söndag

Jag har inte legat död hela dagen trots mitt vingliga tillstånd igår. Jag hade grymt roligt! Matilda och jag är helt enkelt super tillsammans på krogen.

Under dagen har jag varit ute och busar med ett stycke hund, brunchat på O'learys där jag dansade loss inatt, pratat av mig med en vän och varit och grattat en annan. Fullt upp med andra ord! Haft en totalskön söndag. Nu ska jag göra något så tråkigt som byta sängkläder och duscha. Imorgon är det tidig väckning och morgonen börjar med idrott.

Hoppas ni haft en härlig helg!

godnatt

Dett har varit en mycket trevlig lördag kväll. Jag ska försöka lägga mig och få sömn trots viss fylle-hicka. Matilda och jag är helt klart slående när det gäller utgång. puss!

Nu kör vi gott folk! Detta gör oss

0-3245106adc7106575a9a4b8805dbf11c.png

Nu kör vi gott folk! Detta gör oss levande. Trevlig lördag!


Hell yeah!

Trevlig lördagkväll på er!

This saturday is going to be a great saturday!


Helg!

Jag har en underbar helg framför mig! Ikväll ska jag till min älskade karl och mysa framför en film eller två. Såklart ska vi även dela säng.
Imorgon ska jag iväg och sola en sväng för att sedan åka hem och börja förbereda för kvällen. Imorgon blir det utgång med Matilda och förhoppningsvis Karin på O´learys här i stan. Jag tänker köra järnet och ha så himla kul!

På söndag då fyller Tanja 20 år. Så jag ska minsann ge henne en bamse-kram och lite överraskning ;)

Helgplaner, någon?

Precis varit ute med min ögonsten.

07328487facc59492f48dfefe2bcd4ea.png

Precis varit ute med min ögonsten. Vilket vackert väder det är! Kylan gör mig absolut ingenting när solen skiner. Tycker som sagt mest att det är vackert. Ska ned på stan och leva efter en present jag tänkt ut till Tanja som fyller 20 år på söndag.


Leggings.




En fråga
. Alla tycker ju olika och nu vill jag veta vad Du tycker. Många använder leggings som byxor nu för tiden med en kortare tröja till, istället för långa täckande. Nu ska man ju såklart ha en kropp som kan bära dom som byxor eftersom de sitter så pass figurnära som de gör, utan fickor och allt.
Jag gillar själv idéen med att använda dom lite mer som byxor och har sett snygga exempel. Så vad säger ni, ok eller inte?

Dör lite

bild

 

Jag dör lite för Carolina Gynnings outfit på bilden. Jag vill ha! Den där skinnjackan speciellt. Hur snygg är den inte? Sen att jag vill ha ett par skinnbyxor är ju inte heller någon hemlighet. Tyvärr hittar jag ju inga som inte plattar till min rumpa. Tips? Någon?


Shoppingrunda

Spenderade 5 timmar på Tuna Park med Matilda idag. Pust! Mycket fint hittades. Jag köpte bl.a en mycket vacker klänning för 50 kr. Tänk er grekisk gudinna. Kommer passa perfekt i sommar.

Resterande kväll är väldigt lugn. Börjar inte förän 12:45 imorgon vilket är väldigt skönt. Ingen stress, ingen press. Ser fram emot helgen! Återkommer om det ;)

Vad gillar ni kontrasten? Min är p

5c0b9d7bc7e0634b5a6d9665825730be.png

Vad gillar ni kontrasten? Min är pizzan och läsken! ;)


Det är torsdag vilket innebär ledi

6546b556b674a4b032afce8537f699e3.png

Det är torsdag vilket innebär ledigt för min del. Så jag är påväg till Tuna Park (stadens köpcentra) för att träffa Matilda.


OBS!

