag kommer hem med mitt andra par Acne-jeans åtminstonde.

Mobilbloggar nog under dagen kan jag tänka mig. puss

Tål att tänkas på


rubrik?

Aah. Ringde SJ tidigare och hade även fått en kommentar nu om att dom bygger om mellan Nyköping och Södertälje (?), så tåget får ta lite omvägar. Men jag tror jag hittade 2 st direkt-tåg imorgon trots allt. Ska in och dubbelkolla nu när jag äntligen är hemma och se vad som händer och sker. Förhoppningsvis blir det Stockholm imorgon. I got needs.
Ikväll blir det inget mindre än Idol på tv och slappande. Saknar glasögon väldigt mycket eftersom jag känner så tydligt hur ögonen anstränger sig så dant. Inom 14 dagar har jag nya. Skynda skynda!

SJ, vad hände?

Sen när slutade tågen gå ifrån Eskilstuna-Stockholm en gång i timman och direkt? Nu kan det ta upp till 3 timmar och 2 byten innan man är framme eller hemma. På hemsidan står inget om saken heller. Vad hände?
Jag som vill till Stockholm imorgon, men helst inte med en resa på 2-3 timmar.

Haircut

Och så var luggen tillbaka. Great!


sound of beauty


uggla

Blev ingen av nedanstående glasögon, men RayBan sitter fortfarande etsad i huvudet. Blev ett par icke-märken med lite leopardmönster, dock inte tydligt. Och definitivt mer lika RayBan i modell än D&G. Kom underfund med att jag kan inte ha så långsmala glasögon som D&G var (tro det eller ej, men jag har ju sett verkligheten). Och så är mitt huvud vinklat helt annorlunda på bilderna nedan, så det blir ändå inte riktigt rätt.

Åh vad jag babblar om så totalt ointressant som glasögon. Gah

Glasögonduellen

D&G-brillorna har för tillfälllet ledningen. 6 mot 3. Varav en av dom 6 st är min pojkvän.
Anledningen för att jag fastnat lite för RayBan är just för att dom är lite större i modell och ovanligare. D&G-brillorna är så casual, men såklart väldigt snygga.
Jag har ju trots allt 3 dagar på mig att prova och känna hemma. Så vi får se hur det går. Imorgon ska jag in på syn-undersökning i alla fall för att se om något ändrats sen jag kollade synen för 1,5 år sedan och konstaterade mitt brytningsfel.
Ska även iväg till frisören och klippa tillbaka min lugg som Carro på Amino gjorde grymt förut! Där har jag både bästa vännen och pojkvännen som tycker det är en bra idé ;)

Nya glasögon, men vilka?

Jag har som tidigare sagt haft sönder 2 par av mina läsglasögon. Nu är jag ute efter ett par nya och tog hem dessa 2 väldigt lika men olika bågar. Dom ena är ifrån D&G, svarta och lite smalare bågar. De andra är från RayBan, svarta lite fyrkantigare bågar. Gillar båda, så nu har jag grov beslutsångest. HJÄLP?!


Wishes

 

 

Jag har lite önskningar inför hösten och vintern. Bl.a:

  • UGGs
  • Leggings med detaljer
  • En pälsjacka
  • Grovstickat
  • "Skogshuggar"-skjorta
  • Tröjklänning
  • En ny skinnjacka, modell kortare
Och lite annat smått och gott. Stockholm om ett par veckor. Wish me luck!

Om jag kunde drömma

Det är skönt att ibland ha lediga dagar och kunna gosa under täcket och inte ha några måsten. Min älskade har åkt till jobbet nu och jag tänkte krypa tillbaka in under täcket en stund för att fortsätta på Om jag kunde drömma (Twilight). De som inte läst boken tycker jag ska göra det, för det är en hel del man missar om man bara ser filmen. Deras dialoger i boken skapar ett helt annat band mellan dom och man får många tillfällen till skratt. Man lär känna både Bella och Edward mycket bättre.


yttrandefriheten



Anonymt, såklart. Smaken är som baken käre vän.

tisdag

Gillar icke att jag inte är närvarande första lektionen i skolan. Men såklart har det sina anledningar. För lite sömn och ett illamående. Jag mår fortfarande illa, men tänkte försöka bättra måendet med en dusch. Börjar igen 11:45, så det borde ju vara lagom. Solen skiner ute också, men jag tror då fan inte att det är varmt.

what friends are for

I min matpanik så räddade Matilda mig. Tack tack tack. Min personliga mästerkock! Och vän såklart. Så nu är matlådan räddad. Med kycklinggryta.


det gömmer sig monster i mörkret va?

