Titta vilken väcker överraskning j

0-68794485c1733d9d966835a32aa157b8.png

Titta vilken väcker överraskning jag fick när jag klev in hemma hos min pojkvän! Jag har ett stort leende. Blommor är vackert! Och doftar ljuvligt.


this weekend

Härlig helg har det varit! Igår var vi hos min killes bror och åt tacos och drack lite. Väldigt trevligt!
Idag har jag mest roat mig med att busa med lilltjejen. Barn är minsann charmiga ibland. Kvällen ägnas åt tvätt för tillfället. Efter det blir det filmmys hos min älskade.

Här är det hårdrock på hög nivå. I

2c4e2873faa7c6686524331d8f434949.png

Här är det hårdrock på hög nivå. Is i form av elgitarrer. Grabbarna kör jäger med redbull medan jag föredrar jäger rent. Hoppas ni har en mysig lördag!


saturday night

Lördag kväll. Tanken var bio med pojkvännen, men det ser ut att bli middag och alkoholintag istället. Trevligt! Kvällen får bli som den blir, vi har öppna planer.
Jag ska ta tag i sminket nu. Kanske prova den blå pennan? Hoppas ni får en mysig lördagkväll!

lördag

Halv fem imorse var jag uppe och gjorde frukost åt brorsan och hans dotter. Klockan fem åkte dom i bilen tillbaka till hamnen för att ta båten till Åbo igen. För min del hade dom gärna fått stanna mycket längre. Jag och min bror är sjukt lika och har så jävla kul ihop! Han fyller 40 i år, men det kan man verkligen inte tro. Han är bland dom roligaste personer jag känner. Och min brorsdotter, vad stor hon har blivit! 13 år fyllda och totalt olik mig när jag var i den åldern. Vilket bara är tur. Inget intresse för några killar och sjukt bra betyg i skolan. Jag är stolt.

Ska ta och fixa mig lite, för ska ner på stan och möta lite vänner.
puss

Ibland älskar jag barn väldigt mycket!


Blundar för Finland ikväll

Jag följer med strömmen (min bror och brorsdotter) och kikar på Finland - USA i hockey. Jag förstår varför jag inte brukar titta. Man blir aggressiv! Vadå 6-0 till USA?!? Ogilla. Kan inte det komma en helvändning så att jag slipper tycka detta är pinsamt?

Törmänen family

Jag, min bror och min brorsdotter

Finbesök

Jag har finbesök från Finland. Min bror och brorsdotter kom igår kväll. Mys! Vi ska till Tuna Park nu och shoppa. Sedan ska vi laga mat och umgås. Jag och min bror är alldeles för lika minsann, totalt knäppa båda två. Alltid lika kul att träffa honom.

Later!

Fick en sminkning på Make up store

0-53700676e8b09a2a496a68455ca712eb.png

Fick en sminkning på Make up store, i blått. Hur coolt? Jag älskar det! Så jag köpte en blå penna.


Clubkväll på Make up store ikväll.

5b36c3a997a6f58058b63fdad53bae50.png

Clubkväll på Make up store ikväll. Jag drog med mig Matilda såklart ;)


torsdagens onsdag

Godmorgon hjärtan

Uppe tidigt denna morgon med. Ställer upp som chaufför till dagis idag igen. Jag är mer morgonpigg än min andra halva ;) Och så har jag inget emot att gå upp tidigt om jag bara har något att gå upp till.

Igår var världens härligaste dag på länge! Började med att powerwalka på löpbandet i 25 min. Hem till min kille för att äta frukost och lägga mig i ett bad. Sedan Tuna Park, införskaffade lite nödvändigheter. Bland annat en mascara och toning till håret, för att sedan hämta upp hans dotter. Eftersom det var strålande sol ute igår så tvingade jag ut min älskling att leka med mig i snön. Grymt kul! Vem har sagt att bara barn får leka?
Dagen avslutades med pannkakor hos svärmor. Mys.

Tidigt på morgonen för att vara lo

0-7702d49ccf8bd356d1e491c0af85d33f.png

Tidigt på morgonen för att vara lov. Kört ett stycke barn till dagis, så nu ska jag vara duktig och ställa mig på löpbandet ;)


Mänsklighetens sjuka beteenden

Vad är det för fel på människor?!??! Jävla idioter som borde skjutas rakt av! Fyfan för mänskligheten och deras äckliga beteende ibland. Helvetes jävla idioter. USCH!