Om bloggen ser helt konstig ut så är det pga av att jag råkat pilla bort hela min design. Jag hoppas att jag fixat det senast imorgon. Ni får stå ut sålänge.

puss

Rört ihop middag till kvällen. Fet

0-195f1b404b95bb630bb0f9d20d7836e4.png

Rört ihop middag till kvällen. Fetaost-sallad. Hur gott är inte fetaost? Speciellt från märket Zeta ;)


godmorning wednesday

Jag har sovit! Vaknade enbart en enda gång i natt av att jag var tvungen att dricka vatten. Så skönt! Dock en sån här gång är det jobbigt när alarmet är på. Helst hade jag ju velat sova tills jag vaknade eftersom jag nu äntligen fick sova. Men nej, upp kl10. Dags för möte med min shrink idag igen. Jag vet precis vad jag ska ta upp och det hör inte till vanligheterna.

Har en endaste lektion idag vilket är Engelska B. Dock inget ansträngande idag då vi ska fortsätta titta på American History X. Vilken film alltså! Jag har sett den 4 ggr innan och tröttnar inte. Den liksom fastnar, är gripande. Sen att Edward Norton inte är den fulaste, det är en annan femma ;)


godnatt

Dags att sova. Intagit en sömntablett och hoppas på att den ska få mig att sova genom hela natten. Sleep tight darlings

The look

bild

Look. Ta bort pälsen, resten kan jag ta. Blev väldigt sugen på skinnbyxor och en trasig tröja när jag såg henne. Sådär lagom coolt avslappnat.

Nu har jag äntligen provat sushi a

3ee19bb17c69f0821182ca82c1397ae8.png

Nu har jag äntligen provat sushi andra gången i mitt liv. Första gången för 4 år sedan var hemskt men nu var jag positivt överraskad.


bad day

Ångesten fortsätter. Har jag fått sova i natt? Nej. Jag är trött så jag är vinglig, men trots det kan jag inte sova för hjärnan går på högvarv. Förut har jag alltid lyckats stänga av och sova ändå, men inte sista tiden. Det blir väldigt frustrerande..
Sen är jag ju fortfarande inte frisk heller, så jag blir ju knappast piggare av att inte få sova. Kallsvettats har jag lyckats gjort i alla fall och känner mig kall hela tiden. Detta resulterar då i att mitt humör idag är det sämsta man kan tänka sig. Jag har mobilen avstängd sedan tidigt i morse för att jag bara inte orkar.

När ska det ge sig? :/

måndagsångest

Dagen har varit väldigt lång för att vara skoldag. Halv nio till halv sex. Trött är jag. Tröttheten har antagligen mest att göra med att jag sov lite över 5 timmar i natt bara. Men det tar jag igen denna natt hoppas jag..


Have to have

bild

 

Jag måste bara skaffa en till jeans-skjorta. En tvätt liknande (eller likadan) som ovan. Snyggt! Jag älskar min jeans-skjorta, så jag borde skaffa en kompis till den.


dagens köp

Ring från Glitter

Hålstickad skön tröja från H&M


kyla är lika med rinnande näsa

Inte ok. Jag var lite för lättklädd igår med min ulljacka och skor utan sockor, vilket resulterar i att jag känner mig krasslig idag. Fan vad jag är trött på att vara sjuk! Nu har jag varit sjuk i 17 dagar, vill säga 2,5 vecka. När ska det släppa egentligen?!

Ska vilket som ta mig ned för en lunch med Emily, riktigt påklädd. Mer än så blir det inte idag då jag måste vila inför skola imorgon.

Lördagsbio

Snabba Cash var helt klart sevärd! Men som många säger, mycket ifrån boken fattades. Enligt mig rätt väsentliga delar. Men som sagt, helt klart sevärd. Matilda och jag sågs någon timma innan för att avnjuta lite fika och prata. Vi är väldigt bra på det där med att prata och har inga problem att prata bort ett par timmar.

Nu måste jag ju bara lägga mig och börja läsa andra delen Aldrig fucka upp.

Godnatt på er!

natalia

Bjuder på en ego-bild i samband med att jag inte kan somna. Det är hemskt att vara trött men inte kunna sova. Det har varit så 6/7 nätter nu.

Kan annars säga att min Filippa K kofta (bilden) borde garanterat användas mer då den är himla mysig och varm.