Jag gick till vardagsrummet för första gången sen jag kom hem nyss. Vad hände imorse egentligen? Sminket över halva vardagsrums-bordet, byxorna på golvet (?!) och barnskor på bordet. Sen fungerar bara 1 av 2 lampor i vardagsrummet. Såklart gick den med mest ljus sönder. Så nu är det typ mörkt.
Jag är en ordningsam människa....

Maten gick åt helvete för övrigt. Så jag tänkte ge mig på försök 2 nu, för att rädda karlns matlåda imorgon.
Ibland gillar jag inte matlagning. Eller ja, hatar det helt enkelt ibland.



to grow old

Dagen har varit lång. Många håltimmar och få lektioner, typ. Halv 6 ikväll var sista lektionen avslutad och usch vad segt det var.
Nu lagar jag mat, sent som det är. Men bättre sent än aldrig. Min darling måste ju ha något i matlådan imorgon.
Jag gillar hur jag tagit en hemmafru-roll. Inte tvingat alls, det får ni inte tro. Utan mer för att jag vill. Tycker det är mysigt att ta hand om hemmet medans han jobbar. Fast sådanna här kvällar då skolan varit lång, då har jag egentligen ingen lust att laga mat, eftersom jag själv inte är speciellt hungrig. Men jag vill att han ska ha färdig mat imorgon, för att jag älskar honom. Puttinutt tänker ni. Och ja tamejfan, jag är puttinutt. Punkt.
Fast jag är fortfarande 19 år. Inte 45, som man kan tro om man läser inlägget.

måndagsmorgon

Nog för att människor inte gillar måndags-mornar. Men jag har faktiskt ingenting emot dom. Normat sätt alltså.
Men den här måndagen är irriterande. Jag har nämligen läkartid 08:20, vilket gör att jag missar idrotten i skolan och har sedan inte lektion förän 11:45. Buu?
Morgonen i ära tänker jag åtminstonde vara bekvämt klädd. Mjukisar, linne och ziphood. Undrar om alla mode-bloggare gör sig fab när dom ska till läkaren också?


på hemmaplan

En hel helg har gått och jag har legat lågt. Jag är hemma sedan i fredags åtminstonde och har mest bara tagit det väldigt lugnt. Hände något traumatiskt på vägen hem ifrån Skåne, så jag har behövt samla mig lite.
Idag har varit en mjukisbyxor-dag. Ska ta mig i kragen och sticka iväg och hälsa på min Syrra och se hennes nya lägenhet om en timma i alla fall. Så har jag gjort något vettigt idag.

puss

back home

Om ett par timmar är det dags för bilresa igen. Denna gång tillbaka till Eskilstuna. Jag har saknat mina nära där borta. Antagligen beror det mycket på att jag inte kunnat slappna av här på samma sätt som förr. Av den anledningen att jag har för mycket med mig själv just nu. Jag måste sortera, måste fixa. Jag ska tillbaka till den människan jag var innan mars 2008. Men det kommer ta tid. Stora förluster i livet skapar hål, så är det.

hide

Idag är en sån dag då jag vill krypa tillbaka in under täcket och stanna där hela dagen. Men sånt funkar inte för mig. Utan jag fixar läxorna istället.
Good girl.

Acne a/w 09

J a g   v i l l   h a !
Så jäkla coola! För 2995:- är dom dina. Helst mina då.
Men ja, hål i plånboken någon?


nytt i skohyllan

Sthlm DG  600:-

Jag har äntligen hittat dom perfekta bootsen som jag hade in mind för hösten. Dock är dom inte alls lika glansiga irl som de ser ut på bilden.
Och skohyllan ska fyllas på, för nu tänker jag bli sko-samlare! Jag är dock väldigt petig när det kommer till skor (vilket man säkert inte tror.) Men jag sa inte att jag skulle fylla sko-hyllan direkt, utan sakta men säkert ;)

surt

Nu är jag mindre glad så att säga. Riktigt irriterad rent ut. Nu har 2/2 glasögon gått sönder för mig. Vilket nu innebär att jag sitter utan glasögon. Och nej, jag är inte halvbling faktiskt utan ser exakt vad  jag skriver. Dock har jag brytningfel och lite sånt som gör att ögonen får anstränga sig väldigt mycket vid läsning och jag får då huvudvärk.
Och det som irriterar mig är denna onödiga jävla utgift. För glasögon är inte billigt inte..

