Känner väl egentligen att jag inte har något vettigt att komma med för tillfället.

Igår myste jag och älsklingen framför Idol och moffade chips och dipp. Yummy. Smakat nya sourcream&bearnaise? mmm.. Fast efter en halv påse (för min del), då är man lite äcklad.
Blev tidigt i säng igår, båda var helt slut. Sov väl sisådär 10 timmar inatt. Och inte förän nu ska jag hoppa in i duschen och fortsätta mitt historia-arbete.

Ikväll ska jag till kyrkogården och tända ett ljus för pappa. Kärlek

red red wine

Inget vin igår, så det blir vin idag.
Åh vad gott rödvin är ibland.
Film tänkte jag också köra på sen,
en romantisk komedi. Wiie

photoshoot

Idag var det lite extra skoj på Evelina. Det var nämligen fotograferings-dags för min artikel. Första gången jag styrt upp en fotografering vilket var lite häftigt.
Arbetet kommer troligtvis i fredagsnumret nästa vecka. Så håll utkik ;)


change of plan

Blev inget vin-drickande igår pga av att magen började krångla. Alltså jag orkar ju inte med mig själv, haha.
Kröp ned i pyamasen istället och la mig framför datorn i sängen.
Lika bra egentligen att jag tog de lugnt då det är fotografering idag. Styr upp för en artikel som kommer nästa vecka i Evelina. Sista grejen jag gör för dom, vilket känns tråkigt eftersom jag trivdes så bra. Men äntligen har jag fått bra erfarenhet från en praktik.
Senare idag är det plugga som gäller, vilket jag ser mindre fram emot då jag ska skriva ett arbete om vikingatiden. Tänkte försöka vila lite ikväll också så jag kanske hinner känna av att jag har höstlov, för inte har jag känt det än inte.

8 dagar till jag blir 20 år, wiie.

light in the end

Jag är inne i en period då inte mycket känns bra inte. Lite missnöjd kan man väl säga. Men det är säkert hösten, det gråa och regnet som gör det.

Men ikväll, då ska jag minsann till Matilda för att dricka vin med henne, Emilia och Josse. Skojsigt! Sådant förgyller såklart tillvaron lite extra. Men först, ett bad.

Usch fyfan för idag! Vi hoppar över denna dag tycker jag..


Kissemjauw

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Är helt kär i en av lurvtussarna.. Såg annonsen i förregår och min kille sa att vi kunde ringa nästa dag och hämta hem en till mig. Men herregud, en katt! Jag är inte SÅ impulsiv. Men jag är ändå kär. Åååh.. Jag har beslutsångest nästan.
Kika här så förstår ni.

Vagabond

Jag tror jag gillar dom här. Usch, jag och sko-beslutsångest. Jag vill ha ett par vardagsklackar. Så ja, dessa kanske vore något? Kikar runt på nätet då jag inte hittade något på stan..

I'll never be nobodys number one, so I'll be my own.


pain

Alltså jag orkar inte. Jag ger upp. AJ. Min rygg. Gah. Den gör så fruktansvärt ont. Jag har tryckt i mig piller som dövat lite, men det gör fortfarande ont. Och skulle inte dom vara starka? En timma sen jag tog den och inte har jag däckat än. Sopa.

no luck

Oulets är verkligen inte min grej.. Rörigt och stökigt. Hittade inte något alls, inte min kille heller. Så det var bara att åka hem igen.
Jag funderar starkt på att åka upp till Stockholm igen nästa vecka för att kika lite second hand. Jag har sånna extrema begär efter både en pälsjacka och en pälsväst. Want.
Men det återstår att se. Later

091025

Filmen igår var faktiskt bra! Kändes realistisk på något sätt. Känns som att i dagens teknik-värld är ingenting omöjligt. Jag tycker absolut den var sevärd!
En annan film jag längtar till att se är 2012. Gillar sånna filmer då det också känns som att det är något som faktiskt skulle kunna hända. Tänk bara på klimatförändringarna. Man hör om dom, men man tar liksom inte åt sig. Det är väldigt läskigt egentligen, för vem vet hur mycket vi själva förstört..
Nog om det.
Jag är uppe tidigt idag då vi ska iväg till Vingåkers Factory Outlet, jag och älsklingen. Jag har faktiskt bara varit där en gång tidigare och det var herrans många år sedan. Hoppas garanterat att jag hittar något.

