gnälligt

Jag hoppas att nästa år blir ett bättre och enklare år. För just nu känner hela jag mig totalt hopplös. Allt går åt skogen just nu. Och nyår blir inte alls som jag tänkt. Jag är bara så less på allt.
Skulle kunna skriva ut ett helt kapitel här, men jag tänker inte get personal, så om jag vill eller inte. Åh, behöver hitta tillbaka..

. . .

När jag ser mig i spegeln är det någon annan som stirrar tillbaka.
Where did I go?

paus

Jag måste nog typ hoppa över blogg.se en stund och andas. Det händer allt för mycket just nu, vilket påverkar mig väldigt mycket. Så jag måste ta en break. Helst hade jag tagit ett break långt härifrån, helt ensam. Men allt är inte så enkelt.

I'll rise up.

Fredagkväll. Då sätter

4a10fae312cbfb44e520ca47f51a8909.png

Fredagkväll. Då sätter vi igång då. En öl och nagellack tills Fia ringer.


Vampire Diaries

Först var det Twilight, nu är det Vampire Diaries. Vampyrer är helt enkelt min grej, så skrämmande men vackra. Sett enbart 2 avsnitt hittills på säsong 1, men jag gillar.
Bra tidsfördriv tills Edward och Bella är tillbaka på bioduken igen ;)


friday, work it

Året börjar närma sig sitt slut. Höstens skoltermin har i alla fall haft sitt slut idag. Trevlig julavslutning, speciellt då våran klass vann Luciakampanjen för i år. Hur stolt?! När rektorn berättade nyheten uppstod stor glädje. Vilken underbar känsla! Vi jobbade så bra tillsammans för att få allt att fungera och det gav resultat.

Efter avslutningen drog jag mig hemåt för att hämta gym-väskan och slet med Fia till gymmet. Första gången på allt för länge jag kämpat nere bland vikterna. Så extremt skönt! Det mest fascinerande var att jag klarade av att lyfta alla tidigare vikter. Hur ofta händer det? Kroppen har inte säckat ihop totalt inte ;)

Det nalkas ett par öl hos Fia ikväll. Jag må vara trött, men inte fan ska jag vara osocial. Lets go!

HR3


like a child

Alltså hur kul är inte pulka?! Gah. Fattar inte att jag inte satt mig på en på ca 10 år. Hur grymt roligt som helst! Dock så blev det bara en halvtimmas åkande då det fanns isbitar till fötter bland oss. Jag hade inget emot kylan utan var påpälsad och redo för minus. Det ryktas om att vi gör om det på söndag, mer påpälsade än någonsin! Glädje-kick.

Träningen idag blir ersatt med pul

02bb6922f2e5698557eeb408df9510d9.png

Träningen idag blir ersatt med pulka tydligen. Fia påstår att man bränner sjukt mycket kalorier när man springer upp och ned, vilket låter logiskt. Pulka första gången på 10 år, jag kommer klota. Hjälp?!


mondays are not my days

Denna måndag har varit rent ut sagt pissig. Usch. Jag passar på denna måndag. Yogan idag släppte alla spärrar, vilket resulterade i tysta tårar i den mörka bussen. Inte ens den spärren fungerade.
Men finns en positiv sak idag, det snöar. Vackert så.

Grattis på födelsedagen pappa.. Jag saknar dig

12 december

PARTYnight. Igår var grymt roligt! Emily bjöd på american pizza, öl, cider, daim-tårta osv osv. Det öppnades paket, riktigt fina presenter. Av mig fick hon en dildo, bara för att. Tycker alla är så stela nu för tiden, så gick mot strömmen. Sen är det ju en kul grej helt enkelt. Och användbar. Precis som ett bestick-set eller nåt. Förbrukningsvara, hehe.

Vi var kvar hemma hos henne till runt halv 12 då taxin väntade på att köra ner vårat fylle-glada gäng till stan där Nybron väntade. Jag spenderade dock mestadels av kvällen på Oleary's där det var mycket bättre drag och en massa roligt folk. Dans dans dans.

Mindre lyckat var min promenad på 1 tim och 45 min hem i minusgrader. Men det är en annan historia.