Det var den solen det

Ca 5 min efter att jag skickat iväg MMS:et så kom molnen och täckte solen. Så fick inte mer än 5 minuters solande, men bättre än ingenting såhär i September.
Vi ska röra oss till Trelleborg en sväng nu och kika på stan, igen. Köpte skor igår. Visar dom senare ;)

Det är september och jag ligger på

0-369715ac352cc1746d7d9451a848fc7b.png

Det är september och jag ligger på stranden och solar. Sjukt! Men jag älskar det :-D


hälsningar från strandkanten

Var tvungen att springa in en sväng för att byta om. Alldeles för varm idag med collage-tröja. Så jeansskjortan och shorts åker på.

Idag  älskar jag havet.


shoe issues

Känner jag lite kärlek? Men sen funderar jag på om dom är alldeles för lika mina vinterskor?


att vara liten och ovetandes om världen

Jag pratade nyss i telefon med min underbara karl. Och han har sin söta dotter i veckan och hon ville också prata en sväng med mig i telefon. Och det var det sötaste samtalet ever!

Utdrag:
- Hej Natalia!
- Hej My!
- Är du långt borta?
- Ja, massa timmarns bilresa.
- Åkte du taxi?

Hahaha, där började jag fnissa lite. Jo, taxi till Skåne. Tänkte nästan fråga om jag skulle skicka räkningen till henne? Men jag tror inte hon hade förstått mitt skämt. Hon är 5 år och jätte söt. Hon tittade på Tummelisa och drack Festis.
Livet är lätt när man fortfarande är liten och ovetandes om livet.

långa nätter

Det mörkar väldigt fort här. Och inte vågar jag mig ner till havet då. Minns ni? Mörkrädd ja. Så jag ligger och vilar i sängen uppe på min våning och klickar runt på nätet. En kopp te skulle sitta fint. Är lite sugen på blåbärsglassen som jag såg inne i affären också, men jag är för lat just nu för att ta mig ut i kylan och gå. För kallt är det idag, mest för att det blåser.
Imorse var härligt. Nybakat bröd ifrån bagarn. Här vill jag leva! Jag dras mellan att vara Stockholms-brud eller landet-brud. Är nog lite både och.

Rökt lax på Sveriges sydligaste udde, Smygehuk

 

 


godmorgon kyla

Vaknar upp i mitt rum som är iskallt. Hela natten har jag sovit med lampan tänd i rädsla för att något kusligt ska dyka upp. Jag vet, jag är jätte fjollig. Men alla har vi våra rädslor, och mitt är mörker. Speciellt i gamla hus när jag ligger på en helt annan våning än min familj.
Jag har sovit 11 timmar denna natt. Helt onödigt egentligen eftersom jag vaknade 8 imorse, pigg. Men vad ska man göra uppe 8 på morgonen? Egentligen, hade kunnat gått ned till havet. Men jag var för lat.
Nu är jag inte lat längre, så det blir frukost och en havspromenad. Det ni!

Smygehus havsbad

Då var vi äntligen framme! Ca 10 timmar lång bilfärd. Och jag lovar er, det är inget jag rekommenderar. Fast när man väl är här, då njuter man.
Dock så började jag med en dusch. I duschen hade jag sällskap.. av en spindel. Han satt i taket och glodde. Jag orkade inte döda honom, så han får väl roa sig där inne. Spindlar är något det brukar finnas gott om i detta hus.
Jag lär sova med lampan tänd, mörkrädd som jag är. Det är ett gammalt knarrigt hus vid havet, så om jag ska få någon ro så vill jag ha ljus i rummet. Tyvärr är ju min älskling inte här och gör mig sällskap eftersom han måste arbeta.. Buhu.