Förresten, ni har inte glömt att ställa klockan en timma bakåt?

lördagsmys

Idag har det varit en relativt upptagen dag. Varit iväg på shopping åt killens dotter och honom. Sen iväg på lite smått och gott.
Ikväll är det bio som gäller. Tror "Surrogates" kommer vara riktigt bra.


last one

Sista dagen idag på prakiken. Har haft ont i magen sen imorse, men kämpar på ändå. Blev bjuden på lunch också av Jenny idag. Blev thaimat, vilket jag gillar starkt. Om en stund ska jag ner på stan och göra en enkät-undersökning på stan för min artikel. Otroligt kul att få något jag gjort publicerat!

Jag tror jag har en plan för nästa höst gällande utbildning. Finns intresset kvar i vår, ja, då satsar jag! Kan säga så mycket som Stockholms universitet och intresse blandat under 2 terminer.

today isn't a good day

Jag har en sån där hemsk dag. Då man inte mår bra alls från start. Och jag kan liksom inte varva ner utan hjärnan går på högvarv. Får panikkänsla över att klockan är snart halv 12 och jag ska upp halv 7. Är inte trött, kan inte varva ner fastän jag bara vill stänga av. Herregud, jag vill sova...

brand new legs

mina nya lovers. Som jag gillar skarpt.


Melissa Horn, en trend?

Jag tycker att varje modeblogg jag hamnar på tar upp Melissa Horn. Hänger mode och Melissa Horn ihop?
Det är klart att alla lyssnar på allt. Men just Melissa Horn nämns i alla dessa bloggar. Eller så är det bara något jag fått för mig ;)  Gillar ju Melissa Horn jag med, tack vare introduktionen från Matilda.

torsdag morgon?

Jag är lite lost på dagarna känner jag. Men torsdag är det väl? Jooodå. Snart dags att göra sig i ordning som vanligt och röra mig mot praktiken.
Jag kommer sakna praktiken faktiskt och tjejerna. Gillar att arbeta med dom och har blivit så väl mottagen. Det viktigaste för mig är också att jag faktiskt fått göra saker och fått komma med egna idéer. Så ska en praktik vara! Äntligen har jag fått uppleva en bra plats.

Nej, dags för sminket.


Army Fitness

Jag har fått höra bakvägar att dom startar Army Fitness här i stan om några dagar. Jag är grymt sugen! 6 veckor, 3ggr/vecka, 06:00 på morgonen. Hård träning med ett team av välutbildade militärer och poliser. Shit shit shit vad jag funderar på att testa. Priset är dock lite o-ljuvligt. 1 495kr för studenter.
En stark funderare ska jag ta. För fan vad coolt det skulle vara! Who's with me? ;)

20 oktober 2009

 


att vilja

Ännu ett par timmar kvar på praktiken. Tar en äppel-paus och funderar kring Marias och min nya idé. Jag ska nämligen göra en trend-sida med ett objekt. Tänker inte avslöja för mycket. Men det innebär rätt mycket jobb, vilket jag tycker är riktigt kul! Jag uppskattar den här platsen så mycket då jag fått komma mycket med egna idéer och arbeta utifrån det jag är intresserad av. Det har ju skapat en framåt-anda i mig som gör att jag till och med ska in och arbeta lite på höstlovet nästa vecka. Hur kul är inte det? Men såklart blir det inte hela veckan då jag har skolarbete jag måste ta tag i. Mitt stora historia-arbete väntar..

Nej, tillbaka till att bolla idéer med mig själv.

wierd

Smiter in en sväng mellan raderna på min artikel. Sitter och researchar lite och skriver meningar, raderar meningar och funderar.
Mår konstigt idag. Fryser som bara den just nu. Och innan jag kom till praktiken, då tyckte jag det var jätte varmt. Blir knäpp på min kropp som alltid tycks ha sitt eget liv. Skulle behöva en stooor filt och en kopp te just nu. Detta är en av anledningarna att jag vill ha ett arbete som gör att jag kan jobba hemma och på plats då jag får konstiga attacker fysiskt sen flera år tillbaka. Läkarna hittar såklart ingenting utan misstänker stress. Men som idag, jag är inte stressad, alls. Ändå går min kroppstemperatur (vad det känns som i alla fall) upp och ned.