Ett stycke födelsedagsbarn och jag


up up up

SMILE. Nu har det varit allt för down low här sista tiden. Går jag inte med på! Upp med humöret, smile smile smile. Ikväll ska vi fira Emily som fyller 20 år idag. Lilla tjejen blir stor ;) Pizza och öl hos henne ikväll samt utgång. Min mage lär ju se intressant ut i en svin-tight klänning kombinerat med pizza och öl. Ehm.
Nej, dags att hoppa in i duschen och börja fixa. Cheers!

"Jul, jul, strålande jul". Nja, ty

3163d5e7c43342f57310db9df72b7f23.png

"Jul, jul, strålande jul". Nja, tycker jag väl inte. Funderar på att ge upp julafton i år pga mycket. Vill helst av allt till varmare breddgrader. Aldrig förstått varför människor flyr julen, förän nu. Alla har sina anledningar..


torsdag

Vart man springer när alla vägar tagit slut? Jo, till pojkvännens trygga famn. Han förstår och tar emot, hur högt upp ifrån jag än hoppar. Tack för att du älskar mig så innerligt.

Dagen kommer gå åt att förbereda inför lucia-kampanjen imorgon. Kommer bli grymt! Dock en hel del vi måste pula med. Ska iväg och träna innan, Muskel-step. Längesedan jag körde det passet och jag kommer garanterat vara helt slut efter. Den känslan gillas.


get personal

Jag känner mig nära ett mental breakdown. Jag förstår inget, orkar inte hänga med. Vart tog min familj vägen? Vart tog allt tryggt vägen?
Min far är borta föralltid, jag har en mamma jag inte känner igen, en styvfar som arbetar ständigt. Någonstans i mitten står jag, förvirrad kring allt. Jag klarar inte av hemmaplan. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vart tar man vägen när insidan bara skriker? Vart springer man när det känns som vägarna tagit slut?

Jag har tappat balansen.

new idea

Eftersom jag inte hittade något passande att använda till Indian-looken på fredag så får det nog bli en Cowgirl av mig. Rutig skjorta, jeansshorts och hatt. Det vore väl något?


Dock tror jag de flesta killar hellre hade sett något sånt här


pressure

Min älskade följde med på yoga idag. Han var väldigt skeptisk och flinade innan passet. Enda kommentaren jag fick efter var att det var skönt att stretcha. Jaha? Haha, mer då? Så jag vet inte om han hata eller gilla. Men jag gillade och det är skönt att få slappna av där efter en skoldag på 9 timmar.

Jag har mycket att göra känns det som just nu, mycket att tänka på. Luciakampanj i skolan på fredag, vilket innebär tema-fest. Cowboys och indianer är det tänkt och jag ska då vara indian-flicka tänkte jag. Då är problemet kläder, såklart. Måste ju sy ihop något vettigt. Ska bli grymt kul i alla fall!
På lördag fyller älskade Emily år. Det ska firas, såklart. Har en underbar idé om en gåva ;) Höhö. Så var det de här med att försöka hitta kanske en klänning och nya skor. Känns lite dumt med öppna killer heels i december aight?

Nu måste jag lägga mig, skola imorgon igen såklart.

mitt hjärta slår dubbelt för dig.


WANTED

Vill ha otroligt mycket just nu:

Löshår (igen)
UGG classic tall
Nytt garderobs-innehåll

last days update

BACK. Ok, nu är jag tillbaka på banan igen lite halvt. Har hunnit med lite saker senaste dagarna. Bl.a Saco mässan i Älvsjö som var väldigt intressant. Trevligt att få prata med olika skolor och utbildningar och få en klar bild av saker.
Har även tagit tag i träningen nu. Yoga i onsdags förmiddag och funktionell träning på torsdagen. Jag kan gott säga att torsdagens tränings-pass känns i kroppen än idag och gör sig påmind med sveda i varje rörelse.
Igår var det självklart Idol-kväll, i sällskap av min älskade. Idag bowling. Min karl övervann mig med 2 poäng, ack.

Jag har inte det som krävs. Har du?

I sällskap på mässan. Riktigt trevlig dag.

<3


RSS 2.0