Klicka här så vet ni vad jag svär över.

Jag mår så jävla illa över hur människor beter sig ibland. Vad fan tror dom om sig själva?! Jävla kukhuvud.

hair issues

Jag blir knäpp. Hittade precis dessa bilder från början av förra året innan jag klippte lugg. Beslutsångest, igen. Jag tycker det är skitsnyggt med sidbenan. Men orkar jag spara ut luggen? Jag vet att många röstar för att jag ska ha kvar luggen. Har jag rätt?

Sportlov

Sportlovet har tagit sin början och jag inleder det med att plugga.. Satsar man på betygskala högre, ja då är det bara att ägna sin lediga tid till lite skolarbete.

måndag v.8

Gilla;  att jag vaknade upp i en dubbelsäng tillhörande min pojkvän och har sportlov på det

Ogilla;  att jag har en finne på min kind som är allt annat än diskret

Happiness


Survivor

Äntligen hemma och nyduschad. Fy vad det snöar! Jag älskar verkligen att det är riktig vinter nu. Men jag ogillar skarpt att behöva promenera i snökaoset. Gick en bra bit. För er som kan Eskilstuna, ifrån rekarneskolan till stan. Kämpigt och oplogat. Inte mycket väg jag såg framför mig. Väntade sammanlagt 25 min på min buss. Gissa om jag var nöjd över vädret då? Nej.

Men nu sitter jag i en gosig morgonrock och shepards. Dags för läsning av Så länge vi båda andas, sedan sova. Hoppas ni haft en underbar lördagkväll! Det har jag hos Emily, i sällskap av Madde. Moffarkväll och skräckfilm. Jag kommer sova med lampan tänd. Punkt.

<3

Det snöar. Inte ok. Inte när man s

10a2a754ebcd34cd710f3d3633fcc62b.png

Det snöar. Inte ok. Inte när man ska promenera. Nykter. Hoppas ni är i värmen :p


Börjar morgonen med en kopp te. Ha

-246684a8df9a6252441d7e6775b1678.png

Börjar morgonen med en kopp te. Har lite ont i halsen, inte ok. Tyckte mig se vita prickar igår när jag inspekterade i spegeln. Halsfluss på gång? Nej tack..


wanted

Jag känner ett begär efter det gröna nagellacket.. Och den gröna ringen också för den delen. Men nagallacket kommer visst från O.P.I. Vilket gör att det kan bli mitt. Nästa fråga; vart får jag tag på en sån fantastisk ring? Handen är snodd härifrån

fredags chill

Jag har inga lektioner idag. Wiho! Eller ja, mest pga att jag blev fel-informerad. Skulle tydligen ha lektion i projekt, men enligt en viss herre så skulle vi inte det. Eftersom den herrn är väldigt duktig så trodde jag ju honom. Men ja, vi hade tydligen lektion. Orkade jag gå av bussen och vända tillbaka? Nej.

Jag roar mig istället med en bok under pläden i sängen. Mycket bättre. I alla fall för just nu.

big love

Stort hjärta till Josse och Matilda som har varit absolut bäst idag och funnits där när det har behövts idag. Jag har så extremt fina vänner! Vänta bara tills jag har en egen lya. Då blir det tjejmiddagar minst en gång i månaden! Men vin såklart.

<3

Vadå torkskåp? Värmeskåp heter det

0-5b45be2ad8be4735a71c6e040cf17b52.png

Vadå torkskåp? Värmeskåp heter det!


Det är inte bara Kenza som får pla

0-42fb97aebb8c44ff25b992479e78eb10.png

Det är inte bara Kenza som får plats i en torktumlare ;)


Jag är ett stenkast hemifrån och h

0-41c1b2e85f7296741925f11db4b6e302.png

Jag är ett stenkast hemifrån och hänger med min styvsyster och styvbror. Ett plus är ju den rynkiga charmören ;) Kan man bli annat än kär?