Men det är bara uthärda, så löser det sig. Dricka lite mer varm choklad under dagen bara :)

avklarat

Dagen är nu avklarad med praktik, handlande och matlagning. Jag vill bara lägga mig ner och självdö just nu.. Mitt huvud är helt slut och kroppen är helt slut efter att jag sov kasst inatt.
Snart blir jag väl förstörd och bryter ihop eller nåt. Känner mig totalt av banan just nu.

back on track

Måndag morgon och jag är tillbaka på praktiken. Känns kanon! Dock är jag mindre glad över att av 3 veckor blev det endast 1 vecka och 2 dagar på redaktionen. Jag hade ju hoppats på mer, definitivt. Men man ska vara glad för det lilla.

Morgonen har börjat med att jag skrivit "5 frågor" till 2 olika personer. Vilka det är, det får de nyfikna helt enkelt hålla utkik efter. Som jag misstänkte så skulle jag bli klar innan 10, så har lite dötid innan morgonfikat. Efter det ska jag iväg och ställa mina första 5 frågor.

new camera

 

 

Kameran är nu i min ägo. En tidig födelsedags-present. Wiiie. Vågar jag utlova mer bilder måtro?

lovely sunday

Åhh vilket underbart väder igen! Solen skiner. Jag såg vädret imorse och blev tillfreds. Måste ta mig ut snart och njuta. Tänkte försöka släpa med mig Matilda för en kopp te på stan, men de återstår att se.

Nu är det in i duschen som gäller. Ha en underbar söndag!

Nikon L100

Denna kamera kommer troligtvis vara i min ägo om 3 veckor då jag fyller år. Enligt personal på Onoff och eget tycke så tror jag denna kamera och jag kan komma överens. Det är ett mellanting mellan kompakt- och systemkamera vilket jag känner blir bra för mig.
För mer info, klicka här.


när höstlöven dansar

Idag har varit en sån där riktigt mysig dag. En promenad i höstblåsten med min älskade till Onoff för att titta på kamera åt mig. Vidare för att titta på lite tapeter, för att sedan handla onyttigheter till ikväll. Och just nu står maten och sköter sig själv en stund tills de är dags att äta.
Jag gillar verkligen att vara ute och gå sånna dagar som den här. Bortsett från att de sen började regna, blev kallare och blåste. Men vi snålskjutsade med min familj tillbaka hem.


"The king of pop"

Kan inte låta bli nu när Idol har Michael Jackson-tema att faktiskt minnas hur mycket man dansat till hans musik i yngre dagar. Och tittat och förundrats över hans videos och förmåga att röra kroppen.
Mitt starkaste minne kopplat till Michael Jackson är när jag vid 6-7 års ålder var på syrianskt bröllop och brodern till han som gifte sig uppträdde som Michael. Och vilken show! Jag blev helt kär i hans imitation. Vilken kille!
Om jag minns rätt så dansar han än idag den där Simon.

Ska bli intressant att se idolernas tolkning alldeles strax.


Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå

Blev inte mycket till plugg utan snarare lån av böcker på biblioteket. Jag valde att titta närmare på vikingatiden då det kan finnas intressant information att hämta. Jag är rätt värdelös på Sveriges historia, så tänkte lära mig något nytt för en gångs skull.

Ikväll ser det ut att bli en ensam kväll. Min älskade jobbar fram till ca 23:30 ikväll, så tänkte avnjuta ett glas rödvin och Idol för mig själv då ingen hade möjlighet att komma över.
Men först ut är det matlagning, vilket kommer bestå av lax, potatis och någon sås.

Matilda, tack för att du förstår dom gånger ingen
annan skulle kunna se.

bakåt på tidslinjen

Idag tänkte jag sätta igång och plugga historia då jag fått veta att vi ska fördjupa oss i något ämne från medeltiden. Ska få hjälp av Sofia då hon närvarat på lektionerna till skillnad från mig (pga av praktik och sjukdom).
Historian trodde jag faktiskt skulle bli intressantare än det är just nu. Tråkigt nog kunde inte läraren ge mig svar på vad vi kommer läsa framöver då jag själv är intresserad av t.ex Kinas historia. Men sen är min mentor inte den bästa enligt mig då pedagogik inte finnes i hennes vokabulär. Att nedvärdera elevers förmåga får dom knappast att vilja bli mer engagerade i ämnet. . .