Fredagsnöje

Jag är inte ute och härjar som alla andra ungdomar denna fredag, oh nej. Jag sitter minsann hemma. Själv. Tänkte kurera en sista dag så jag är fullt frisk efter helgen (hoppas jag.) Roar mig med att tona håret då förra toningen garanterat försvunnit. Jag använder H&M´s tonin i färgen Chocolat och jag älskar den! Det är den perfekta färgen för mig.

Vidare ikväll blir det antagligen tv, film eller bok. Jag har inte riktigt bestämt mig.

puss och trevlig fredag!

Snabba Cash

Jag är inte frisk än, men garanterat piggare. Ska ha en lugn kväll ikväll hemma i sängen och imorgon väntar biobesök med Matilda. Vi ska se Snabba Cash, finally. Jag har själv läst boken och gillade den skarpt. Andra delen väntar i hyllan på att börja läsas.

Det har varit väldigt blandade tycken gällande filmen då många varit besvikna pga. att man missar mycket ur boken. Ni som har läst Twilight-böckerna vet också där att man missar väldigt mycket i filmerna, men många älskar filmerna för det. Så jag tittar med andra ögon imorgon ;)


Någon av er som har sett den? Ge mig era kommentarer kring filmen :)

Hjälp mot torr hud

Okej, I need you! Ni får jätte gärna komma med tips på bra bodylotions, bodybutters osv. Min hud är väldigt torr nu under vintern och jag behöver återfukta den rejält. Har använt bodybutter från The Body Shop i doften coconut, men tycker att det doftar alldeles för starkt. Jag är ute efter en relativt neutralt doftande kräm som återfuktar grymt!

Så, tips?

På bättringsväg

Jag börjar känna mig lite piggare. Dock så är sjuk-känslan fortfarande kvar, men jag orkar som sagt åtminstone vara uppe och röra på mig. Blev som sagt en fika med pojkvännen igår då vi inte hade träffats sen i söndags. Så det var mysigt.

Idag tänkte jag försöka ägna mig åt att tvätta lite kläder om jag hittar en tvättid. Skolan får vänta tills på måndag tyvärr. Jag är en smittokälla om inte annat.

Circle of Fire

Musik. Sitter just nu och varvar ner tankarna till ljudet av Circle of Fire. Det är en grupp indianer som brukar spela på torget här i stan. Pappa köpte deras skiva 2006 och brände sedan till mig. Jag var mycket skeptisk i början men vilken underbar musik! Riktigt rogivande och harmonisk. Kom att tänka på skivan plötsligt ikväll och rotade fram den bland alla fodral.

Jag njuter.

Frusna vinterfötter

VILL HA. Synd att dom rackarna ska vara så dyra. Jag skulle behöva ett par varma skor på fötterna då jag är väldigt frusen. Mina vinterskor som jag har nu funkar verkligen inte när det går under -10C.


finns här

thursday

Genomlidit en halvt helvetisk natt, halvt sovande. Tog 2 sömntabletter igår kväll vilket gav mig biverkningen rastlöshet i benen, vilket resulterade i en timmas frustration inatt.

Idag är jag mest dåsig av pillrena men känner mig bättre än senaste dagarna. Nu kan jag åtminstone sitta uppe i mer än 5 min. Ska eventuellt ta en fika med min boyfriend idag för att få lite frisk luft och se människor. Nu hoppas jag på bättring!

nerd-look


pills, give me pills

Piller utskrivna, pencillin. Och en nässpray med kortison. Ingen bihåleinflammation, men om jag förstod det rätt så har jag en infektion i kroppen då stick i fingret visade ett infektionsvärde på 129 och enligt googlingar så ligger det normala på 7. Så ja, kurera kurera och hoppas på det bästa.

Haiti

Du kan göra skillnad.
Gör som jag och skänk en slant till de drabbade i Haiti via Rädda Barnen. Skicka ett sms med "10katastrof" för att skänka 10kr, eller "katastrof" för att skänka 50kr till 72950.

- Via plus/bankgiro: 902003-3. Ange "katastrof".



Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.


sickntired

Nu har jag fått nog. Ringt vårdcentralen som ska ringa upp mig om en halvtimma. Femte natten utan riktig sömn och mitt huvud sprängs kring ögonen så fort jag reser mig ur sängen. Jag är extremt orkeslös och snorig. Det kan vara bihåleinflammation vilket läkarna gärna får reda ut. Är totalt förstörd hela jag känns det som. Mitt huvud känns 5ggr större än det är och orken i min kropp är obefintlig. Buhu :(

warm as hell

Sjuk. Började känna mig svullen i halsen igår kväll men tänkte inte mer på det. Natten till idag var hemsk. Hela min kropp värkte, varenda del av den. Samtidigt så snurrade jag runt i sängen hela natten för att jag inte kunde somna in ordentligt alls. Halv fem imorse var jag uppe och spydde för att jag mådde så hemskt illa.
Så som ni säkert listat ut gick jag garanterat inte till skolan idag. Har varit sängliggande hela dagen och mest sovit/kollat film. Kollade febern på kvällen och den låg på 37,9. Ingen hemsk feber, men tillräckligt för att man ska känna av det. Min kropp värker fortfarande, hemskt mycket.

Jag har nu varit sjuk i över en vecka, men varit frisk nog för att gå till skolan osv. Nu vill jag bara bli fullständigt frisk, för jag är trött på snörvlande och sängen.

tomtar små

Present. Mamma kom in på mitt rum idag med ett stort grönt paket i handen. Jag förstod ingenting. Jag fyller inte år, har inte namnsdag eller har gjort något märkvärdigt. Men jag fick paket ändå tydligen. Och i paketet gömde sig en tomte till min samling. En med luvan ned för ögonen. Både mamma och min pojkvän har lyssnat då jag sagt att jag tycker dom är charmiga på det viset. Och vilka äppelkinder!

Ljuset bredvid tomten fick jag av min vän Tanja som jag känt längst i min vänkrets när jag fyllde 20. Texten på ljuset gick rakt i hjärtat.


rush

Helgen har varit fullt upp! Idag är det söndag vilket innebär slöar-dag för mig. Det enda vettiga jag ska göra under dagen är att göra klart en engelska-uppgift om the civil war.

Min pojkväns dotter fyllde 6 år igår. Så 08:10 hade jag väckning för att göra i ordning frukost på sängen åt henne. Hon öppnade 2 st morgonpaket varav det ena var från mig, Disney-klassikerna Ponogo och de 101 dalmantinerna som fick gå under frukosten.
Vid halv 10 på morgonen började jag fixa med tårtorna som tog ett par timmar. Blev en banan-blåbär tårta och en hallon-jordgubb. Var väldigt nervös för hur det skulle smaka då jag testade något nytt. Men jag fick väldigt positiv feedback av gästerna under dagen, vilket var skönt. Barnkalaset startade kl 15 och det var liv i lägenheten ett par timmar. Han till Matilda som hade födelsedagsfika hon med och bjöd på smörgåstårta, tårta och bakverk. Mycket gott!

Så som sagt, ni förstår att det blir vila idag va? tack ;)


under my skin

Människor skulle bli förvånade över ifall dom visste vad som gömde sig under skalet dom tittar på. Otroligt hur bra fasader människor kan lägga upp.


portrait august 09


dear diary

Sitter och läser i min sk. dagbok som jag köpte9 aug -06. Väldigt länge sedan med andra ord. Det är intressant att läsa bakåt i tiden och se hur man själv förändrats. Så många olika känslor, besvikelser, tro och hopp. Jag har verkligen varit en enda röra. Men samtidigt skrattar jag åt mina egna texter, för jag har varit totalt knäpp också. Inte brytt mig om något mer än mig själv, vilket har resulterat i att jag gjort andra illa. Jag har nog varit i de flesta situationer trots min ringa ålder. Samtidigt som jag önskar jag skippat mycket i mitt liv, så hände allt av en anledning.