Those wore the days. Nyss 18 år fy

0-6d85dfb4d13a41ba48b2afd6c0f06f9c.png

Those wore the days. Nyss 18 år fyllda, ovetandes. Livet kan förändras snabbare än du tror. Födelsedagar är inte riktigt desamma längre. Livet är inte riktigt desamma.


fail fail fail

Det kunde jag ju glömma.. Filmen funkar inte. Gah! Min dator mår inte så bra har jag märkt. Dags att fixa till den tror jag. Det får bli I taket lyser stjärnorna istället. Den ska vara gripande, så vi ger den ett försök.

500 days of summer

Det är precis vad jag ska spendera närmaste tiden med. Film. Jag orkar ingenting annat. Jag har en endaste lektion idag, men jag förmår mig inte att närvara. Vi ska lämna in en hemtenta, vilken jag inte är klar med. Tänkte ta tag i den under sportlovet, precis som med allt annat plugg.



Mycket som snurrar i huvudet, igen. Mycket som inte är som det ska och egentligen aldrig har varit. Bakom en sprallig fasad finns mycket gömt. Men det är väl så det är? Man lär sig att dölja, relativt bra.

tisdag

Den här tisdagen känns som måndag. Igår så var det buffertdag i skolan, vilket innebar ledigt för min del. Så det blev en lång helg vilken har gjort mig lite segstartad. Svenska pågår just nu, men jag är klar med min bearbetning av min krönika vilken innehöll 3 småfel, så jag har brist på saker att göra.

Efter skolan är det bestämd att jag ska till Tuna Park. Dels hämta mina skor från Scorett, sedan eventuellt fråga om en praktikplats. Känns som en bra idé nu när jag har några dagar ledigt och det börjar närma sig examen. Jag längtar. Balen kommer bli fantastisk och studenten kommer vara fylld av lyckokänslor. Studenten innebär att jag har mål att sträva efter, vilket alltid är bra.

6 februari, anniversary pics

 


Årsdagen bestod utav middag på HåPe's och biljard på Fame. HåPe's mat var inget to die for, men helt ok. Dock rekommenderar jag inte att gå ut och äta med din partner där då två-borden stod alldeles för trångt och vi satt så nära ett par kvinnor så de kändes som att vi var sällskap.
Fame däremot var lyckat. Vi hade riktigt kul vi två när vi spelade. Dock så var ju pojkvännen min bättre än jag trodde, vilket inte var lyckat för mig.

Min söndag

Började dagen med att möta upp Malin. Vi gick först till Café Kaka med tanken om att äta. Men det var fullt, så det fick bli ett helt annat ställe som jag inte ens tänker nämna vid namn. Men en god black&white åt vi och pratade strunt.

På kvällen åkte jag och min pojkvän till min vän för att spela sällskaps-spel. Europa-spelet tror jag det hette. Ett kunskaps-spel vilket verkligen inte är min starka sida. Kategorierna var sport, kultur, geografi, historia, blandat och natur/teknik/vetenskap. Med spelet ingick såklart diskussioner. Otroligt nog knep jag andra plats i vinnarskalan. Sammanlagt 5 timmar spelade vi, helt grymt kul! Dock så sjönk sockernivån på mig rejält i slutet, vilket gjorde mig trött och osocial. Men inte så konstigt efter att ha tryckt i mig en mängd godis ;)
Kvällen avslutades i pojkvännens famn.

Alexander McQueen

Jag jobbar inte inom modevärlden, jag är inte heller modebloggare. Men jag är intresserad utav modet i sig och vill få kommentera McQueens död. Hans visningar är de enda som jag har fascinerats av inom modevärlden hittills och han verkade vara en sann konstnär. Hans visningar har varit skrämmande, fascinerande och vackra. Ingen har fått mig att fascineras inom visningar så som han gjorde, och då är inte jag ens speciellt insatt.

Titta bara på nedanstående klipp. Hade jag haft chansen att gå på en modevisning, då hade jag valt Alexander McQueens.


lovely sunday

Godmorgon hjärtan.

Jag är vaken och lycklig över att se solen skina! Hur vackert är det inte ute med en massa snö och en strålande sol? Lyckokänslor. Jag har precis avverkat en tallrik fil och flingor, så nu ska jag hoppa in i duschen. Lunch med Malin står på schemat. Vi får se om jag hinner ut med vovve innan dess eller efter. För jag är sugen på en skogspromenad i det här vädret!

this night

Var tvungen att ta bort tidigare foto från mobilbloggandet. Det syns i mina ögon att allt inte är som det ska. Ögonen är själens spegel som sagt.