Dr. Hausckha

Jag har sedan 2-3 veckor tillbaka använt en ny hudvårds-serie från Dr.Hauscka. Den är ekologiskt och är gjord på naturliga ingredienser. Det känns verkligen på doften från serien som påminner lite om esteriska oljor.
Jag är väldigt nöjd med serien och den har förbättrat min hy då jag har rätt taskig hy. Använder serien som är för fet och oren hy och är väldigt nöjd. Jag tror på det här med att produkterna ska komma från naturen och det känns för min del tio gånger bättre att använda naturprodukter för min hy som varit i dåligt skick flera år.
Jag blev rekommenderad av en hudterapeut på en av Kicks-butikerna i stan och köpte ett mini-kit till en början för att se vad jag tyckte. Ett Daily Face Care-kit kostar 185:- på Kicks och jag tycker ni ska give it a try.




.

Jag vet inte riktigt hur jag mår efter promenaden. Konstigt helt enkelt. Men som min mor sa, att läkaren sjukskrev mig veckan ut av en anledning.. Så ja, bara fortsätta glo i soffan med filten över sig.

Det här är vad som gör det värt. S

0-377c6be8fd6aef9a8fbc90f897c2b0b7.png

Det här är vad som gör det värt. Så länge solen är framme är hösten vacker! Sen att jag har Melissa Horn i lurarna blir ju bara jätte bra.


Ute på promenad i höstkylan. Tänkt

-4bfb2e357954e292f2021677d3d339b.png

Ute på promenad i höstkylan. Tänkte göra de som ett test på hur jag mår ;) Skönt är det att komma ut är det i alla fall!


perfect morning

Morgonen var en sån där perfekt morgon. Man vaknar av sig självt, hostandes förvisso, men ändå. Äter frukosten i sängen, avnjuter nya ELLE och har en som lägger sig tätt intill och kramar om en.
Tror bestämt att jag mår tillräckligt bra idag för att återgå till praktiken imorgon. Ska se hur jag mår under dagen för att inte ta så förhastade beslut. Jag har lite bråttom jämt när jag är sjuk och vill prestera något utanför de 4 väggarna.
Hatar virus då man måste vänta ut de och kan inte ta någon pencillin/antibiotika. Vänta, vänta, vänta. Min absoluta hat-sysselsättning. Jag är inte skapad för att ligga och inte göra något.

veckans position


Jag unnar mig frukost och nya ELLE

6c1e13b3a8cabd9742572a0c0c111fb2.png

Jag unnar mig frukost och nya ELLE i sängen denna morgon. Karln får pyssla om mig när han är tillbaka, så är min morgon gjord. Nej, hosta vidare och äta frukost.


Dont blame me for wanting it so bad

Frågan är om man ska våga sig på lite budgivningar osv på tradera eller blocket? Har ingen erfarenhet alls av näthandel..


I skuggan av värmen

En film jag rekommenderar er att se. Jag brukar inte gilla svenska filmer, men det verkar komma fler och fler bra filmer. I skuggan av värmen är en riktigt gripande berättelse som gick rakt in i hjärtat på mig. Så sorglig, men så vacker.




Sådan matte, sådan dator

Min dator har fått spel. Eller nu är den lugn. Men för en stund sedan började skärmen blinka och det kom upp ränder. Nu är den återställd, men den höll på och blinkade i svart och randigt en stund. Vad är felet?! Det har hänt ett par gånger tidigare, men jag har inte brytt mig riktigt utan tänkt att den bara fått någon flipp.
Hjälp?

Ringde vårdcentralen idag också efter att ha pratat med sjukvårdsrådgivningen igår och fått höra att jag inte ska vistas ute pga av att jag är en risk. Inte för att jag tror att jag har svininfluensan, men risken finns. Så 15:30 idag så är det dags att träffa läkaren. Ska smita in genom en egen ingång till och med, intressant.
Sen är det väl bara tillbaka till sängläge igen då. Jag hatar verkligen att ligga hemma..

gilla

Hittade detta hos Caroline och jag gillart!
Mamma kom förbi med alvedon också idag och hade sin snygga bruna pälskrage på sig. Något man kanske skulle införskaffa? Sugen sugen.


dagdrömmande

Jag vill känna värme, värme ifrån en annan människa. Sitta framför en öppen spis, äta hämt-mat på golvet med ett glas rött i handen. Prata om framtidsdrömmar, om hur perfekt den andra är och hur högt man älskar och blir älskad.
Jag vill prata, utan att säga ett ord. Låta kroppen tala. Jag vill.

all at once

Påmindes just om att jag igår missade Nybrons premiär-kväll efter att de har byggt om lite. Attans! Men så är det när man blir sjuk vid totalt fel tillfällen. Speciellt då ens praktik håller på.. Jag försöker förgäves intala mig själv att jag mår bättre/är frisk. Ni ser hur det gick igår när jag skulle handla, totalt katastrof då jag mår hemskt idag.