Min personliga bok är även en skriftlig resa genom mitt inre. En resa sökande efter vem jag är. Jag har inte funnit mig själv än, men jag är då inte lika virrig som 2006-2007 inte ;)

birthdays all over

Hemma igen efter att ha flängt iväg mer än jag borde känns det som. Imorgon är det bakdag inför min "styvdotters" barnkalas på lördag. Det ska bakas kanel- och vaniljbullar. Sedan på lördag ska jag göra tårta. Så just nu känner jag att jag behöver all den vila jag kan få. Helt fel tillfälle att bli sjuk.. Allt för mycket som är på gång.

Imorgon fyller Matilda år också. Weii, stort grattis!

todays todo

Sjukling. Mår fortfarande inte helt ok. Gjorde misstaget att åka och bowla igår kväll för att försöka bli piggare. Fail. Istället fick jag sjukt ont i halsen.
Hade det inte varit för att jag 13:00 har tid hos min shrink så skulle jag vila hemma idag. Men då jag avbokade förra tiden när jag blev sjuk så tänker jag inte avboka denna med. Alla borde ha en egen hjärnskrynklare som satte allt till rätta i huvudet på en. Då kanske världen vore lite mindre kaotisk?

fail

Borde inte gått till skolan när jag inte var helt frisk.. Gårdagen klarade jag av trots att det var jobbigt. Men det kommer igen denna morgon då jag mår sämre. Så det blir en kurerar-dag idag. Ogillas eftersom jag missar lektioner vi bara har en gång per vecka.

Beroendet fortsätter

Nej, dags för ett avsnitt True Blood innan sovdags. Skola åter igen imorgon. Är glad att jag klarade av hela dagen (utom idrotten imorse) trots att jag är sjuk. Känner mig ju inte som den piggaste människan.

godnatt lovers

2012

Filmtajm. Igår kväll såg min pojkvän och jag äntligen på 2012. Vi gillade den starkt! Men sen är både han och jag rätt så förtjusta katastrof-filmer och liknande som t.ex Independence day samt Day after tomorrow.

Hur som så var 2012 snyggt gjord och hade en bra handling. Det som jag gillar är att det faktiskt inte är omöjligt att något sådant skulle kunna hända världen. Titta bara på hur mycket vi förstör den utan att tänka på konsekvenser det kan ge.

Det dummaste "Gud" gav oss var den fria viljan. (Nu tror ju inte jag på Gud men syftar till hur vi nu än skapades så var den fria viljan ett misstag.)


100110, sunday

Alive! Jag har vaknat upp från min True Blood-dvala. Plöjde första säsongen på 1,5 dag. Sov över hos min darling igår och mådde inte alls bra på kvällen. Jag är fortfarande sjuk och det vill inte släppa alls. Han snodde mig från sängen där jag gått och lagt mig och bar in mig med täckena till soffan, där blev jag serverad te och rostad macka. Såna gånger blir man sådär mysigt glad.

Idag är det dags för brunch. Jag är väldigt hungrig, så det ska sitta fint. Tänker trotsa mitt snörvlande och försöka pigga upp mig själv så att jag är redo för skolan imorgon. Kursen Religion A startar imorgon och jag vill verkligen inte missa första lektionen.

True Blood

True Blood då. Jag har fallit dit och äntligen börjat titta på den omtalade serien. I brist på annat att göra igår kväll så satte jag igång. Det resulterade i att jag fick tvinga mig själv att gå och lägga mig vid halv 3 inatt för att inte sitta uppe hela natten och fortsätta titta avsnitt efter avsnitt. Med andra ord, jag gillar.

these fridays

Lets dance börjar ikväll. Nördigt nog ska jag bänka mig. Antagligen mest för att Elin Kling ska dansa. Hon är charmig hon.
Dock ogillar jag att jag är ensam om det fredagsnöjet. Detta innebär alltså att jag kommer sitta ensam varje fredag framför min mini-tv och glo. Varför kan ingen annan dela fjolliga tv-program med mig?

Och så är jag hungrig. Jättehungrig. Det finns ingen mat hemma, varken igår eller idag. Här skiter man fullständigt i om man äter eller inte, alla sköter sitt. Lite svårt för mig va utan ekonomi? Så ja, 2 dagar sedan sen mat. Som jag sa till Emily nyss i telefon, inte konstigt att man håller sig smal. Gah.