Återkommer troligtvis imorgon med lite bilder jag tog på vägen hit.
puss

todays

Humör/Känsla: Att min kropp inte är frisk..
Utseende: Söt men sliten
Musik
: Se musikvideon nedan
Tanke
: "Kan läkaren hitta nåt fel så jag blir frisk?"
Händelse:
Packar inför Skåne-resa imorgon. Jag längtar!

dags för en riktig jävla utekväll snart igen!


hon och sina dagdrömmar

Jag är en riktig tänkare. Tänker väldigt mycket på väldigt olika saker. Och så är jag en dagdrömmare. Jag älskar det! Min vanligaste dagdröm som jag brukar leka med är om man vann 100.000kr i 25 år (ni har säkert sett reklam-skyltarna) på Triss. Förstå vad häftigt! Vad skulle man göra med pengarna? Det första jag skulle göra är att säga till min pojkvän att säga upp sig från jobbet (som han hatar). Sedan resa! jag går ju i skolan, så kan ju inte bara släppa allt. Men jag skulle kunna åka till Paris en helg, eller varför inte till något spa? Och så shoppa såklart. Till både mig själv, honom och hans dotter. Förnya garderoben lite.
Men viktigast av allt! Jag skulle spara. För tänk er själva att kunna casha ett hus. Det skulle jag vilja göra. Slippa lån och onödiga utgifter och bara slänga upp pengarna och köpa ditt/erat eget hus. Ett hus vid havet, helst.
Sen skulle jag nog fortsätta som vanligt. Inte göra allt på en gång och bara slösa, utan faktiskt tänka långsiktigt. Först avnjuta pengarna en stund, sedan hålla i dom och göra något vettigt.

Vad skulle Du göra om du vann 100.000kr i 25 år? Berätta!


dagens sanning

le love


Lyxfällan

Ikväll är Lyxfällan i Eskilstuna. Intressant men tragiskt..


Happiness

Jag är så glad! Vecka 39 till 44 ska jag ha arbetsplatsförlagdutbildning (APU). Jag har haft tanken på att vara på en tidning rätt länge. Men vilken tidning? Tänkte på Eskilstuna Kuriren först. Men sen slog det mig! Deras livsstilsmagasin Evelina! Så jag kontaktade Eskilstuna Kuriren för att se om Evelina tog emot praktikanter. Dom på Eskilstuna Kuriren var lite sisådär på det där. Men sedan ringde Evelina-redaktionen mig ca 1 timma efter att jag mailat E-kuriren. Och jag fick praktikplats! Den första praktikanten dom haft till och med. Och vad mer? Jo, hon hade en idé på att jag skulle få skriva något själv för tidningen också. JEJJ!

Nej, nu är jag SÅ nöjd.

because I like it

Dagens hår är lockat. Vad tycks? Och nej, jag är inte vit som Snövit. Ljuset bara råkar lysa lite mycket på mig.


DinSko

Boyfriend to girlfriend, denna morgon. Han fick se mina nya skor i hallen.

- Jasså, nya skor? Dom var fina.
- Var dom det? Jag funderar nämligen på om jag ska behålla dom eller inte.
- Du har för lite att göra om dagarna..
- *tystnad*..