Men nu, vidare sängliggande och blogg-läsande.
Later

worse

Att ta sig ut igår och vara aktiv var ingen bra idé. Dels mådde jag riktigt risigt inne i mataffären (trots våra flams-attacker) då jag var kokhet ett tag, sedan övergick det till normalt, vidare till världens frossa. Usch.. Ville mest släppa kundvagnen många gånger och bara gå.
Idag mår jag ännu sämre.. Sovit som ett arsel och vaknat upp med täppt näsa och krasslig hals. Känner att det här blir nog en dag i sängen. Hade velat ha någon som passade upp mig med lite frukost och te bara :/

2 tjejer och en mataffär

Det som hände idag inne på  ICA går inte att beskriva med ord. Vi borde haft någon dold kamera eller något så man hade kunnat filma oss.
Trots att jag var sjuk så var jag tvungen att åka och handla eftersom allt började eka tomt här hemma. Då spelar det ingen roll om man är sjuk eller inte..
Så jag ringde Matilda för moraliskt stöd då jag inte ville storhandla själv. Vi frös, vi var trötta, kände torgskräck och fick störda attacker. Det absolut bästa var hennes Lindt-choklad som fick en luft-tur pga av mig. Såklart tyckte vi det var hysteriskt roligt när jag viftade med handen och råkade skicka upp hennes Lindt-påse rakt i luften. asgarv bröt ut.
Vi insåg att allt började gå överstyr och då var vi inte ens klara med allt handlande. Vid chipsen fick jag ett nervsammanbrott och skrek rakt ut (medan Matilda var en bit bort från mig) "jag är fan sjuk i huvudeeeeeeeeeet" och en arbetare där som måste trott att jag var själv, han tittade väldigt konstigt på mig, varav Matilda började fnissa. Roligt..
Sen snodde hon min kundvagn också, trots att jag sa åt henne att stå kvar. Så jag virrade runt som en retard och började garva när jag såg kundvagnen smyga runt ett hörn. Garvade såklart i min ensamhet då nästa arbetare tittade ännu konstigare på mig. Roligt..
Vi kom även fram till att ICA Maxi borde dela ut kartor vid ingången då stället är totalt idiotiskt planerat.

Student 2010

 

Denna skapelse ska sitta på mitt huvud i juni 2010 då jag tar studenten. Jag längtar riktigt mycket. Kan inte tro att om 8 månader (inte exakt) så är jag färdig. Antagligen är det dock inte sista gången jag ser en skola då planer på högskola finns. Men denna gång får jag en mössa ;)


låg humor

Antingen är det för att jag är sjuk, eller för att jag har dålig humor, men jag ligger och garvar för mig själv. Hahahah



Hittade den från början hos Foki

friday morning

Om det inte vore för att man var sjuk så är det rätt mysigt att vara sjuk. Man bortser från själva den matta känslan och tänker istället på hur mysigt det ibland är att kunna ligga i sängen, titta runt på nätet, lyssna på lite musik, vila, läsa, dricka te. Men mysigt blir inte rätt ord när det känns som att kroppen inte riktigt har något energiförråd och man hostar, snorar och harklar hela tiden.
Helgen kommer vara full med vila den med. Så ska jag tillbaka till praktiken på måndag så pigg och kry jag kan! Saknar faktiskt mitt skrivbord lite redan. Förutom dö-tiden som uppstår ibland, men den blev jag varnad för ;)

Och just ja, idag kommer faktiskt nyaste Evelina till lyckliga brevlådor. På s.2 hittar ni en mini-intervju med mig och troligen någon notis jag har skrivit. Otroligt!

sjukling
där ser ni förresten de nya glasögonen i riktigt nördigt stort stuk. Jag är fortfarande osäker på om jag ska ha dom eller inte. Har ju trots allt möjligheten att byta inom 3 månader. Jag gillar dom riktigt mycket, men undrar om dom inte är lite för mycket?