Happy friday folks!

friday morning

Morning var väl kanske att ta i eftersom klockan passerat ett. Men jag strosar runt i pyamas och tofflor fortfarande. Sov riktigt ordentligt när jag väl somnade runt 2 inatt. Blev ju sjuk förra natten, men mår lite bättre idag. Blir så glad när jag ser vinterlandskapet utanför fönstret. Massa snö och strålande sol! Jag funderar på att trotsa sjuk-känslan i kroppen och ta mig ut en sväng ändå. Typ tvinga Matilda till en kopp te.

Härlig fredagförmiddag på er!

Vasuma Cottonmouth Sunglasses

Cottonmouth Sunglasses SEK 999, Vasuma - NELLY.COM


Miranda Kerr


Vilken beauty! Har hört namnet förr, men inte lagt någon energi på att titta närmare. Så såg jag precis Victoria Secret fashion show på TV där Miranda var. Vilken vacker tjej! Och vilken utstrålning!

list me

Namn: Natalia
Piercingar: 1st, i tungan
Tatueringar: 1st, på vänster underarm
Längd: 165
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: Mörkbrunt
Fräknar: Nej
Motto: Andra gör det dom kan, jag gör vad jag vill.

Kär? Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, faktiskt.
Tycker du att du är attraktiv? Ibland.
Dricker du? Ibland.
Röker du? Ibland.
Vilket schampo använder du? Tony&Guy eller Herbal Essences
Vilken parfym använder du? Hugo Boss Deep red och Amor Amor. Är väldigt trött på båda.
Vad är du rädd för? Mörker.
Gillar du att tvätta? Ja, ibland.
Gillar du berg- och dalbanor? Underbar kick!

Senaste...
Filmen du hyrde? Oj.. Det minns jag inte.
Filmen du köpte? Minns jag verkligen inte.
Låten du hörde: Zen Cafe - Stop
Låten du laddade ner? Nightwish album Once
Personen du ringde? Min styvpappa.
Personen som ringde dig? Min psykolog.
TV-program du såg? Alla älskar Raymond.
Person du tänkte på? Daniel.


Favorit...
Låt: Rainer Friman - Linnut har en speciell plats i mitt hjärta.
Sak att göra: Antingen ligga och njuta av en bra bok, eller vara ute och göra något spännande.
Sport: -
Dryck: Juice, grönt te.
Kläder: Bekväma. Leggings är ju bara för underbart.
Film: Illusionisten, Phantom of the Opera.
Bil: Mja, inget speciell så.
Serie: Gossip Girl, Sex and the city, The vampire diaries

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Ja.
Gråtit över en flicka? Ja.
Ljugit för någon? Ja.
Varit i slagsmål? Nej.
Blivit arresterad? Nej.
Träffat någon från internet IRL? Ja.

Antal...
Gånger du varit kär? 4 kanske. Men trott det betydligt fler gånger.
Gånger ditt hjärta brustit? Ett par gånger.
Hjärtan brustet på grund av dig? Antagligen fler gånger..
Tjejer du kysst? Inte hållt räkningen.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 2st kanske.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vet inte, några gånger.

Brukar du svära mycket? Tyvärr ja.
När stiger du upp på morgonen? Allt från halv 7 till halv 12
Vad har du på dig? Tofflor, mjukisbyxor och ziphood.
Vad dansar du till? Allt med schysta rytmer.
Stockholm är... ? Underbart.
Göteborg är... ? Ännu rätt okänt för mig.
Kan du sjunga? Hellre än bra.
Land du vill besöka? Italien

Romme 2jan -10

 

 

 

Ryktas om att vi åker tillbaka en gång till i år. Förhoppningsvis har jag lite roligare bilder att bjuda på den gången. Denna gång gick mest åt att lära lilltjejen åka skidor. Och hon var great!

Kellogs Special K

.. red berries!
Mitt nya beroende. Åh så gott det är! Min frukost it is. Antingen med mjölk eller fil.

I believed life was easy. Wrong.

bild

Årsresumé 2009

Årets bästa: Att jag träffade min andra halva.

Årets värsta: Besvikelser.