Blev ingen dimma ikväll, mer än rökmaskinerna på krogen. Det räckte. Jag älskar verkligen att dansa, att känna rytmen strömma i blodet. Men ikväll, alldeles för mycket folk. Jag kunde inte släppa loss, inte vara jag. Allt är inte som vanligt just nu känner jag och det känns inte ok. Efter nattens sömn hoppas jag väl på en bättre morgondag.

godnatt kära vänner.

fail

Den här helgen blev inte alls som jag hade tänkt. Ovanligt, känslan av att jag snart går itu. Livet blir vad man gör det till, eller hur? Men de människor man har runt sig då, dom kan man ju inte styra...


Ikväll ska jag i alla fall ut och försöka njuta av livet. Njuta av att jag är med mig själv. Jag måste älska mig själv mera.

it's an order

Vad gör man när man får ett sms där det står "Du jag utgång imorgon gratis! Klä dig snyggt"? Jo, man gör inget mer än accepterar sitt öde. Jaha, då var det dags för spirorna att röra sig på dansgolvet denna lördag då. Jag kan vänja mig ;) Haha


Det är jag och twilight gänget ikv

0-6cb8f3270e8479f9c26485600ad0a44e.png

Det är jag och twilight gänget ikväll. Vilken bra bok alltså! Boken är på 554 sidor och jag har redan avverkat 236 sidor sedan i onsdags. Så, detta är mitt fredagsnöje ;)


How to love your friends

Jag måste säga det igen. Vilken underbar kväll igår! Vilka fina vänner jag har. Och vilka härliga människor man kan träffa en spontan torsdag. Och Josse, fan vad snygg du är bakom Grappas bardisk! Det ser liksom ut som hemmaplan. Kanske bättre bakom baren än framför? ;)

Dagen har varit allmänt fnissig. Jag har varit sådär mysigt bakfull. Matilda och jag sammanstrålade en sväng på stan för att jag tyckte att vi behövde pizza. Gott var det! Jag gillar hur jag krånglade till våran beställning för att avsluta med "vad får jag för 85kr?". Och så kallade pizzabagaren oss fattiga flickor :(  Men med ett strålande leende såklart.

Kvällen kommer ägnas åt att läsa Så länge vi båda andas och göra andra o-jobbiga saker. Jag gillar verkligen Twilight-serien. Den är välskriven och roande, på ett kärleksfullt hopplöst sätt.

Imorgon är det helg. Lördag alltså. Inga planer, nej.

dagen efter

Vilken jävla torsdag! Ett råd: Säg aldrig att du inte är full. För då ska folk minsann få dig full. Jag fick en liten panikattack efter att jag fick höra att jag precis kört i mig en 6:a absinth. Efter det blev det vatten kan jag tala om. För den gick rätt in. Vinglig blev jag. Men fy fan vilken trevlig kväll! Att en torsdag kan bli så trevlig. Jag menar, Matilda och jag skulle ut på ett glas vin. Det blev ju betydligt mer än så när vi träffade på Malin och hennes kille. Det kom drink efter drink.

Nu ska jag snabbduscha så jag kan åka till skolan.

Det här verkar gå åt skogen. Det ä

0-336f97d3326a80cdbd3b0562edfdd4b3.png

Det här verkar gå åt skogen. Det är torsdag och alla är på förutom jag.


torsdagsnöje

Det ser ut som att min torsdag kommer bestå ut av pluggande och ett par glas vin med Matilda. Inte mig emot! Jag är sugen på ett glas vin och lite tjejsnack.

Jag har verkligen underbara vänner och dom tänker jag hålla fast vid. Sen hur man ska dela upp sig själv så man hinner vara en bra vän för alla, det är inte alltid så lätt. Men som tur är vet jag vart jag har mina fina.
Tack för att ni finns mina stjärnor!

träning = värk

Gårdagen känns i hela kroppen idag. Mycket öm i både ben och armar. Skönt men ändå aj.

Ska iväg och träffa Matilda nu. Hon ska vara sista ordet i val av balklänning. Det står mellan 2 st och en leder rätt rejält. Men det är en köpes.. Men som sagt, det är en gång i livet. Jag tror det lutar åt en väldigt mycket. Den har fått flest röster hittills.

puss

friluftsdag

Ja, det är vad det är idag. Jag har valt att köra ett Pump pass på Gympozz på förmiddagen för att sedan gå och plaska i badhuset. Sådär lagom en onsdag.