För de nyfikna

Humör just nu: Smått irriterad över att inte bli frisk
Favoritgodis: Choklad, helt klart
Är det nåt du absolut inte äter: Fiskbullar eller rotmos
Kläder just nu: Mjukisbyxor och t-shirt
Morgon- eller nattmänniska: Morgon-människa faktiskt, sålänge jag fått vakna ifred
Bästa film: Har ingen absolut favorit
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja, absolut
Älskar du henne/honom fortfarande: Han har ett minne i mitt hjärta, det är allt
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Det borde väl gå? Jodå
Ser du på kärleken som ett misstag: Snarare en lärdom
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: På ett ställe
Rädd för insekter? Mest äcklad
Största svaghet: Oj, det vet jag inte
Det här är jag bra på: Vara knäpp, bry mig om och våga nå dit jag vill
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Tankeläsare
Skriver du dagbok? Den finns tillhands så att säga
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Provat båda delar, ångrat båda delar. Enda piercingen kvar är tungan, som jag funderar på att plocka ur den med
Är du rädd för blod? Nej
Anser du att du är stark? Fysiskt eller psykiskt? Mer starkt psykiskt än fysiskt kan jag tänka mig
Brukar du sola? Absolut
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten upp och ned (inte bokstavligt talat, utan de är ett trick med glaset)
Har du en besatthet? Nej. Men däremot så om jag går in för något går jag in 110%. Tröttnar tyvärr rätt fort

I have a confession

 

Ååh, jag måste bekänna att jag också är hel-tänd på Edward Cullen. Men då pratar jag karaktären, inte skådespelaren i sig. För så snygg är han inte i övrigt. Men just rollen han spelar som Edward får en ju att drömma om en vampyr till pojkvän.

Nej, jag tänker inte kopplas ihop med 15-åriga små galna groupies. Jag tycker helt enkelt att han är jävligt het i sin roll.


continued

Snörvlandet fortsätter.. Ogillas

Ska mest ligga under täcke/filt idag och läsa, sova, dricka honungsvatten osv. Mår bättre än igår, men känner mig inte frisk någonstans. Kunde jag inte varit sjuk under min lediga tid istället för praktik-tiden?

Kanelbullens dag?

Men hallå. Läser ikapp mig lite här och var och överallt står det om man ätit kanelbullar i massor den 4e. Kanelbullens dag?! Varför visste inte jag det? Och varför åt inte jag kanelbulle för? FUSK! Detta ska åtgärdas sen och jag ska äta ikapp mig minsann. Kanelbullar och mjölk, mmm..

indian love


(god)morgon

Ingen god morgon idag inte. Mår inte bättre alls sen igår kväll, usch. Jag måste verkligen bli frisk. Tänker göra det jag fasat för, sjukanmäla mig. Efter hur jag mått senaste dagarna är jag stolt att jag trots allt varit där. Men eftersom jag blev sämre igår kväll känner jag att jag behöver vila så jag kan bli frisk.
Blev inget handla och laga mat igår heller, var alldeles för dålig. Låg som sagt mest utslagen i soffan under en filt och frös.

Så idag blir det vila vila vila, och så lite honungsvatten x10.

Jag är helt utslagen. Jag känner a

3637dbf152794d17152b3ee8850af444.png

Jag är helt utslagen. Jag känner att jag inte är frisk än alls, men gör så gott jag kan på praktiken ändå. Får se till att vila i helgen riktigt mycket.


inside info

Då är snart dagen avklarad. Har precis kikat lite hur tidningen blir till redigerings-mässigt. Intressant att se! Jag kan tänka mig själv att sitta och utveckla liknande.
Har stört fotografen lite extra också då jag inte var nöjd med bilden jag ska vara med på i Evelina på fredag. Jag är nämligen med i "5 frågor" då jag är deras första praktikant.

Ikväll är det åter igen stress med handla, laga mat, diska och ...vila?

no stress

Vad jag stressade för undrar jag just nu. Inser att jag faktiskt kan ta en senare buss då jag anlände 20 min innan jag börar praktiken till stan.
Men å andra sidan, det ger tid till att ta en kopp varm choklad och vila. Känner mig för övrigt piggare denna morgon än igår. Heller ingen rapport från b-friend om att jag skulle varit knasig och kall inatt. Jag var mest bara förvirrad imorse när hans larm satte igång, "vad är det som låter?", trots att jag hört samma signal i flera månader.. Sov väl djupt helt enkelt.