Årets händelse:
Tog tag stenhårt i träningen. Ja, sedan så avtog det, för att börja igen.

Årets resa: Åbo, Stockholm och Romme var alla great!

Årets kärlek:
Daniel.

Årets café: Wayne's.

Årets affär:


Årets finaste:
Mina vänner.

Årets fulaste:
Alla haters som orkar lägga energi på skit.

Årets par:
Josse och Danne får nog den utmärkelsen, för att Josse lyser när hon pratar om honom.

Årets låt:
Oj.. Dead by April - Losing you spelades om och om igen.

Årets serie:
Gossip girl! Och så fann jag The Vampire Diaries på slutet som jag blev kär i.

Årets natt:
Hålls hemlig. Den har med barnförbjudna saker att göra ;)

Årets framgång:
Projektarbetet i skolan som vi gjorde så himla bra. Bästa grabbarna grus!

Årets misstag:
Mina impulsiva misstag som jag ångrat.

Årets lögn:
Att jag minsann mår bra.

Årets kyss:
Nyårskyssen var magisk på något sätt.

Årets skämt:
-

Årets beroende:
Inget faktiskt :)

Årets vill ha:
Kläder, kläder och mer kläder har snurrat i huvudet. Nu klarar jag mig utan såna hets-tankar.

Årets sommarminne:
Gröna Lund och Malins och min heldag (borsökna, kvicksund, djurgården)

Årets vinterminne:
Blev ju Romme nu 2 dagar efter nyår, men det får räknas.

Årets saknad:
Pappa.

Årets tolvslag:
Var nyktert tillsammans med pojkvän, hans dotter och vänner. Jag förvånar mig själv.

Årets nyårslöfte:
Har inget nyårslöfte. Håller inte på med sådant :)


ASS

Alltså kolla in häcken! Jag vill också ha sån häck. Ge mig sån häck? Jag är så jäkla rädd att träna rumpa i träningsmaskiner på gymmet då man sett välsvarvade häckar som står rätt ut från kroppen som en hylla. Vill inte! Ge mig Sofi Fahrmans häck (och hennes shortsdress) så är jag lite gladare.

bild

levnadstecken

Jul-lovet flyter snabbt förbi. På fredag är det dags för skola igen. Där är inte jag som alla andra barn som vill vara lediga jämt, utan ser fram emot skolan. Dock är jag lite skeptisk denna gång, mest pga av min orkeslöshet. Har liksom tappat motivationen lite för livet.

Dock blev jag på solskens-humör dagen innan nyårsafton då min boyfriend berättade att hans vänner, ett annat par, frågat om vi ville med till Romme på lördagen. Självklart! Åh så underbart. Jag trivs verkligen på ett par skidor i backen och känner mig levande när jag susar ner för backarna.
Så det bar av klockan sex på lördagmorgonen mot Romme. Jag fick köra, vilket inte gjorde mig så mycket då jag aldrig kört bil utanför Eskilstuna förut, så jag tyckte det var skoj. Dock var vägarna väldigt hala och vi hade en femåring i baksätet, vilket gjorde mig nervös. Men det gick bra. Körde halva vägen hem också i mörkret.
Romme var underbart! Lärde pojkvännens dotter att åka skidor också. Hon var grym! Första gången för henne på ett par skidor, så det var extra kul. Sedan tog jag en sväng med Sofie (kompisens flickvän), sedan min darling. Han var duktig på att åka snowboard trots att det var andra gången i hans liv (första var 10 år sedan.) En annan sak när jag ställde mig i barnbacken på snowboard. Det gick åt skogen..

Bilder kommer så fort karln behagar sig att skicka dom.
puss!

Elsas mode

Fick Elsas Mode, Sofie Fahrmans debutroman, av min pojkvän i julklapp. Jag läste klart den på sisådär 3 dagar. Plöjde igenom boken. En riktig tjej-bok. Inte så himla välskriven egentligen, men den hade en handling som gjorde det svårt att slita sig. Man ville bara veta mer hela tiden. Vilket gör att boken var värd att läsa. Så kom igen, buy it!

bild

RSS 2.0