Jag ska även prova balklänning idag och min mor ska vara smakråd. Det lutar åt att det blir en mörkare röd nyans. Det är i alla fall vad jag är sugen på. Men frisyr? Herregud! Vad ska man ha för frisyr?!?? Tydligen ska jag inte ha luggen nere i alla fall.... Så vad ska jag då hitta på?

Economy, where are you?

Har du hört ryktet om Morgans? Den hade jag spontant försökt släpa med mig Matilda till kl21 om det nu hade varit så att jag haft råd. Jävla pengar att ställa till det så att jag inte kan få vara spontan och släpa med mig min vapendragare på bio en tisdagkväll.

Men Matilda, nu vet du vad jag hade velat göra med dig ikväll! Hahaha ;D


100209

Duktiga jag. Jag åkte till skolan trots att det tog emot. Drygt 45 min innan bussen skulle avgå kom jag på att jag skulle till skolan. Jag har aldrig duschat, fönat håret, plattat luggen, sminkat mig och klätt mig så fort. Rekord! Jag han till och med avnjuta lunch ;)

Efter skolan spenderades ett par timmar tillsammans med min styvsyster. Hon är enbart 1 år äldre än mig och jag har känt henne sen vi både låg och jollrade i blöja. Jag älskar hur vi verkligen kan prata om allting när vi väl träffas. Det går tyvärr allt för lång tid mellan gångerna, men när vi väl ses så är det kvalitetstid.

Och ikväll fick jag en känsla mindre att stressa för. Great!

low energy?

Jag ska egentligen vara på lektion vid den här tidpunkten. Men jag vaknade för ca 20 min sedan.. Jag har lyckats stänga av alarmet när jag legat på telefonen antagligen, för jag har då minsann inte vaknat av något alarm. Sov riktigt dåligt i natt och vaknade halv fem på morgonen av att jag var pigg, men så klart somnade jag om. Och sov.. För länge. Så nu är jag trött av att jag sovit för mycket istället. Fan!

Jag har beslutsångest för om jag ska ligga och vara lat idag eller om jag ska pallra mig till krönika-skrivning vilket blir min enda lektion. Finns möjlighet att skriva den på måndag (antar jag då det är buffertdag) nämligen, så därför jag velar. Men sen är det ju levergryta i skolan till lunch, vilket lockar ;)

Jag får se. Frukosten är i alla fall avklarad.

nördig måndag

Skolan slutade halv 6. Jag har haft en tungt huvud hela dagen. Med andra ord har dagen varit jobbig. Dock inte med bakfylla som tungt huvud kan koppla till.

Tittade precis på de 2 första avsnitten av Glamourama. Alla förutom jag själv lär tycka att jag är totalt fjantig. Men jag gillar Hibbs och Forni, så det står jag för. Och så är jag lite avis på deras mysiga luncher, utekvällar och dagen-efter-möten. För såna vill jag också ha! Jag har pratat om det länge, tjejkvällar. Men ja, det blir liksom aldrig så. Varför? Varför? Varför? Ett glas vin en måndagkväll nere på stan och en massa skitsnack, varför inte? Äh, det här är Eskilstuna. Det här är tråkigt.

Nog med gnäll. Jag funderar på att skaffa en praktikplats då jag har 3 vardagar lediga i princip. Jag har ett ställe i åtanke, men det håller jag hemligt tills vidare ;)


sleepy head

Helt sjukt. Jag är inte den trötta sorten. Men igår när jag läste Elle så blev jag plötsligt jätte trött. Så jag somnade. Vid kl 7! Och vaknade kvart i 12 av att mamma knackade på och frågade om jag sov. Det vara bara upp och borsta tänderna och tvätta bort sminket, sedan sova igen. Har alltså sovit 12 timmar denna natt. Det är väldigt olikt mig. Så jag undrar minsann vad det beror på.. Kände mig utmattad helt enkelt.