Listing listing

  1. Matvanor: Jag älskar mat. Helst mat ett par gånger om dagen, vilket det inte alltid blir. Men nam nam
  2. Bästa maträtt: Oj, den var svår. Jag gillar thaimat och lax funkar alltid! Detsamma gäller tacos
  3. Bästa dryck: Bubbelvatten
  4. Hat dryck och maträtt: Jag har svårt för mjölk, men det funkar ibland. Helst lättmjölk. Pärondryck utan kolsyra är också svårt. Maträtt? Hmm. Vägrar fiskbullar och sparris-soppa. Har svårt även för lasagne.
  5. Bästa alkoholdryck: Inne i en Jack&Cola-period. Annars är (gott) vitt vin gott och öl funkar alltid.
  6. Använder du smör på smörgåsen: Ja, ett tunnt lager.
  7. Smågodis eller färdiga påsar: Äter sällan godis, men i så fall smågodis. Mest choklad då.
  8. Favoritglass: Rom/russin. Nam nam. Eller vanilj med chokladkross. Blåbär är också gott.
  9. Shoppingvanor: Det har avtagit en del. Förr shoppade jag för shoppandets skull. Idag tänker jag efter och håller i mitt kort väldigt väl. Vilket resulterar i att jag aldrig får med mig något hem längre ;)
  10. Hur mycket shoppar du för varje månad: I dagsläget? Inga summor ens.
  11. Har du mer skor än kläder: Nej, verkligen inte. Ska då ha massor av båda!
  12. Favoritplagg: O-tighta plagg upptill. Linne kan vara en favorit
  13. Hatplagg: Hatar inget plagg. Finns alltid folk som kan bära upp saker. Däremot tycker jag själv inte om kjolar, alls.
  14. Arbete, utbildning: Gymnasieutbildningen är klar om 2 terminer. Arbete, finns inte.
  15. Jobbar eller pluggar du: Pluggar pluggar..
  16. Vad vill du bli: Framgångsrik. Och lycklig. Gärna tillsammans. Dock vore det en fördel om jag ens visste själv inom vad jag ville bli framgångsrik och vad som egentligen gör mig lycklig.
  17. Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Nej. Valde totalt fel utbildning. Eller jag trodde att det var vad jag ville, tills jag provade på att arbeta med det. Så nu är jag kvar för att få betyg i princip.
  18. Är lönen viktigast: Lönen är väldigt viktig. Men det är nog viktigast att man trivs på sin arbetsplats med kollegor och med det man gör.
  19. Boende: Lägenhet i barnfamiljs-område. Puttinutt.
  20. Lägenhet eller hus: Jag suktar efter en fin villa. Men det blir sen.
  21. Framtidsplaner med boende: Som sagt, hus. Öppna, luftiga ytor.
  22. Litet eller jättestort: Mittemellan?
  23. Drömboende?: En öppen enplans-villa med ljusa färger och en mysig omgivning. Lite modernt lant-stuk tror jag det kommer sluta med. Ljust möter mörka detaljer.
  24. Landet eller mitt i stan: Där är jag kluven. I en villa på landet, med nära till storstan skulle vara perfekt.
  25. Mysigt eller sterilt: Mysigt, helt klart.
  26. Har du barn: Lite ibland. En styvdotter.
  27. Är otrohet okej: Absolut inte.
  28. Älskar du någon: Ja.
  29. Betyder familjen mycket för dig: Ja.
  30. Är du lojal: Ja.
  31. Tycker du om att dricka dig full: Jag är inne i en period nu då festandet har lagts väldigt mycket på hyllan. Det har nog mycket att göra med arbetet med mig själv. Dock tycker jag annars att en lagom fylla är bäst! Precis den innan man är full.
  32. Hemmafest eller krogen: Både och. Hemmafester är underbara med rätt folk och rätt stämning. Krogen är bäst för att man kan ta över dansgolvet och glömma bort alla bekymmer en stund.

Snodd av http://marialou.wordpress.com/

todays

Humör/Känsla: Drömmande
Musik: Sånt som fått mig att vilja dansa! Typ Armand van Helden - My my my
Utseende: Skabbigt. Eller tråkigt kanske det heter i andras ögon?
Händelse: Inte hänt ett skit, tyå
Inköp: Skor och en typ skjorta. Är osäker på om jag vill behålla någon av dom
Want to: Vinna 100.000kr i månaden i 25 år på triss.

Smygehuk, Skåne

I helgen drar jag på semester till Skåne. Vi har en stuga vid havet i Smygehus Havsbad. Ska bli underbart att åka bort en vecka och bara koppla av totalt. Jag behöver det känner jag, för just nu har jag tappat bort mig själv rejält. Men jag kommer igen!
Jag har insett att verkligheten kommit ikapp och förra årets katastrof börjar antagligen bearbetas nu. Det är känslomässigt jobbigt, men som alltid så vet jag att jag klarar det här! Jag är en fighter. Men även en fighter råkar ibland ut för nedgångar i livet. Vissa vill man på en gång inse, andra tar längre tid att vilja acceptera.

Semester var det ja. Vid havet.


17 again

Har endast en lektion idag som börjar 14:30, skönt skönt. Har precis smällt i mig en påse Hjärtan och titta på "17 again". Den var faktiskt riktigt rolig! Många skratt.
Jaha, engelska B väntar om en timma. Dags att klä på sig så man kommer iväg.

puss

RSS 2.0