I'm here!

Dom körde inte ihjäl mig igår, utan jag hade nog snarare hemma-stress. Tog en sväng på stan för att finna research, sedan en tripp till solariet. Handlade lite smått, hem, badade, lagade mat, diskade, tvättade. HJÄLP!
Jag måste bara ställa mig själv och andra frågan. Hur orkar man som vuxen arbeta 8 timmar, handla, laga mat, diska OCH eventuellt ta hand om ett barn?!
Gårdagen räckte igår för att jag förstår att jag nog inte ska ha ett barn i framtiden. Mina prioriteringar ligger alldeles för mycket på mitt eget välmående och mina intressen fortfarande. Min pojkväns dotter räcker gott och väl åt oss :)

Nej, nu känner jag stressen. Dags för arbete igen. Jag gillart!

Jag har fått mitt egna skrivbord s

654d9581b3364f9936374b8aa80ecb24.png

Jag har fått mitt egna skrivbord som bara det gör att jag får känslan av att tillhöra teamet. Efter att ha gått igenom arbetet så känns allt kanon. Detta kommer bli 3 spännande veckor!


måndag, första praktikdagen

Idag börjar praktiken på Evelina-redaktionen här i stan. Är inte 100% frisk men tillräckligt för att jag ger mig fan på att gå dit ändå. Näsan rinner och halsen känns irriterad, men det kan jag stå ut med. Tänker inte missa chansen.
Tydligen har jag legat utan täcke inatt med en iskall kropp som min darling fått lägga täcke på hela tiden. Enligt mig själv har det varit kokhett i rummet (?!). Har en vag känsla av att jag haft feber inatt. Sömnen har i alla fall varit rätt så katastrofal.

Nej, dags att börja fixa sig. Wish me luck!

godmorgon godmorgon

Mår lite bättre idag. Har sovit bort febern verkar det som. Nu är jag mest hängig, snorig och har ont i halsen. Ska kurera mig med te idag och vila.

wishes



Jag vill ha tillbaka mitt löshår! Eller ja, alltså, sätta i nytt. För nu skulle jag leka med vackra lockar till vintern. Åh så vackert det är med stora fylliga lockar! Sponsor, någon? Gah


Det var den lördagen det

Jag har lyckats blivit sjuk. Kände mig lite hängig och trött igår, men tänkte att det var väl inget. Men efter att ha kommit hem från Matilda och tagit ett bad så blev jag lite väl varm och halsen sved. Så natten var snorig och väldigt varm.
Så idag tog jag mig till mamma för att vara lite barn igen. Tanken är ostkaka och plöja lite Disney-filmer.
Disney-filmer är garanterat tradition för mig när jag är sjuk. Finns inget bättre.

Osexig vardagslyx. Haha. Och nej,

0-19754ec271f3fad15092bed0bcff3471.png

Osexig vardagslyx. Haha. Och nej, Matilda är inte flottig, utan hon har en ansiktsmask ;)


Matilda och jag kör nyttigt ikväll

49b5b3876515ddb677e30b4a425f97a2.png

Matilda och jag kör nyttigt ikväll. Förutom dippen då ;) Detta gillas! Och så bjuder hon på middag. Sweety!


fredagsmys

Ska över till Matilda ikväll för lite tjejkväll. Tanken är lite ansiktsmasker, skitsnack och grönsaker + dipp. Längesedan jag gjort något sånt! Fick en spontanidé igår bara. Ibland behöver man ta hand om sig själv med sina väninnor.
I love you guys

dagen efter

Malin och jag hade grymt kul igår! Vi började hemma hos henne med smink, hår och kläder. Vi hade en stund dötid efter att vi blivit klara, så vi spelade öl-spelet. Det blev man lagom på.
Harrys blev det igår. Sjöng för full hals, dansade och njöt. Riktigt trevligt.

Idag har det varit studentmöss-provning. Känslan kom på en gång. Lycka. Det är ett tag kvar, men tiden går fort.

Städar rummet hos mamma. Hur nosta

07d5fa91f2ad10cb8a23b59878bffbe0.png

Städar rummet hos mamma. Hur nostalgi känns inte cd-singlar?


RSS 2.0