Skola väntar idag. Börjar kvart i tio med en föreläsning med en från Hare Krishna (stavning?). Jag tycker det ska bli väldigt intressant då mannen är svensk från början.
Trevlig måndag!

nu ska jag söndags slappa med nya numret av Elle


Vackert väder ute. Det betyder att

41cb8c4d9c2b55f4e2846214905a7788.png

Vackert väder ute. Det betyder att jag tog med min söta på en promenad. Han får också njuta av vädret och springa av sig. Har ett dagis i närheten där det är perfekt att släppa honom :)


Det är min och min killes 1-års da

74a242f40096a8fbbc468c5fc020c3b7.png

Det är min och min killes 1-års dag och vi firar med middag och biljard. Han vann tyvärr ;)


fail

Tyvärr så hade jag inte tur med ansökningen då tjänsten var tillsatt. Men jag anser att man i alla fall bör försöka! Det skadar ju aldrig. Har lite andra saker i åtanke, får se hur det blir med det.

Sitter och avnjuter te för stunden. Provar örtteét Yingyang från tedags.nu och precis som det röda teet smakar det här gudomligt! Jag valde bra med andra ord. Varför dricka tråkigt kaffe när man kan dricka alla möjliga sorters te? Dessutom är te hälsosammare än kaffe.

godmorgon världen

Jag är uppe relativt tidigt om man ser till när jag gick och la mig. Kom hem från Emily 00:40 och det blev tyvärr inget tv-spelande, för det ville inte hoppa igång ;) Haha. Jag tog en dusch och satte mig mitt i natten och började på ett CV och personligt brev. Blev dock inte klar eftersom klockan visade på två och jag tyckte det var dags att lägga sig och sova. Ska fortsätta med personliga brevet nu på morgonen så jag kan lämna in dom. Fick nämligen ett tips igår som jag ska försöka mig på ;)

the new sweater (och bristen på ett leende?!)


mjaauw

bild

Man kanske skulle börja jobba på musklerna på magen så man kan blotta den lika snyggt som Rebecca gör? Mjauw! Jag gillar klädernas ihopsättning riktigt mycket.

fredagsmys

Dagen har varit så lugn och skön så. Hade min första lektion kvart i ett då vi hade redovisning på vårat projektarbete. Det gick bra trots att jag mest var den som skötte snacket ;)  Redovisningen följdes av en håltimma då jag träffade Matilda för en kopp te. Alltid mysigt att sitta och prata över en kopp te.
Sista lektionen var historia som gick i nationalismens anda. Läraren hade en föreläsning och vi kom med kommentarer. Lugnt och skönt med andra ord.

Ikväll ska jag till Emily för att spela lite Nintendo 8-bitars. Ska bli riktigt trevligt! Med tanke på att den människan jämt har så fullt upp med jobb och hästar så ska det bli skönt att spendera en fredagkväll med henne.

Ha en trevlig fredag!

Dagens köp



Snygg och extremt skön tröja
att ha till vardags




På köpet med byxorna
Fastnade för den enkla stilen




Svarta byxor med väldigt hög midja och pressveck
Följer figuren extremt snyggt

Underbara torsdag!

Den här dagen har varit en sån där dag man vill ha varje dag, delvis i alla fall. Började morgonen med att vakna upp bredvid min pojkvän. Därifrån begav jag mig till Gamla Stans Spa&Salong där Anna tog väl hand om mig. Var på en Ladies Kur vilket innebär en bodyscrub, aromabad och aromamassage. Aromamassagen var bland det underbaraste jag varit med om! En helkroppsmassage i ett halvmörk rum, avslappningsmusik och väldoftande olja. Jag har aldrig i hela mitt liv slappnat av så mycket som jag gjorde under den stunden. Så underbart! Tack Robban så extremt mycket för den här upplevelsen.

Efter behandlingen var jag lagom på underbart humör och gick till stadsbiblioteket för att plugga lite historia. Har nu bara 2 frågor kvar vilka jag ska besvara ikväll. Duktiga mig!
Mamma kom och hämtade upp mig vid halv fyra och vi åkte iväg en sväng. Jag hade minsann tur, för jag fick med mig en massa inköp hem. Tack mamma! Vi köpte bland annat likadana byxor ;)  Lägger upp bilder på mina gåvor om en stund. Tack mamma!

Jag hyllar biblioteket. Det absolu

03cc3b970da532d58010e2f57c8acb34.png

Jag hyllar biblioteket. Det absolut bästa stället att sätta sig om man vill få skolarbeten gjort. Tysta rummet är min favorit om jag har turen att hamna själv. En våning upp, helt ostörd.


Nu är det torsdag vilket innebär l

0-7180077dc16b993cfd5b3e0b6bdb0c42.png

Nu är det torsdag vilket innebär ledig dag för mig. Jag ska spendera närmaste 2tim på Gamla Stans spa&salong hos Anna.


Feeling, these thoughts and feelings.




All that no-one sees,
You see,
What's inside of me,
Every nerve that hurts,
You heal,
Deep inside of me, oo-oohh,
You don't have to speak,
I feel.



The game we're playing is life

Björk - Bachelorette


Tedags.nu

Jag vann en tävling hos Milla Homan för ett tag sedan. Ett presentkort på 100kr hos tedags.nu. Jag som aldrig vinner liksom. Men hur som helst så beställde jag en 100g påse och 2st provpåsar á 10g därifrån och fick hem dom i brevlådan idag.

Det jag beställde var:
Rött Te exotiskt - Rött te smaksatt med mango och passionsfrukt, samt blå malva, solros och rosor.
Örtte ying yang - Ett ört te som innehåller ingefära, rosor, citrongräs, apelsinblad, malva och hibiskus.
Grönt te eden - Grönt te smaksatt med sommarbär, solrosor, rosenblommor och jasminblommor.

Jag smakade det röda teét idag och var positivt överraskad. Riktigt gott! Då menar jag gott i som att det kommer bli en favorit. Vilken tur att jag beställde den i 100g påse.
Milla har massa tävlingar under sin kategori "tävlingar", så jag råder er att faktiskt testa. Jag gjorde det mest för skojs skull då jag faktiskt aldrig brukar vinna något. Men denna gång hade jag minsann tur. Och te tackar jag inte nej till då jag är en riktig te-drickare.

godmorgon

Vaknade 2 ggr innan alarmet ringde utav blåsten. Det snöar på rätt bra här just nu. Ska ta mig till skolan om ett tag och träffa min projektgrupp. Sen tänkte jag faktiskt ta mig till gymmet under dagen ;)  Men pluggandet kommer först.
Dock så vaknade jag av att jag är snorig och öm i halsen, så tar med träningskläderna och känner efter hur jag mår senare. Inte konstigt att jag är snorig då jag kände att det blåste in kalluft då mitt fönster inte var helt stängt :( Men nu är det fixat.

Härlig onsdag på er!

Tvätta och fokusera

Denna kväll roar jag mig med att tvätta då min tvättkorg var lite full och strumplådan började eka tomt. Har mellan maskinerna hunnit plugga lite historia samt gjort klart en powerpoint presentation för våran projekt-redovisning på fredag. Jag har ingen aning om hur det kommer gå, men förhoppningsvis bra. Vi ska träffas imorgon och prata ihop oss lite.

På torsdag väntar härligheter.. Ska på en Ladies Kur på Gamla stans Spa&Salong ;)

Dags att nåla sig igen?








Jag är lite sugen på att slänga in en tribal-fjäril i nacken. En liknande den på understa bilden fast i mindre format. En lite diskretare variant. Men denna gång är det så att jag måste tänka ett bra tag då min första tatuering var en impuls-grej som jag ångrar idag. Men den sitter där den sitter, så det är bara stå ut.


update; dålig tisdagsmorgon

Så anlände man till skolan för att få veta att första lektionen är inställd. Nästa börjar vid 10.. Såna här gånger undrar man vad problemet med lärare är som inte kan informera klasser dagen innan?

Suck. Jag hade kunnat fortsatt min underbara sömn.

tisdagsmorgon

Varför är det alltid så att när man sover som bäst, då ska alarmet ringa? Äntligen när jag fick en natts sömn så fick jag inte sova klart :(  Måste lägga mig tidigare ikväll så att jag kan sova lite mera.

Fryser gör jag också trots morgonrock och tofflor. Då är man inte alls pepp på att gå till en iskall skola. Men nu har jag missat många tisdagar i rad av någon anledning (?), så det är dags att närvara. Ska få lära mig hjärt- lungräddning i förmiddag, så det kommer vara intressant.

Trevlig tisdag på er!


RSS 2.0